Nikahlı eşim çarparım sana dedi?

Eşimle çok severek evlendik. Annesi yüzünden çok sorun yaşadık yinede bırakmadım. Bir annesi bir kız kardeşi var ama bana etmedikleri kalmadı. Neyse detaya girsem benim yerime ağlarsınız. Nişanlımla iyiydik dün damatlık konusu oldu sen yorulma ben alırım dedi. Bende dedim gelinsiz gidilirmi gidecek kimin var benden başka yaptım. Annem olur kardeşim olur dedi sende gel yaptı sonra ben çok bozuldum. Gidin siz dedim bana bağırdı annemi istemiyorsun vs dedi. Annesi bana aileme yapmadığını birakmadi şimdi degerli oldu. Bir kez bile abartmıyorum toz kadar emeği yok. Tartıştık ben sinirden kendini boş yere yırttın gidin beraber dedim. Oda yırttın nedemek çarparım sana dedi ciddi ciddi ağladım bende dayanamadım. Ağlıyorum diye ergen rezil etme beni kes yaptı içimde her şey koptu ailesi için bu kaçıncı bana bağırışı boşanacam senden dedim. Boşanmayı anıyorsan hadi ordan git dedi. Sonra ailemin yanında süt liman davetiye baktı ses etmedim ama çok kırgınım. Nekadar bagirirsam bagirayim ailesinin yaptıklarına rağmen bana minnettar olmalı bunları dememeliydi

Nikahlı eşim çarparım sana dedi?