Selammmss 🧐
kıskanılmak, kısıtlanmak, her şeyinize karışılması hoşunuza mı gidiyor? Nedir yani?
çok mu lazım sevgili 💁♀️

𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬
Selammmss 🧐
kıskanılmak, kısıtlanmak, her şeyinize karışılması hoşunuza mı gidiyor? Nedir yani?
çok mu lazım sevgili 💁♀️

𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬
Özel bir sebebi yoktu aslında tanıştık konuştuk aramızdaki frekanslar gayet iyiydi uyuşuyordu daha sonra beni kullandığını fark ettim benim ilgimle kendi kendisini tatmin ettiğini fark ettim yine de durdum çünkü hala değer veriyordum daha sonra da bitti
İnsanın yeme, içme, uyuma gibi temel ihtiyaçları arasında sevme, sevilme duygusu da vardır, temel ihtiyaçtır. Bazı insanlar için bir yaşam tarzıdır, sevmek ne hoş bir duygudur, sevilmek, ne güzeldir. Nasıl bir insan bir sevgiliye ihtiyaç duymaz ki. Dünyada ki en güzel, en büyük hazlardan, heyecanlardan birisidir bu. Seven insan için sevdiğinin her şeyi hoştur, kıskançlığı da baş tacıdır, sakarlığı da... Öylesine takılmalardan bahsetmiyorum tabi, sırf sevgili yapayım diye yapılan da değil, gönül eğlendirmeler de değil. Deyimi birle itici, sevgili yapmak nedir ya? Ben bunlara sevgili demem zaten, sevgili kelimesi kutsal kelimeler sayılırken içerisine dahil edilmesi gereken bir kelimedir. Baş tacıdır, sefası da hoştur, cefası da...
Aynen ben de katılıyorum, gerçekten kaşınıyor muyuz? Birde buna binayen bir resim paylaşmak istiyorum

Teşekkürler 😌
Görsele yüzde yüz katılıyorum ☝️
Değil mi ama 🤔
Kadın kadınla sohbet etsin bizimle niye ediyorki biz stres topumuyuz
İnan ayrılınca üzerimden öküz inmiş gibi hafifledim 🤣🤣
Sevgilisi olmayan sevgili ister sevgilisi olan da ayrıldım diye sevinir bu nasıl parantez lan
Deli kız ya :D bazen öyle oluyöör
♥️😘
Cevap
45Cevap
Bir süre yalnız yaşadıktan sonra artık sevmek, sevilmek istiyor insan. Ancak bunu mantığıyla değil kalbiyle hissedip istemeli öteki türlü sadece istemekle kalmış olur.
Sevgilim yok maalesef
Üç yıldır yok kafam rahat. Hepsi aynı tornadan çıkmış gibi attıkları tripler akıllarınca soktukları laflar vs ortada hiçbir şey yokken kavga çıkarıp mutsuzlukla mutlu olan ruh hastaları. Yalnızlık güzel yalnızlık cici de işte böyle kendi kendine konuşuyorsun tek sıkıntı o 😃
Aa evet hiç bir şey yokken sıkıntı yaratanlar kulübü var :D
Her ne kadar iradeli olduğumuzu savunsak da, bazen hesapsız kitapsız kendimizi olayın içinde buluruz..
Zaten sevgiliyi bir fayda/menfaat sağlayıcı ya da her zaman güllük gülistanlık olarak tanımlarsak avucumuzu yalarız..
Ayrıca bu olumsuzlukların nedeninin "sevgili" olduğunu sanmıyorum..
Sevmenin, sevgili olmanın vasıflarını taşıyamayan insanlar zaten hiç girmesin o toplara.. Yoksa sorunu hep sevgilide arar durur..
Illa sevgilim olsun diye sevgilim olmadi hic. Olaylar oyle gelisti. Karsilikli hoslanti, sevgi fazla ilgi hadi adini koyalim olayi ve bam sevgiliyiz. Her sevgili kisitlar, karisir diye bir durumda soz konusu degil bence. Fazla karisiyor ve kisitliyorsa ustune birde bunu kabul etmiyor ama seni adim adim takip ediyorsa onda bir sorun vardir. Bide hic sevgili olmadan psikopataa baglayanlar var sevgilisi gibi gorup her olaya baliklama atlayanlar allah onlara akil fikir versin 😅
Birine ait olmak insanın kendisini başkalarına karşı kısıtlaması gerektiği anlamına gelir, Medeni birliktelikler işte böyle 1 1 şeklindedir. Tabi teşhircilik ve çeşitli fantezilerle herkese ait olan herkesle olmaya çalışanlar için sorumluluklar kısıtlama olarak algılanır tabi bunlar olgun insanlar değildir
Sevgililiği kıskanılmak, kısıtlanmak, her şeye karışılması olarak gören ve yaşayan kişiler için evet fazlasıyla saçma bir müessese.
