Sevmediğiniz biriyle sevgili olabilirmisiniz?

Sevgilimin benle tanışmadan 3 ay önce ilişkisi bitmiş. Bu kızla 2 sene sevgililermiş. Kız annesine çok kötü davranıyormuş sevgilimden önce. Sevgilimle sevgili olduktan sonra iyi davranmaya başlamış bu yüzden anneside sevgilime bunu söyleyip teşekkür etmis ve her ayrilmalarinda barismasi için konuşmuş çocukla. Her neyse sevgilimde kadının tek kolu yok diye kizin böyle davranmasından dolayı sırf o kadın için o kızla sevgili olmaya devam etmiş. 2 sene sürmüş. O 2 senede uzak kalmalarda var. Sevglm tatil bolgelerine çalışmaya gitmiş vs. O esnada da bu kız sevgilimi aldatmış. Çocuğun en yakın arkadasiyla hemde. Sonra ayrılmışlar tabi. Kız baya peşinde koşmuş affetsin diye. Büyü falan yapmaya çalışmış. Sonra da zaten biz tanıştık. 6 aydır da birlikteyiz. Bana o kızı hiç sevmediğini sırf annesi icn birlikte olduğunu söylüyor. Ama bugün kız arkadaşımla konuşunca kafam karıştı. Hiç kimse sevmediği biriyle 2 sene konuşmaz dedi. Eğer durum böyleyse bana yalan söylüyo. Buna tahammül edemem. Sizce kime inanmalıyım ben?

Güncellemeler
+1 yıl
Ya açıkçası ben kızı kullandığını düşünüyorum. Erkekler sevmeden ancak böyle ilişki yürütebiliyor. Sırf cinsellik için ama işte kafami karıştıran nokta şehir dışına çıkınca da devam edebilmiş olması. Kafam allak bullak. Ne yaparsa yapsın geçmişte. Bu beni ilgilendirmez. Ama işte bana yalan söylediyse orası beni ilgilendirir. Ben çünkü fazlasıyla dürüst davrandım bu konuda. Yalan söylediyse bitiririm. Tahammülüm yok.
Sevmediğiniz biriyle sevgili olabilirmisiniz?