Instagram üzerinden birine yazdım, bana yazmasını beklemiyordum ama yazdı ben çocuktan gerçekten hoşlanıyorum. Bir süre güzel güzel konuştuk sonuna ben ona ondan hoşlandığımı falan söyledim, şimdilik ilişkiye hazır olmadığını söyledi. Bir süredir öyle normal konuşuyoruz ben geçenlerde yine şansımı denedim. bir şey hissetmeden sana okey diyemem dedi. Benimle ölüme geleceğini falan söyledi birlikte eve çıkmayı bile konuştuk. Ama yinede kafasından ne geçiyor anlamadım. Dün biraz tartışır gibi olduk onun üzerine ona bir daha yazmadım. Çocuğu düşürmem için taktik verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler 😊
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yani pek emin değil bi yandan konuşmak istiyor ama sen acele ettiğinde geri çekiliyor. İlgisi var ama bırak o peşinden koşsun o ilgilensin
Ben de sana bir şey sorabilir miyim
tabi
Ben iki hafta bi çocukla konuştum, çocuk çok ilgiliydi ve ilgisi asla sahte değildi. Yani birsürü şey sayabilirim konuşurken utanması vs. Sonra ilk buluşmamız oldu sarıldı duygularından bahsetti vs ama ondan sonra bi sıcak bi soğuk davrandı. Ben de en son görüldü attım ve 1 haftadır hiç konuşmadık. O hikayelere bir şey attı ben de attım. Normalde hiç umursamayacaktım yani takipten bile çıkmayacaktım böyle iki hafta bir yerleri kalkmasın diye ama sonra sanki onu yedekte saf gibi bekliyormuşum gibi olmasın diye bugün takipten çıktım onu çıkarmadım. Numarasını da silmedim snapchatten de silmedim sadece instagramdan öyle çıktım. Sence yanlış mı yaptım? Onu umursamadığımı bilsin ama vazgeçtiğimi de bilsin istedim
şimdi sen bu çocukla ne olsun istiyorsun?
Ben de ilgiliydim ama beni cepte görüyor diye düşünüyorum kızları falan takibe almış öyle görmesin kaybetmekten korksun diye de takipten çıktım
yani canım tamamda böyle bir şey hissedersen misilleme yaparsın o zaten şimdi kızları eklemiş onun şu an tuzu kuru yani bence ya tamamen hayatından çıkar gitsin boş ver ya da sende bu tür şeyler yap kaybettiğini görürse belki dank eder
Takipten çıkarmam saçma mı oldu yani
yani bence öyle oldu
Hmmm tamam
boş ver ya takma eminim daha iyisini bulursun
Ya taktığımdan değil de belki böyle yaparak en azından bir şeyler olur diye düşündüm
bence sen birde erkeklere sor, yani ben bir kız kafasıyla düşünüyorum belki onlar farklı bir şey söyler
Sordum kimisi olması gerekeni yapmışsın hatta geç kalmışsın diyo kimisi de belki de senden bekliyor mesaj böyle yaparak iyice batırdın diyo. Kafam gerçekten çok karışık
Sadece sosyal medyadanmi taniyorsun
evet
düş üstüne biraz alışsın sana
ya zaten ben sabah mesajı atıyordum, yani konuşmaya sabahtan başlıyorduk. Son zamanlarda işte canım falan demeye başladım sonra çok öptüm falan diyordum. İşi biraz sıkıntılı diye orada içi sıkılınca hemen bana yazıyordu falan
hatta dün artık çok söyleniyordu sıkılmıştım söylenmesinden. gülelim diye birşeyler gönderdim önce güldü sonra benim keyfim bununla yerine gelmiyor iş yerinde sıkıntı var falan yaptı bende normalde ne oldu falan diye sorardım. tamam o zaman sonra konuşalım yazdım. bir süre bir şey yazmadı sonra yine bu iş beni çıldırtıyor falan yazdı
biraz bekle çok sıkmadan anladın mı illa sevgili olalım illa hoşlanalım deme akışına bırak zaten uavaş yavaş sana çözülmeye başlamış. ilişki olarak baskı altına alma uani zaten zamanla hoşlanır diyr düşünüyorum hpşlanmazsa da yapacsk bişi yok birde sanaldan devam etme reele grçmeyi dene
yani ben şimdi ne yapayım, bu sene üniversiteye geçiyorum. Okul açıldıktan bir süre sonra onunla buluşmaya gideceğim. ya bir kız arkadaşı var yeni evlendi, geçenlerde işten sonra ne yapıyorsun dedi kız yemek hazırlamış oraya gidiyormuş. Kızın adını çok duyunca rahatsız oldum açıkçası ondan ben seçenek olmak istemiyorum falan dedim ama tabi arkadşını söylemedim başka biri varsa falan diye sordum ben öyle bir şerefsiz değilim başkası yok dedi