Ama gel gelelim ki normalde olması gereken aslında bundan çok farklı. Dolayısıyla sevgilim vardı çünkü seviyordum ve onun da beni sevdiğini düşünüyordum. Ne bir kere beni kısıtladı ne de ben onu kısıtladım. Ne yapmak istesem arkamda durdu. Ki bence olması gereken de budur.
Kimi üremek için kimi sevilmek için kimi ilgi için kimi eğlenmek için falan filan. Bana göre hiçbir canlı ile kuramadığın bağı kurabilmek için sevgili olunur. Eksik yanını, içinde dolduramadığın boşluğu doldurmak için, bir olmak, bütün olabilmek, hayatın anlamını bulabilmek için sevgili olunur. Hayat bu İnsanın karşısına şıp diye diğer yarısı çıkmayınca da ayrılık olur işte. Ne diyeyim umarım herkes ruh eşini bulur.
Sevip aşık olduğum en önemlisi mutlu olduğum için vardı.. Her güzel şey gibi bunun da zorlukları olabilir.. Ayrıca seven insan kıskanır diye düşünüyorum..
Evet kıskanmaz demedim ki.
Bende dediniz demedim ben de o şekilde düşünüyorum oyüzden belirttim 😊
Anlaştık o zaman :)
Aynen ☺️
şu an yok senin gibi delisini bulamadım
Bana deli dolu kıskanç kız Lazım
Harbi kıskanç deli dolu kızlar çok tatlı oluyor
He bulursun kardo ya :D relax
Lan tek tek yazma basacam engeli
mutlu olmak için hayatında birisi olur
kısıtlanmak için değil bilemedim
Ben eski sevgilimle önceden konuşmuştuk, kiskanma , kısıtlama, yasaklama olmayacak diye anlaşmıştık. Ama o işten içe kiskanmaya devam etti. Bana yansitmadi ilk basta ama daha sonraları bozdu, bende ayrıldım.. isteseydim yillarca ayrilmazdik, beni birakmazdi. Zor birakti zaten 😊
Yani şimdi 5 dalda oscar ödül kazanabilecegin bir soru tebrik ederim Neden Sevgiliniz var / vardı soruyla uykudan uyandım kendime geldim resmen , 👏👏
Niye hep “neden sevgiliniz yok” mu diyeceğiz 😃
Sende haklısın cvp olarak sevebildigim kimse yok desem kabul olur mu? Tanısıyoruz 2 otur kalk mekanlarda bakıyorum herkes evde kezban dısarda monaliza
Anladım 🙄
Genel olarak algılanmasın lütfen ama insan olarak kalabilen pek yok sanırım hep bi gösteriş meraklılıgı bir havalar uyuz oluyorum kendi gibi biri olamazmı hiç insan tıhaf yani tuhaf geliyor bana
Hayat arkadaşım var. Bekar olsaydım sevgiliye ihtiyaç duymazdım.
Mis gibi 🫠
Ah be 🚬
Hayatın yükünü omuzlarken paylaşacak birinin olması fikri sanırım 🤷♀️ Lazım değil bence
Çok romantik 😅
Çünkü bu düşünceye sahip erkek artık çok az.. 😅 son yazdığın cümleye katılıyorum
çağrı taner açıklamış herşeyi 😀 herkesin sorunu bu gerçi sevgilim yokta 😀
Cuk oturmuş değil mi 👊
beyin kanaması geçirmeye ramak kalma anları olur bir de 😀
Şu an onu yaşıyorum, kurtarmayın beni öleem
kurtarmayın dedin artık 😀
Sanırım bazı boşlukları doldurmak içindi, ama yanılmışım tam tersi o boşlukları eşelediler.
