Arkadaşlarınla vakit geçirmek için gittiğinde insanların sana yapışması hiç hoş değil.
Bazen erkeklerden duyuyorum kızların nazik davranmayı bıraktığını kendilerine ihtiyaç duyulmadığını düşünmek kimisini rahatsız ediyor. Kimi erkeklerin ilgisi çok agresif. Özellikle de karşılık almadıklarında. Ve o agresif halleriyle uğraşmak için yine başka bir erkeğin dahil olması beni ayrıca rahatsız ediyor. Şövalyecilik denilen şey var ya... İnsanlarda aşık olacak sevecek bir özellik kalmamış gibi geliyor artık bana. Toksik maskülen erkeklerin sayısı da az değil.

''Erkekler güzel kadınlara, kadınlar gerçek olmayan kişilere aşık olur'' diye bir yerde denk geldim çok doğru geliyor bu söz bana. Gerçek olmayan, romanlardaki kişilere mesela. Veya şarkıdaki. Okuduğum romantik kitap sayısı çok az ama biriyle görüşsem konuşsam zevk almıyorum. Çünkü bana değilse bile dışarı çıkınca başka biri olacak arkadaşlarının yanında mesela farklı davranacak diğer kadınlara.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ortamına göre değişir bazı insanlar evet öyle ama herkes değil
başta ortam dedin sonra kişi :D hangisi... hepiniz böyle olmayın istiyor insan. Sanki şey gibi erkek kendi arkadaşlarıyla yaşıyor hayatını aslında kadın yanında figüran onla hava atıyor falan
şöyle bazılarının arkadaş ortamı kanka şu kız nası buna gidicem ben 30 kızla flörtleşiyorum kanka grup yapcam üff şu kız nası dur gideyim yazılayım numarasını alayım iddiasına var mısın şeklinde. ve bu herifler böyle ataklar yaptıkları için genelde kızların hepsi bu heriflerle takılıyor sonra da doğal olarak pişman olup tüm erkeklere sövüyor.
diğer kısım ki bu biz oluyoruz bizim arkadaş ortamlarında genelde ufak tefek böyle espiriler olur ama ciddiye bile alınmaz çok kısa sürer. bir atılganlık yoktur en fazla bir kıza böyle kitlenme düzeyinde bakakaldığında git konuş tanış desteği gelir o da işe yaramaz gidip konuşamayız. sevgilileriyle cinsel yaşamlarını falan asla paylaşmazlar kavga falan ederlerse anlatırlar sadece. biz de sorgulamayız. en büyük alay malzemesi de benim başıma gelendir. hepimiz sevgili yaptık bi sen kaldın ne kadar gidicen daha böyle artık bul birini alayıdır.
uzun uzun yazdım özetle durum böyle
hepimizin karşısına ilk çıkan erkekler sahiden dediğin gibi erkekler. akıllı olan kızlar onları reddeder saf olanlar kabul eder. alay kızlar arasında da oluyor. gidip açılan olursa ama onla alay ediyorlar sizde durum tam tersi. laf sözden sıyrılan yaşıyor.
yani durum bu. bişey kanıtlamaya çalışanlar atak yapar biz yapamayız çekiniriz korkarız kızlar da yanlarına gelenler b. ktan herifler olduğu için üzülür tüm erkekler ş. refsizdir derler bu hikayede yanan yine biz oluruz bu devran ne zaman döner bilmem de dönmezse ben böyle evde kalıcam :)
değişir farklı yerlere gidip farklı kişileri görmek lazım çevreden hayır gelmedi
Arkadaşlar böyle toksik feminen soruları bir kenara bırakın ve gerçek erkek olmak için buyrun;
https://www.youtube.com/embed/Dk9C9dVEckUilişkilere dair soru sordum. farklı cins iki insanız senle ben. dünya nüfusunun yarısı kadın. erkeklerle sana mutluluklar. Birlikte nasıl daha iyi yaşanır onu araştırıyorum. Sen gibi pes etmedim.
Birlikte daha iyi yaşamanın yollarını araştırmak istiyorsan önce karşındaki cinse müdahil olmamayı öğreneceksin :D
o zaman sen hiç dışarı çıkma kimseyle kaynaşma. müdahil olmaymış. bilimi kaldır ortadan. psikoloji falan çöpe at. geriye gidelim.
