Arkadaşım ve onun sevgilisinin tavrı?

Bugün uzun zamanın üstüne buluşacaktık 3 arkadaş bir arkadaşımın sevgilisi bana mesaj attı 7. aylarıymış pastanın üzerine 7. ayımız kutlu olsun sevgilim yazdırır mısın falan diyor (3 4 gün önce birlikteydiler çocuk şu an başka şehirde) ben de bu sizin özeliniz hani bunu sen özel bir şekilde kutlasan daha iyi olur veya bir hediye göndersen daha anlamlı olur dedim o da hediye göndericem zaten sen oturduğunuz kafenin ismini ve masa numaranızı söyle ben yollarım pastayı falan dedi ben de diğer arkadaşımla bu durumun bizim için garip olabileceğini söyledim yani o yokken onların 7. Ayını kutlamak garip geldi ikimize de ama doğum gününü kutlamak istese kutlardım neyse sonra arkadaşımız bize tavırlı davrandı gün boyu çocuk meğerse söylemiş ona ben de anlattım garip geldi bize dedim ama onlar için garip olmadığını falan söyledi sizce de garip değil mi hani çocuk burada olsa ve güzel bir şeyler hazırlamak için benden yardım istese hazırlardım üstelik en güzel haliyle hazırlardım ama uzaktan uzağa ben ne alaka 7. Ay ne alaka bu tavırları ne alaka
Arkadaşım ve onun sevgilisinin tavrı?