Bir erkek bir kızın ondan soğumasını neden ister neden cıkmazdayım yardım edin. ?

arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim 1,5 yılık ilşkm vardı ben onu cok sevdim oda hata benim için kaç kere ağladı cok şeyler yasadık ayrıldık geri birleştik bana sen herşeyn en gselini hakediyorsun bunun için elimden gelen herşeyi yapacam dedi sonra 3 hafda sonra ufak birşeyden ayrıldı watspda engeledi fakat durumlarıma bakıyor engeli kaldırıp mesj atı hatrımı iyi olup olmadığımı sordu seviyormusun dedğimde sevmiyorum sevsem sahip cıkarım istemiyorum kalitesizsin gibi laflar etti. watsp durumlarında askım sen benim herşeymsn cok tatlısın sen btanesn laflar yazıyor bir çocuk tutum ve konştular cocuk sevgilimi yaptın diye sorduğunda yok ayrıldıgım sevglmden soğutmak için demiş. seviyorsan dön gibi laflar etmiş cevap vermemiş bu napmaya çalışıyor benim hatalarım oldu ama o beni kızdırınca benim için dövdüğü cocuğu engelden cıkarıp dürtmüştüm. ben onun için ölümden döndüm bilmiyor fakat o arkadaşlar bu coocuk ne bir erkek neden soğutmak ister
Bir erkek bir kızın ondan soğumasını neden ister neden cıkmazdayım yardım edin. ?