Son zamanlarda da çok soğuk ilgisizim. Arkadaşlarım diyor baştan samimi sıcak ol sonradan ilgisiz soğuk ol köpek gibi peşinden koşarlar bağlanırlar sonra kullanırsın dediler
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kanks sen bu kafayla sevgili bide üstüne aldatabilecek kız bulduysan helal olsun.
Erkekler kızların kötü erkek sevdiğini düşünüyor bu yüzden karaktersiz olmayı tercih ediyoruz
Mantıklı. Hoşuna gitmese bile onun için daha kalıcı olursun.
Aynen öyle beni unutamaz ayrılırsak bile çünkü kızlar üzüldüğü şeyleri unutmaz
Doğru diyorlar yemin ediyorum bu zamana kadar iyi oldum bı arpa boyu yol kat edemedim kötü olacaksın
Valla bende anlamıyorum bize kötülük asla çekici gelmez ama onların iç güdüsünde varmış kötülüğü çekici bulmak
Reis sana yemin ediyorum öyle altına almadigin kız bırakma kız seni terk ederse git ağla özür dile 2 gün barışır hatta daha çok severek bunu istiyorlar
Cidden ben doğru düzgün efendi halimle sevilmeyi çok istiyordum ama farkına vardım bu halle imkanı yok sevmezlerdi
Kanka ben değişmedim hala kurtulmuşsun sevmiyorlar boşuna tıple felan alakası yok oynatacan bu kızları hoşuna gidiyorsun öyle
Hiçte bile ben düzgün erkek bulamıyorum kaşım gözüm dünyada yok bir sürü kişi yürüyor ama düzgün yakışıklılar hep çirkin kızların yanında benim karşıma çıkanlar da tipsiz, sapık, dengesiz, Salk tipler niyeeee? Ya çeyreğin kadar güzel, iyi kalpli, saf temiz namuslu, eğlenceli, sessiz sakin kızlarin yanında taş gibi namuslu iyi erkekler varrr
Bu yüzden nefret ediyorum erkeklerden
Bende kızlardan nefret ediyorum ne kadar kızı düşünerek beni yanlış anlar mi diye çekinerek konuşsam cinsellik açmıyorum konu cinselliğe kayacak gibi konuyu değiştiriyorum ozguvensiz ilan ediliyorum çekingen oluyorum. Kusura bakmayın onlar sizi bulmuyor siz onlaro istiyorsunuz
😢😢 bulamıyorum evet ne yani istemiyimmi
Ya bu git isine Allah için. Çok merak ediyorum seni burada değilde reelde tanısam boyle sana iyi niyetle yaklaşsam saf duygularla ne yapacaktin çok merak ediyorum
Yemin ediyorum çok merak ediyorum sonuç yine aynı olurdu %99 da
Şöyle diyim artık sapık, dengesiz, Salk erkeklerden yorulan biri olarak kolay kolay hiçbir kızın beğenmiycegi genç yaşta kellenme yaşayan birinden hoşlanıyorum günlerdir , niçin? Çünkü bana tavrı yaklaşımı çok iyiydi , nazikti gerçekten efendi bir insandı ama galiba sevgilisi vardı emin değilim, ama sürekli bana bakıyordu ilk tanıştığımız günden beri hep bir bahaneyle yanıma geliyordu
Şimdi ayrı düştük işten çıktı diye 😢 bana ulaşmak için cabalamadi bile
@Mersinli_kız yuru git işine be güzel olsan yakışıklı erkekler teklif ederdi
Bak sende diyorsun sevgilisi vardı galiba kızım boylesiniz işte size ulaşılmaz olan erkekler hoşunuza gidiyor
Yollu bir kız olduğun için efendi düzgün erkekler sana denk gelmez.
Yollu diye 😂😒emin değilim sevgilisi var mı diye ayrıca masumca ilgi gösteren oydu
Masumca ilgiden kastın ne çok merak ediyorum
Takip atacağım döner misin bana mersinli buradaki yaşım yanlış zaten senin yaşın büyük merak etme senle işim yok sadece soru soracağım derdi ney bu kızların onu anlat
Geri takip atar mısın ya da yaz ttt diye başlıyor ismim
@Mersinli_kız yollu diye evet. Düzgün birinin karşına düzgün biri çıkar sen düzgün değilsin
😒 sen nasıl bir oksijen israfısın
Sus mersinli kızlar ortalık mali olur herkese verirler
iyi ki kız değilsin tüm memlekete dokundururdun kendini 😅 iyyy
Yok senin gibi orzbu olmazdım
Anana derler
Benim kadar tatlı kızı görmeyi haketmiyorsun defol git için çirkin dişin güzel olsa ne yazar tanımadan kaşar diyorsun kalitesiz herif
Git kendini avut aciz herif
Senin anana derler belki de
Gereksiz element seni hahaha
Ben sizden özür dilerim
Göbek atar
Bağlanır diyor çevremdekiler. Ilk üzülüp ağlar sonra kabullenirmiş kızlar
Kardesim senin kendine saygin yok mu? Herseyi gec kari kizi kendin icin yasa kendi şerefin ahlakin ve namusun icin birileri icin namuslu degil kendin icin olacaktin simdi kizlar dindar sevse dinine düskün mü olacaksin? Yoksa kaninda ztn şerefsizlik vardi ju bahane mi
Kızlar dindar erkek istemez zaten. Iyi erkek sevseniz bizde kötü olmazdık sizin sucunuz
Kizlar seri katil sevse seri katil mi olcan?
Onu sevenler veket akli basinda olmamis ermemis veletler tipki senin gibi seninde aklin basinda degil biraz büyü
Ben mesela olgun erkek seviyorm yani hareketleri davranislari olgun
Katil seven kız da çok var ama o kadar da değil. Deli değilim
Sen delisin