7 senelik sevgi 1 sene de biter mi?

Bu çocuk lisede tutuldu bana. Ben çocuğum o zamanlar ön yargılı davrandım çok üzdüm kırdım umrumda değilsin dedim hep. Hiç yüzüme karşı diyemedi sevgisini hep arkadaşları dedi bana. Ben ne kadar üzsem de o vazgeçmedi. Yeri geldi başkası İLE çıktı karşıma ama gözü hep bendeydi. 4 senelik lise bitti.2 sene sonra etüt merkezinde karşılaştık. Onu sevdiğimi o zaman anladım. 7 ay beni görmek için geldi Oraya. Hep aşkla bakıyordu bana. Konuştuk birkaç kere gülümsüyor ve gözlerini kaçırıyordu. Konuştuğumuz gün aşkı gördüm ben diye şarkı paylaştı. Sonra etüt merkezi kapandı. Bu ben severek ölmeyi seçtim ölümlü sevdayı seçtim diye hikaye koydu öne çıkardı. Tam 1 sene geçti. Bir kafede gördüm gittim konuşmak istedim. Üzgündü yüzüme bakmıyordu. Sevgilim var dedi. Ama o ölümlü Sevda hikayesi hala öne çıkanlarında duruyor. Sevgilisi varsa neden kaldırmadı onu? Geceleri 1-2 saat çevrimiçi oluyor. Çok yıkıldım. 7 senelik sevgisini 1 senede kim unutturdu ona? Ben geç sevdim ama çok sevdim. Sizce sevgilisi var mıdır?

7 senelik sevgi 1 sene de biter mi?