en büyük yalanlardan birisidir. kadının namusu var da erkeğin yok mu? aldatmak, zina hem kadının hem de erkeğin namusunun kirlenmesidir. bu şeytanın oyununa aldanmayın.
Erkeğin elinin kiri ne anlama geliyor sizce? Bu sözü kimler kullanır?
İslam dininde namus zina konusunda erkek ve kadın eşittir... Müslüman bir ülkede yaşıyoruz lakin dinimizin inceliklerini ayrıntılarını bilmiyoruz ki bilmediğimiz gibi birçok görüşümüzü (isimize gelen taraflari) net bir bilgi gibi öne sürüyoruz... Kimi der ki herkes özgür istediğini yapar Kimi der ki erkekle kadın bir değil kadının bilmem nesi vardır vs vs... Erkek veya kadın bekar ise kırbaç cezası vardır Erkek veya kadın evli ise kanı helaldir infaz edilir Kur'an'da ve hadislerde bu konu ile alakalı net bilgiler vardır... Ben bunları buraya yazdım illaki muhalefet çıkabilir saygı duyarım ama ufaktan bir araştırın bana hak vereceksiniz... Sonuç olarak namus kavramı nettir tektir kadını erkeği olmaz...
Namus kavramı sadece kadınlara ve bacak aralarına ait değil, erkekte de namus kavramı olmalı zaten doğrusu bu... Namus sadece cinsel kavram değil bir çok ince detayı var.
Herkesin kendi hayatı. sırf biri evlenmeden cinsellik yaşadığı için kirlenmez. karşılıklıysa bunda bir sorun yok. ama aldatmak her iki cins içinde kötü bir şeydir
Kadına haram erkek yapabilir diye bir şey yok zaten... ahlaki vicdani kirli insanların uydurduğu bir yalan... namus her iki cins içinde aynı anlamı taşımalı...