Geçmiş flört sayısı fazla birisi ilişkide korkutucu mudur?

beni eski ilişkileri ilgilendirmiyor. hiç sevgilisi olmayanlarda aldatıp terk ediyor. bu karakter meselesi.
Hayır hiç korkutmaz.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benimkinin ödü kopması lazım o zaman :D Geçmişi çok dert etmiyorum.
Saygıdeğer hanımefendiler beyefendileri ne kadar çapkın ve flört sayısı ne kadar fazla ise o kadar çok seviyor. 😊 Ben de bütün hanımefendilere ideallerindeki en tecrübeli erkeklerle sonsuz mutluluklar diliyorum. 😊 Benim sevilmeyeceğim, sevilenlere sevinmeyeceğim anlamı taşımaz. 😊
Kendini bilen olgun biriyse problem yok ama sayıları o kadar az ki muhtemelen gtü kalkık görüştüğü ve yattığı kız sayısıyla övünen amelenin teki olacağından fazlasıyla iticidir
Korkutucu demiyelimde umursamaz ve soğuk biri oluyorlar düşünce yapısı farklı oluyor... yani olmasada olur gözüyle bakarlar genel olarak
Korkutucu olan tavırları davranışları sohbeti beden dili fikirleri düşünceleridir benim için...
Geçmişini onemsemem demek yalan olur ama benden sonrasıni daha fazla onemserim
Benim de onun flörtü olma ihtimalim var o yüzden böylelerini tercih etmem
Benim geçmişim kalabalık değil karşımdaki kişinin de öyle olmasını beklerim.
Fazla fritozi olan biri çok sık fritoz değiştiriyor demektir. 😃💯
İlişkisi çok diyebileceğim yaşta kimse yok çevremde. Hoşlantıyla ilişkiyi karıştıran çok var onlara da aldırmıyorum. Kendim de maymun iştahlıyım. Seviyeli biri mi sadece ona bakarım. Kimya sonuçta kafasının temizlenmesi için o insanlardan mesafe lazım. Yangından mal kaçırır gibi bir sürü ilişkiden çıkmış biriyle olmazdım. Kafası kazan gibidir onun. Benim ona odaklanabileceğim kadar o bana odaklanamaz olmaz yani.
Korkutucu degildir bi yandan sadece tecrubesi senin tecrubesizligini tencereye koyar kapagi kapatir canim
Ikinci ihtimal karı kız hastası sendende başkasına uçar uçaksiz arabasız
Bi mesajıma bakar ex i ayağıma getirmem diyen bir kızdan ne beklersin ki?
İtin serserinin birini sevdik
Senin gibi sonradan unutturuyosa sorun değil shsh
kadinlar parmaginda oynatir
o kişi anca takılmalıktır
Hayır değildir.
Evet korkutucu
Valla bana korkutucu geliyor
Kişiye göre değişir ama ben korkarım
Güven vermez
En İyi Erkek Görüşü