Kiz açısından aptallık resmen hicbir yere varılmayacak... Ahlak boyutu zaten ayri rezillik, evi barkı olana bakmak..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Normal değil kız saf ya da saf ayağına yatıyordur şu evli olanlarda ne keramet var a. g bekar dürüst adamlar sohbet edecek birini bulamıyorken s*k düzeni.
Canım bacım benim canım kardeşim benim canım kızım benimmmmmmm yavaş yavaş konuya girecek işte a…. k herifi , cinsellik konusu açılmamışmışş hamburger yicekmişşş, yoksa yanlış mı söylüyorum melek gibi biri mi yoksa sana delicesine mi aşık nedir olay
7 senedir evli 2 cocugu var eşiyle iletisim bagları tamamen kopmus ama evliler hala. Sürekli bana sen benim hayalimdeki kızsın güzellik anlamında. Benden sana zarar gelmez yok dersen gene seni rahatsız etmem falan diyor
Dayı mı seviyon bacım Git yaşıtınla ol , iki güzel sözle kancan mı napıcan evliymiş çocuğu varmış yaşı 37, yok bilmem sen dünyanın en güzel kızısın o heriften uzak dur
Ulan bugün sana o lafı diyor yarında senle evliyken (sanmam ama) başka kadına derse sen benim hayalimin kadınısın? Yav kızım hiç mi düşünmüyorsun bunları?
@KᴜʀᴜᴍᴜşOk tabii canım, eşiyle sorunları vardır çocuklar yüzünden bir arada duruyorlardır mecburen yoksa adamın kötü bi niyeti yok yani sırılsıklam aşıktır 😍
@morveötesifelaket ergen kız bu küçümseyici ve iftiracı sözlerin bile kul hakkına giriyor. O yaşın gibi ufak beyninle kul hakkını önemsediğini sanmıyorum ama ben sana hakkımı helal etmiyorum. Şimdi akşama kadar da yazsan buraya senin küçük beyninle yazdigin ve alaya aldığını sandığın şeylere cevap yazmayacağım. Kudur :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Kiz açısından aptallık resmen hicbir yere varılmayacak... Ahlak boyutu zaten ayri rezillik, evi barkı olana bakmak..
Normal değil kız saf ya da saf ayağına yatıyordur şu evli olanlarda ne keramet var a. g bekar dürüst adamlar sohbet edecek birini bulamıyorken s*k düzeni.
Direk yol ver evli biri eşini aldatıyorsa seninle muhabbet etmesi bile komik kendine gel
Puhhh terbiyesiz yuva yikanin yuvasi olmaz Boyun posun devrilsin
bekar kız mal mı diye düşünürüm? bekar erkek mi kalmamış
zamanla cinsellik oalcak
Nerden biliyosun
ya evli adam senle vlncek değil dimi sende dayanamayıp yaşarsın
Sen onun kızısın
Canım bacım benim canım kardeşim benim canım kızım benimmmmmmm yavaş yavaş konuya girecek işte a…. k herifi , cinsellik konusu açılmamışmışş hamburger yicekmişşş, yoksa yanlış mı söylüyorum melek gibi biri mi yoksa sana delicesine mi aşık nedir olay
7 senedir evli 2 cocugu var eşiyle iletisim bagları tamamen kopmus ama evliler hala. Sürekli bana sen benim hayalimdeki kızsın güzellik anlamında. Benden sana zarar gelmez yok dersen gene seni rahatsız etmem falan diyor
Allahım sabır ver.
Allahım sabır.
Allahım.
Arkadaşlar biriniz bişi diyin şimdi yoksa ben valla
Ben kızıp reddettim zaten ama kafamı karıştırdı
Dayı mı seviyon bacım
Git yaşıtınla ol , iki güzel sözle kancan mı napıcan evliymiş çocuğu varmış yaşı 37, yok bilmem sen dünyanın en güzel kızısın o heriften uzak dur
Hatta durma ya
Durma durma arkadaşlar bırakalım böyle kızlarımız naneyi yesinler tecrübeyle öğrensinler.
Ulan bugün sana o lafı diyor yarında senle evliyken (sanmam ama) başka kadına derse sen benim hayalimin kadınısın?
Yav kızım hiç mi düşünmüyorsun bunları?
Kızım ben zaten ona açık kapı bırakmadım ama her gün yüzünü görmek zorunda olduğum biri hala öyle bakması düşündürüyo istemsizce.
Aynen reddet aferin , o herifi şimdi sil çıkar aklından tamam mı
Aferin. Görmezden gel.
Birinin evli oĺmasi iğrençlik için yeterli
Anormal olduğunu düşünürüm.
Yaa gerçek aşk (!)
kesinlikle , bende adamın delicesine aşık olduğunu düşünüyorum.
@KᴜʀᴜᴍᴜşOk tabii canım, eşiyle sorunları vardır çocuklar yüzünden bir arada duruyorlardır mecburen yoksa adamın kötü bi niyeti yok yani sırılsıklam aşıktır 😍
Ayynen 🧿🤦♀️🤪
Öyle olsa bile kızla kötü niyeti kesinlikle yoktur, çok masum bi aşk baksana hayallerini süsleyen kadınmış asdf
Inşallah trolsünüzdür. Aksi halde cok iğrenç düşünceler
@Arslans06 sen sus hele dayı
@KᴜʀᴜᴍᴜşOk ilk defa birine karşı böyle hissetmiştir asdfg
@Arslans06 ciddi yazdığımızı anlamayacak kadar saf mısın tabi ki ciddiyiz.
24 yaşındayım da daha dayı olmama çok var yeğenim yok
@Arslans06 niye ciddi olmayalım dayı evliler aşık olamaz mı
Kız yazık çocuğa dayı diye diye psikolojisini bozcaz hahaha
@morötesifelaket ergen arkadaşım aynen sen haklısın iyi günler
@Arslans06 ergenmiş, silmeseydim geçen bana attığın mesajı atardım dayı asdfg
O ufak beyninle iftira atma. Ben her pembe profile mesaj atmıyorum
@Arslans06 hıhı, iyi günler ^^
@morveötesifelaket ergen kız bu küçümseyici ve iftiracı sözlerin bile kul hakkına giriyor. O yaşın gibi ufak beyninle kul hakkını önemsediğini sanmıyorum ama ben sana hakkımı helal etmiyorum. Şimdi akşama kadar da yazsan buraya senin küçük beyninle yazdigin ve alaya aldığını sandığın şeylere cevap yazmayacağım. Kudur :)
@Arslans06 ^^
cınsellık yoksa ayrılır emın ol
Cinsellik içindir...
iyi değil seks arkadaşı olurlar sadece
Yaş farkı çok ve ciddi bir ilişki olacağını sanmam
Cinsellik olmada nasıl bir ilişki bu :D
Cinselliğe varır o iş.
henüz yok
İlalki olur mu
amaç o zaten doğru an olunca olur
Büyük rezillik
Yorumlamam bike iğrenç