Aşk İlişkileri "Annem seni çok sevdi" Bir kızı yapılacak en güzel iltifat olabilir mi? kafamıngüzelligi Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kızlar sevgiliniz size bunu söylese hoşunuza gider miydi? #kafamıngüzelligi Güncellemeler+1 yıl Güncel "Annem seni çok sevdi" Bir kızı yapılacak en güzel iltifat olabilir mi? Cevapla En Güzel Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
çilekkafası Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Anneleriniz tarafından onaylanmak kadınlar için sandığınız kadar hayati önem taşımıyor. Bunu bir eşik olarak kadınlara sunmaktan vazgeçin. 2 0 Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Evet bu sevindirebilir insanın biri tarafından beğenilmesi ahahahdj 0 4 Yorumla kafamıngüzelligi +1 yıl Oo kimleri görüyorum 😣 Yorumla SenacCc +1 yıl Uzun zamandır sorulari yanitlamiyorum🤣 Yorumla kafamıngüzelligi +1 yıl Fark ettim sıkıntı yok 😃 Yorumla SenacCc +1 yıl Eyvallah 😂 Yorumla
melcck007 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 577 cevap paylaştı. Hiç de umurumda olmaz 0 0 Yorumla
zulemazahirr Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 74% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 532 cevap paylaştı. Gider tabi neden gitmesin 0 0 Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı. Söylüyor , mutlu oluyorum 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Sanmıyorum :D 0 2 Yorumla kafamıngüzelligi +1 yıl Kanka öyle deme denendi düşüyor 😂 Yorumla Mario45 +1 yıl Tamam ben hiç denemedim yüzüme vurma :D Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı. Ne alaka ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet ya, ne güzel bir şey 😌
Anneleriniz tarafından onaylanmak kadınlar için sandığınız kadar hayati önem taşımıyor. Bunu bir eşik olarak kadınlara sunmaktan vazgeçin.
Evet bu sevindirebilir insanın biri tarafından beğenilmesi ahahahdj
Oo kimleri görüyorum 😣
Uzun zamandır sorulari yanitlamiyorum🤣
Fark ettim sıkıntı yok 😃
Eyvallah 😂
Hiç de umurumda olmaz
Gider tabi neden gitmesin
Söylüyor , mutlu oluyorum
Sanmam umurlarında değildir
Sanmıyorum :D
Kanka öyle deme denendi düşüyor 😂
Tamam ben hiç denemedim yüzüme vurma :D