Acil erkekler bakabilir mi? şu an hayatimın en heyecai anini yasiyor olabilirim. Açıklamaya bakar misiniz?

22 mayista muduruma hislerimi soyledim onun bana karsi ilgisi vardi acilmadan birkac gun oncesinde kiskaniyordu kiskandiriyordu vs hislerimi telefonla arayip soyledim. Oda yari evli sayilirim dedi cok uzgundu sesi sonra 23 mayista mesaj attim istifa ediyorum cikisimi yaparmisiniz diye oda gekince konusuruz dedi ve beni odasina cagirdi ve neden cikiyorsun dedi bende evlisiniz artik burada olmam yanlis olur dedim oda imam nikahli evliyim dedi bende dedim bana bekarim demistiniz oda bekar evinde yasiyorum kagit ustu bisey yok kimse bilmiyor evli oldugumu sen işin icindesin diye biliyorsun dedi ve sen cekingensin diye yardimci olmak istemistim abi gibi yaklasmistim dedi asla oyle yaklasmamisti aksime abi dedim diye tavir almisti her neyse bir sekilde kapandi konu mesafe koydum yuzune bile bakmiyordum rahatsiz oldu mesafe koymadi aksine iyi olmustu bana sonra normale dondum dikkat cekiyoruz diye bana karsi iyiydi şu son zamanlarda cok soguk mesafeli ve ozel sorunlarida var işiyle ilgili felan asıl sorum şu soylemleri eylemleri birbirine uymuyor umutlaniyorum zihnjm surekli onunla mesgul işi birakicaktim izin vermedi bana bekarim demisti sonra abi agzi yapti vs umutlarimi kirmasi ve kafamda bitirmem icin ona kafamdaki soru isaretlerini sorucam cevaplari onda bu sekilde umitleniyorum evliligi belki cikar iliskisidir diye dusunuyorum bana karsi hala ilgisi oldugunu dusunuyorum bunlari kesmesi icin sorularimi sorucam cevabimi alip ona gore hayatima bakicam. şu an burada ve 1 saat sonra konusucam
Acil erkekler bakabilir mi? şu an hayatimın en heyecai anini yasiyor olabilirim. Açıklamaya bakar misiniz?