Bencillik mi ediyorum?

Herkese merhaba ben 12. sınıfım ve bir sevgilim var. Biz antalyada yasıyoruz ve benim baskıcı bir ailem var. Ben normalde üni için şehir düşünürken İzmir de okumak istiylrdum hatta erkek arkadasım da nerde okumak istiyosun bende orada okuyayım diyordu ve o da izmiri istiyodu. Daha sonra ben başka bir bölümü okumaya karar verdim ve ailem antalyada okumam için fırsatlar sundular falan ve sevgilim de antalya da kalalım dedi ben de burada okumaya karar verdim. Yani aslında %60 sevgilim için burada kalmaya karar verdim hatta o ailenle sorun olcaksa git dedi ama hem onun için hem ailemdeki bazı şeylerden ötürü antakya da kalmaya karar verdim. Her neyse sevgilimle ikimiz aynı bölümü istiyoruz tabi sevgiliyiz diye değil daha once ikimizinde seçeneğind eolan bir bölümdü. Ancak benim puanım o bölümün ikinci öğretim yani akşam kısmına yetiyor sevgilimin ise normal yani öğlen saatindeki öğretimine yetiyor. Şimdi sorun şu sevgilim 1 kere yalandan bile olsa bende akşama gelirim belki bile demedi hani ben onun için bu şehirde kalıyorum zaten ama o akşam bölümünü düşünmüyor bile özelde burslu falan kazansa asla lafım yok ama aynı bölüm çoğu şey aynı sadece akşam versiyonu ki bana akşama ben şu yüzden geçmem ya gibisinden bişey bile demedi zaten buluşmakta zorlanıyoruz onun dersi bittiğinde benimki başlayacak ona diyorum az gorusuruz sabah 10da bi kahvaltı sardı ya falan diye şakalar yapıyorum ancak hiç taviz vermiyor sizce akşama geçmesini içten içe istemem bencillik mi ve insan sevdigi için en azından düşünürüm bile diyemez mi?

Yargılamadan görüşlerinizi bekliyorum

Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada 9 aydır sevgiliyiz
Güncellemeler
+1 yıl
İlk antalya da kalalım diyen oydu ailem sonradan kalmak istiyosan fırsatlar sunarız gibisinden kesinleştirmek istediler fikrimi
Bencillik mi ediyorum?