Çevrem yok ve bayağı ciddi birisiyim
Ve yalnızım güzel ama yalnız olmak çok üzücü.
Çevrem yok ve bayağı ciddi birisiyim
Ve yalnızım güzel ama yalnız olmak çok üzücü.
Yaşını tam bilmiyorum ben 24 yaşındayım insanlarla iyi anlaşırım herkesle kaynaşabilirim ama maalesefki ben istemiyorum çok sıkılıyorum çıkıp bi arkadaşla kahve içmek bana hiç çekici gelmiyor mesela bi arkadaşım yerine sevgilimi tercih ederim ama bu kendine yapabiliceğin en büyük kötülüktür biri seni sevsin diye sakın çabalama ya da üzülme belki sende sevmiyosundur ama bulabildiğin herkesle sosyalleş kendini eve kapama güzel olduğununda farkındaysan özgüveninde vardır sen sosyalleş o zaman insanların gözünede çarparsın ben sosyal degilim ve şu an tek yaptigim sevgilime sarıp kıskanmak ve bununla kendi özgüvenimi yitirmek ama sosyal biri olsam aklıma bile gelmez belki karşımdakiyle paylaşacak şeylerde çıkar sen bir kadınsın yalnızlık senin mecburetin değil tercihin olsun ve inan olacağı varsa sen istemesende karşına çıkacaktır kendi hayatına kendini geliştirmeye kısaca yaşamaya odaklan kendi mutluluğun senin elinde umarım sorunu doğru anlamışımdır iyi günler dilerim
Öncelikle değerli vaktini ayırıp yazdığın için çok teşekkür ederim, yalnız olmaktan bıktım hayatıma kimseyi almamam benim tercihim ama artık sıktı. Bakıyorum en çirkini bile manken gibi çocuk takmış koluna geziyor.. bana birisi dönüp bakınca ne bakıyor bu mal deyip irite oluyorum. Özgüvenliyim evet, güzelliğimin farkındayım lakin bunu kullanamıyorum.;/
En çirkini dediğin kullanılıyorda olabilir he gerçekten bir sevgide olabilir aralarında onu biz bilemeyiz sana bakılmasını sevmemende bir seçenek ama bak kendin diyosun güzelsin sen hiç kasma kendini birini bekleme he kimseyi hayatına almaman senin tercihin ve duygusal bağ kurabiliceğin birini istiyorsan dediğim gibi çevre edin sana 1 adım atan mutlaka olur tersleme sevgili gozuylede gorme normal sohbet muhabbet edin arkadaş gibi kafalarınız uyuşuyorsa ve karşı tarafta bunun farkındaysa o zaten sana gelir tekrarlıyorum sürekli galiba ama sevgilinin olması değilde çevre ve sosyallik 1. planda olursa senin için gerisi gırla gelir hiç merak etme ve rica ederim umarım yardımcı olmuşumdur :)
Tabi ki çok teşekkür ederim iyi ki varsın🌸
bende senin gibiyim hemen hemen insanlarla diyaloğum çok iyidir çabuk kaynaşırım güzel olduğumu da söylerler fakat artık o kadar soğudum ki insanlardan kendimi çekiyorum ve yalnızlığı ben seçiyorum bi nevi istesem çok insan tanırım ama gerek yok sıkılıyorum da zaten. sen de dert etme kendine soğukluk bende de var biraz daha sıcak olmayı denersen belki çevren genişler tabi tercih senin :)
Ben kendimi bildim bileli yalnızım. Koca şehirde tek arkadaşım yok. Sıkılıyorum evet ama en azından kafam rahat
Cevap
13Cevap
Geçen seneye kadar yakışıklı ve yalnızdım. Şu an yakışıklı ve nişanlıyım. Zamanın ne getireceği belli olmaz. Umarım güzellikler sizi bulur.
Siz yalnızlığı seçen koca yürekli kadınlarsınız. Çokta matah değil ilişki
Sen de içimi ısıtan hoş bir beysin varol.
💕🌸💕
Sen bensin galiba benim de çevrem yok ve yalnız olmayı seviyorum ve ayrıca olgun birisiyim arkadaşlarımla buluşunca da sen robot gibi davranıyorsun diyolar.
Belki şimdilik yalnızlık çok yakisiyorsa..
Günü gelince seven de gelir
insanlar sadece dış güzelliğe bakmıyo artık; konuşkan eğlenceli olmak da gerekiyo
Soğuk birisi olmandan olabilir sende istek olmayınca dünyanın eniyi insanı gelse çözemez seni
Ben çirkinim ama yalnızım demek ki tıp çok önemli değil sjsjjsjsjs
Buyur elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Güzel değilsindir büyük ihtimalle
üzülme bee hayirlisi buymus
Bende çok güzelim ve çok ciddiyim yalnız olmak zor
Banada aynısını derler yakışıklı ama "yalnız"
Evet maalesef
Bi kız senden etkiknyor olsa?
Ben de
Daha iyi
arkadaş olabiliriz
Yalnızlık kötü