Bir erkek bir kızı neden annesinden hiçbir şeyini saklamadığı halde anlatmaz? Ön yargıyla yaklaşmayın lütfen?

X kişisinin ağır sıkıntıları var psikolojisi bozuk sağlıklı düşünmeyen birisi ve şu an ciddi ilişki sorumluluğunu alacak durumda değil maddi manevi kimseye ümit veremez herkese dengesizce hareket ediyor bir dediği bir dediğini tutmuyor annesi ona beni herkesle değil evlenmek istediğin kişiyle tanıştır demiş oda ilk beni tanıştırdı tam evlenmek istediğim insansın annem gibisin ilk kez annem gibi birisini buldum dedi ama sonra

kafa dağıtmak için başka bir kızla konuştu annesine gelip geçici yolluk dedi sonra başka bi kızla sevgili oldu annesinden hiçbir şeyini saklamaz ama bu kızla ilgili annesine hiçbir şey söylemedi kızın dediği her şeyi yapıyor kızın tokasını takmış kız onun takip ettiği kişileri çıkarttırmış ama annesine anlatmamış yani annesiyle arasında hiçbir şey yok annesinin de moreli bozuk bayağı bunalmış durumda ama ne olursa olsun en azından bir şey söylerdi hiçbir şey söylememiş

Bir erkek bir kızı neden annesinden hiçbir şeyini saklamadığı halde anlatmaz? Ön yargıyla yaklaşmayın lütfen?