Gece gece moralim bozuk. Ben yine bilmemkaçıncı kez banalı ilgi göstermeyen bir erkek ile flört ediyorum.
Neden bulamıyorum, tiple mi alakalı yoksa şans mıdır nedir? Nasıl bulabilirim? Ne yapabilirim biraz yardım istiyorum
Gece gece moralim bozuk. Ben yine bilmemkaçıncı kez banalı ilgi göstermeyen bir erkek ile flört ediyorum.
Neden bulamıyorum, tiple mi alakalı yoksa şans mıdır nedir? Nasıl bulabilirim? Ne yapabilirim biraz yardım istiyorum
Çünkü sen ne istersen tersini veriyor hayat neyi cok istersen onu sana sınav olarak karsına cıkarıyor... İlişkilernş biraz taklit et onun gibş davran sürekli istek taraf olma bak isteyen seven nasıl ilgi gösteriyor
Cevap
6Cevap
Şans, kısmet, nasip artık ne dersen. Aynı şekilde bende ilgi gösteren bir bayan bulamıyorum. Hep tezatlıklar var
Ne yazık ki öyle.
Hakkımızda hayırlısı deyip geçeceğiz yapacak başka bir şey yok maalesef
Karşı tarafa cepte imajı verme, hep bir adım geriye git ve ona gidebilecek kadın imajı ver o zaman sana bağlandığını göreceksin
Zeki ve ne istediğini bilen erkeklerde ise yaramaz, ama aptal adamlarda direkt tutar jsjsjsjs
Bağlanmaya müsait kisilerde tutar bence, abaza her türlü gider başkasına yazar bu böyledir🤷♀️
Çok haklısın. Ama sanırım ben hep Abaza buluyorum. Düzgün adam bulmaya çalışıyorum, olmuyor. Sonra neden hep ben bulmaya çalışıyorum biraz da taliplerimi değerlendireyim deyip yazana okey diyorum onlar da Abaza çıkıyor..
Peki bir soru.. Şu an biri Var ve dün konuştuk, bugün bir yere gidecekti ben de ya orası çok güzel foto at ortamı merak ediyorum dedim. O da tabi ki atarım vs dedi. Ve konuşma bitti. Bugün asla foto atmadı :D Ama eminim ki bir iki gün sonra yazacak.. şimdi foto atmaması nedir? Ben ne yapmalıyım?
Tiple alakalı ills yakışıklı olsun diyorsunuz sonra onlarda sizi sap gibi ortada bırakıyor sonra erkekler vay şerefsiz pislik kabul etmiyorum bunu
İlişkilerinde nasıl olduğuna göre değişir onlarla neler konuştuğun neler yaşadığın ve karşındaki kişinin karakteri ve amacına göre degisir
ilgisiz davranan kişi sen olursan ilgi kazanırsın bacım
Belki de doğru insan kanaatini erken veriyorsun
Ne demek bu biraz açabilir misiniz?
Flört edeceğin kişiyi flört etmeden evvel iyice tanıman gerekir
Nasıl peki? Şöyle düşün aynı arkadaş ortamında değiliz. Denk geldi tanıştık ve bir gün vakit geçirmek durumunda kaldık, enerji tutunca da telefonlarımızı alıp devam ettik. Normal değil mi?
Enerji okey ama önemli olan yürek. Yürek uyuşmadıktan sonra karakter uyuşmadıktan sonra istediğin kadar flört et hoş değil
Enerji okey ama önemli olan yürek. Yürek uyuşmadıktan sonra karakter uyuşmadıktan sonra istediğin kadar flört et üzülürsün
Peki sana bir soru. Flörtümü bugün konserde bir kızın arkasında ve kızın belinden tutarken gördüm ( İnstagram da başka birinin storysinde) gideceğini biliyordum ama yeni flört olduğumuz için kimle vs diye sormadım. Normalde bir ablası var ve o mu diye düşündüm aöa çok mu safça oluyor mu? Ki anlattığım pozisyon sevgili gibi daha çok dimi?
Eğer sevgili veya flörtü ise ben direkt bırakacağım çünkü yanlış insana vakit harcayıp üzülmek istemiyorum. Soramıyorum da Çok mamyakça olur başkasında gördüm çünkü... Anlattığım poz sevgili pozu gibi dimi?
Ben ablamın belinden tutmam, hele arkasına geçip asla. Kusura bakma da bu çocuk * peşinde.
Ben sormadan etmeden numarasını sildim. Çünkü gerçekten kırılmak istemiyorum artık boş insanlara vakit harcayarak. Herkes kibarlık yaparak ablası da olabilir demiş ama saçmalık bu ! Tabi ki o kız onun sevgilisi flörtü vs dir yani. Ve ben bu saçmalıkta bulunmayacağım sanırım
Sevgili pozu güzelim evet. Çocuğun kıza bir sürtünmediği kalmış. Gerçekten kalbi güzel birisin belli ki, boşuna zaman harcama, gözünden yaş düşmesin.
En doğru kararı vermişsin
tek gecelıge karsımısın
Şans.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?