Nişanlımla Harcama Konuları?

6 yıldır beraberiz evlilik teklif etti ve kabul ettim normalde asla evlilik düşünmediğini dile getiren bir insandı. Kendi işini kuruyor ve başlangıç aşamasında olduğu için sıkıntı çekiyor. Ben de elimden geldiği kadar destek oluyorum dışarı çıktığımızda, harcama yaptığımızda. Her haftasonu görüşürüz beni eve hep bırakır ayda 1 kere de evden alır. Bırakırken hep benim kartımdan benzin alır ben almasında bir sakınca görmem fazlasını aldığını da bilirim ama ses etmem hiç sıkışmasın alsın diye. Ama son kart ekstreme baktığımda 1700 lira bu ay benzine gittiğini gördüm benim arabam yok. İçim acıdı o kadar çalışıp kazanıyorum, ben de bu konuyu ona açtım amacım sadece benzine benden çok harcamasak mı sonuçta benim arabam yok demekti. Ayda beni eve bırakmasıyla arabası 500 lira maksimum yakar ben bunu biliyorum fazla çekmesinde sakınca yok bu zamana kadar da bişey demedim zaten ama 1700 görünce ben de daha az harca benden demeye getirdim. Telefonda konuşuyorduk bana bağırmaya başladı, ailesi evlenince bize büyük bir ev verecek yine kendilerinin evi ama oturalım diye verecekler. Tartışma ilerleyince sen benim imkanlarımı kullanacaksın sen de o evin kirasının yarısını ödeyeceksin o zaman dedi. Bana 1000 liranın lafını mı yapıyorsun ne kadar varoşsun falan dedi. O kadar üzüldüm ki. Çok kırıldım, arkadaşımla gönderirim yüzüğümü dedim engelledim. O ana kadar tartışıyordum ama o an bunu diyince ne yapacağımı bilemedim. Ki bu ev annesinin evi ve onun bizim için yaptığı bir iyilik, ben ona en baştan “ilerde kavga edince benim evimde oturuyorsun falan diyip gururumu kıracaksan böyle bir ev istemiyorum beni böyle bir duruma sokma sakın” demiştim. Hiç konuşmadık dünden beri, böyle bir konu nasıl konuşulur onu bile bilmiyorum o kadar moralim bozuldu ki anlatamam 😔

Nişanlımla Harcama Konuları?