Yanıltanlar utansın 🧐
Kendileri bilir ne yaparlarsa yapsınlar :)
Onlar kaybeder 💁♀️
✌💅❤
Sevgilim uzun zamandır yok şimdilik kafam iyi kimsenin kıskançlıklarıyla, sorumluluklarıyla uğraşamam ya. ben kendime zor yetişiyorum sevgiliyi ne yapayım🤦♀️
Aynı benim kafadasin 😂
Ben soruyu olmama nedeni olarak açıklayayım. Zira bir sevgilim olmadı bu yaşıma kadar. Bu ise hep benim tercihim oldu. Kimseyi hayatıma yaklaştırmadım. Bu konudan daha fazla önceliklerim vardı.
Günümüzde değerini kaybettiği için öyle anılıyor gerçek aşkları sevgileri yaşayanlara selam olsun. İlk önce insanlar öğrenmekle başlamalı sevgiye sonra sevgiliyi düşünsünler.
Hmmm, karşı tarafa bir duygu beslendiği ve bu duygunun karşılıklı olduğu için olabimir mi?
Belkide sadece karşılıklı olduğunu düşündüğümüzden
Bunu hissettirmesi önemli, söylemesi değil. Derinden hissedebiliyorsan tamamdır
Yok bazıları Oscarlık oynuyor 😅
Seni üzmüşler belli
İncinmişim 🥹
İncinmişsin mi dediler 😮😅
Öyle deyolaa 🥹🚬
Aga bee😬
Çünkü her şeyini paylaştığın birinin olması güzel bir şey. Ama uzun süre yalnızlığa alışınca sevgili olayı yoruyor 🥹
Kimse hayatıma karışamaz! Ne arkadaşım, ne sevgilim, ne eşim olacak kişi... Karşılıklı güven olmalı...
Sevgilinin olması demek kıskanılmak, kısıtlanmak, her şeyine karışılması demek değil. Sana öyleleri denk gelmiş.
Hayvani iç güdüler yüzünden. Başka bir sebebi yok.
Çok şükür ben bu konuları geçeli çok oldu. Yalnızlık en güzeli.
Seviyordum. Beni düşünmesi sevdiğini söylemesi onunla hayaller kurmak beni çok mutlu ediyordu.
Hiç biri aşık olmak istiyorum belkide eksik yanımı tamalasın istiyorum bir taraf eksik kalıyor
Yanlızlığı sevmiyorum evde bir ses olmalı eve geldiğinde
Birbirimizi çok sevdiğimiz için ve değer verdiğimiz için var
Beni anladığını düşündüğüm içindi. Anlamıyormuş 😀 Sadece kendini önemsiyormuş 😊
Kaybettiklerimin telafisi olarak bana gönderildiği için...
Kader engel olamazsınki sevdimmi aşık oldumu birkere hiç bir şey gözü görmüyorki insanın
Ne zaman, neden, nasıl oldu ben de bilmiyorum ama çukta güzel oldu
Saçma bisey ama nedense erkek kadın arkadaş kalamıyor
Hiç olmadı o duyguyu tatmadım iyi veya kötü bir şey diyemem.
İnsanoğlu kendisine bir eş arar ya ondan sebeb nedeni var mı bu işin
Libido tavan yaptı bazi dönemlerde yokluk işte sanal sevişmek için birde ergen duygular yüzünden
Ben tek tabanca yım köşeme cekiliyim iyi geceler
yanlislikla yaptim ciddi değil diğerleri gibi bu da dedim diğerleri gibi çıkmadı maşallah pisman değilim hayirlisi olsun
Adam olursa lazım. Hakkını yememek lazım bazı erkeklerin biz kızlarda kendine çeki düzen vermesi gerekir
Olaya çok değişik bakmışsın ya😅
shshssh 😃 görünmeyen yüzü bu
Ben öyle düşünmüyorum ya
Doğru kişiyi bulunca enfes birsey oluyor aslinda
Senin dediğin toksik ilişki 😅
Ben anlamam tok mu aç mı 😅
😅😅
yaptık bi çılgınık evlendik
Daim olsun🙏
Orasını bende bilemem 😃
Bu devirde aşk ta sevgide paradır hocam vallaha sevgili işine giremem girersem çıkamam
Olduğunu da kim söyledi
ne kıskanwası, bır kaç nedeni vr
Sevmek sevilmek istediğim içindi.
çok zenginim birinin beni övmesi gerek o yüzden var ahahaahhaa
Canım istedi onu
Sevgili olunca kısıtlanıyor muyuz ki🤔
bir ömür sevmek sevilmek
Canım öyle istediği için
Yoktu😃
sevgi bir ihtiyac karsilanmasi lazim
Sevmek ve sevilmek için oldu.
Evliyim mutluyum çook şükür 🤲🏻