O da en yakin arkadaşından bana istek attırdı amac onu eklemem miydi bilmiyorum ama tesadüfün böylesi olur
O atan çocukla hoslandigim çocuğun 3 tane fotosu var 3 4 tanede durumunda ekli ve etiketli bende acaba ona ulaşmam için mi yaptirdi diye düşünmedim değil
O atan çocukla hoslandigim çocuğun 3 tane fotosu var 3 4 tanede durumunda ekli ve etiketli bende acaba ona ulaşmam için mi yaptirdi diye düşünmedim değil
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kendine çizdiğin belli sınırlar vs için filan demiyorsun bak dışarıdan nasıl görüneceğini düşünmen ezillik. düşün kimsenin ne düşünceğini umursamadan yaşayan biri kimsenin karşısında ezilmez
Dogrh zaten kendimi asmayi basardim nasipse her halükarda yürür zaten insan konuştuğu her kisiyle ya da hoşlandığı kisiyle evlenemez yaa eleye eleye gidecek bu kimde nasibimiz varsa artik
Tabiki de bak benim eski kız arkadaşım iki kere birlikte olduk ikisinde de o geldi saygı duydum. Benzer şekilde başkalarına da kabul etmediğim insanların cesaretine saygı duydum
Tabiki de bak benim eski kız arkadaşım iki kere birlikte olduk ikisinde de o geldi saygı duydum. Benzer şekilde başkalarına da kabul etmediğim insanların cesaretine saygı duydum olması gereken oysaki bu neyi yaşamak istiyorsanız onu yaşayın hayat kısa
O sensin ama
Doğru hak veriyorum sana cidden kisa hayat
Benim olup olmamam önemli değil saygı duymayanın kendi saygısızlığıdır. İşine gelince erkeklik naraları atanlar sevgisini dile getirmeye kırk takla atarlar böyle biri çıkarsa karşına da emin ol eksilen sen olmazsın
Istek atmayı adım olarak mı goruyorsun cidden
Sonuçta ne alaka der yani niye durup dururken istek atti bununda bir tek nedeni var o da belli
Bu kadar ciddiye alma herkes herkesle konuşup tanışıyor
No body
Kız : ilk adımı atmak için instadan takip isteği attım 🤦🏻♂️
Sonuçta ne alaka der yani niye durup dururken istek atti bununda bir tek nedeni var o da belli
Eski sevgilinden sen ayrilmadiysan ilk adimi atmamalisin
ilk adimi kizin atmasi cesaretini gosterir ve erkekler ozguvenli kiz sever
neden öyle olsun reis, yürü tam gaz devam
Erkekler böyle diyor ama kiz adim atınca ya cepte görüyor ya da simariyor haksiz miyim
ya şimdi öyle olanlar var ama öyle olmayanlarda var, öyle biri olmadığına inanıyorsan açıl bence kaç defa bu şeyleri yaşıcan ki reis
Doğru kaç kere yaşayacağım ki haklisin zaten şımarık bir şey cikarsa uzaklasirim aman aman ölüp bitmiyorum birde benim istek atma cesaretim en yakin arkadasi 2 ay önce bana istek atti ama baktım full o begendigim cocukla fotosu durumu var baya baya yakin arkadaşlar normalde bana cok istek gelmez ama o çocuğun istek wtmasini tesadüf bulamadim nedense
yani reis absürt biriyse her türlü uzaklaşırsın rahat ol
Aynen cok doğru aticam şu bayram gelsin de
Insallah sevgilisi vs yoktur
varsa yapıcak bişi yok reis yoksa hayırlı bayramlar sana xd
İlk adımı atan kız baş tacıdır
Öyle diyorsunuz ama yapinca da ya cepte goruyorsunuz ya da şımarıyorsunuz bence
Değil
Tabii ki hayır
At gitsin