Hayır şundan bahsediyorum toksik maskülenite gibi tabirler erkek cinsini hem kalıplaştırmaya ve özünü bozmaya çalışmaktan ileri geliyor.
Ben şahsen hiçbir kadına saygısızlık yapmam hatta eşim olacak kadına gönlümün anahtarını veririm. Ama benim erkeksi olmam hakkında kadınların söyleyebileceği bir tek kelime bile olmamalı çünkü bu benim cinsiyetim ve böyle yaşamak beni erkek hissettiriyor.
sana karşı öyle ithamda bulunmadım. yanlışım olmasın diye kelimenin anlamına tekrar bakarak paylaştım. = Toksik maskülenlik, cis heteroseksüel erkeklerin gösterdiği saldırgan, zorba, agresif, cinsiyetçi ve homofobik düşünce ve davranışları tanımlamak için kullanılan bir sıfattır. Kendini erkek olarak tanımlayan kişilerden toplumsal cinsiyet rolünü oynamasını bekleyen hatta zorlayan baskıcı bir gölgesi vardır. =
Dışarıda gözleriyle taciz eden kadını bedeninden ibaret gören kendini hayvanlarla bir tutan erkekler var. gözleriyle soyuyor kimisi. karakterimden ötürü ben sorun yaşamıyorum. şakacı bir insanım insanlara kötü şakalar yapıyorum insanlarla alay edebilen kendiyle alay edebilen bir yapıdayım. sadece insanların kötü taraflarına çok daldım bu sebeple insanlarda iyi yön bulmakta zorlanıyorum. İnsanları olduğu gibi kabul ediyorum ama hayatıma o halleriyle kabul edemiyorum.
Seni çok iyi anladım ama bu bahsettiklerin erkek değil tecavüzcü
Sen bu tecavüzcülere , tecavüzcü sıfatından önce erkek veya maskülen dersen o zaman bütün bir cinsiyeti karalamış oluyorsun.
Ama kadın perspektifinden baktığımda da bu tecavüzcülerin sayısının bir hayli fazla olması da korkutuyor tabiki.
öylesi insanlardan utanıp cinsiyetine kabul etmemen normal çünkü bu insanlık ayıbı. ben kendi tarafımdan yazdığımdan erkeklere göre yazdım. genelleme yapmaya çalışmıyordum aslında. onları normalden çok fark ettiğimden paranoya yapmaya başladım. Ondan da insanlarda öyle iyi yön göremiyorum
Seni çok iyi anladım. Ama bizim gibi iyi insanlar da var hala bunu sana göstermek için elimden geleni yapmak isterim.
aslında yardımcı oldun. teşekkür ederim.
Bana bizim yaptığımız yanlışlar varsa onlardan bahsedebilirsin ben de çünkü bilinçlenmek istiyorum.
her şey karşılıklı başlıyor devam ediyor aslında kilit nokta sanırım karşılıklı anlaşabilmek. eskiden hayır dendi mi bunu mücadele olarak görmek evete çevirmek varmış bir de bir şeyler hep manalı manalı söylendiğinden mi ne kimin ne düşündüğü tam belli olmuyormuş. Galiba ondan çok çok eski kuşaklarla konuşurken zorlanıyorum. Bana çok nazlı geliyorlar her şeyleri bir gizem :D öyle söylüyor ama onu kastetmiyor falan. Kadın erkek arasında karışıklık çıkıyorsa da bu belki eskiye dayanıyordur. Bunlar artık aşılıyor öyle gördüm. Zannetmiyorum bu şekillerde sorun yaşadığını. Kişisel şöyle şöyle ol demek haddim değil zaten de.
Sen psikolog musun?
ilgi alanlarımdan. birden çok meslek değiştirdim. şimdi itfaiyeciliğe hazırlanıyorum erkek sayısı çok etrafımda ondan paranoyam artmıştı. ama geçiyor.
İtfaiyecilik mi :O Oha
Kaç kilosun?
65-70 oynuyor. kararsızım çevreden etkilendim. Fiyatlar uçmasa yaz da geldi dalgıçlık denicektim ama zor bakalım hayırlısı. Bu yıl da böyle oldu.
65-70 kilo iyiymiş itfaiyeci olmak için ideal
Benim bildiğim o itfaiyeci kıyafetleri çok ağır oluyor çünkü