Arkadaşlar konuştuğum kişi benden bunu istedi yardımcı olur musunuz lütfen?

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar öncelikle 20 yaşındayım tesettürlüyüm ben bi durumdayım aklım çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum. 1 ay önce sosyal medyadan birisiyle tanıştım fakat bu kişi bana daha önceleri çok yazıyordu cevap veriyordum arada ama öyle süreki giden bir muhabbetimiz yoktu. Bir gün ne olduysa konuşmaya başladık cevap verdim. Bu kişi benimle ciddi konuşmak istediğini bana bir şeyler hissettiğini söyledi 1 dk yazmadığımda merak ediyordu önemsiyordu beni ve bu durum benim çok hoşuma gitti zamanla bana samimiyeti artık canım emojiler falan sonra bana bu sosyal medyadanda kızdan çok erkek var buluşunca istemiyorum dedi fotoğraf attığımda bu kim diye söylenip duruyordu. Sonra bende o hesabı dondurdum başka hesaba geçtim kendi şahsıma ait oda benden şifremi istedi ve kendi hesabında kızları sildi. Benimle konusurken hesabında var olan kızların bir kaçını engellemiş. Bu hesap bende tam olarak 15 gün falan durdu benimkide onda. Bir gün bana bu çocuk sert erkeklerden hoşlanırmısın dedi bende biraz yanlış anladım konuşmalrına dikkat edermisin dedim oda şakayla karışık tamam aşkım konu uzamasın yoksa sexse gider dedi. Bende o gün ipler koptu o günden sonra zaman geçtikçe sürekli hadi aşkım beni iltifatlarınla heycanlandır benim kucağıma otur öp senii yerim ama nasıl yediğimi sormayacakmısın evlenince görürsün diye laflar kullandı bende hep bunlar yüzünden tartıştım ayrıldım o bırakmadı yazdı engelli kaldır dedi söz verdi konuşmuyıcam diye bana ilk başlarda git sana istek atan erkeklerle konuş aşkım ama benim gözümün önünde demişti. Şimdi bu en son konuda yine tartıştık bana açık açık belli etti sen gitmezsen ben asla gitmem biz inşallah evlencez hiç kimseyle birlikte olmadım kendimi saklıyorum sadece cins*llikle ilgili konuşabiiliriz ama istemiyorsan konuşmayalım söz dedi. Şimdi konuşmuyor arkadaşlar bu sözünden 2 gün geçti daha o zamanlar benden şifremi isteyenn çocuk ben sana güveniyorum zaten bakıyorum erkekleri kabul etme diyor kendi şifresinide vermedi. 1 ayda belki 4 defa aradı konuştuk ehileyetine el konulduğu için gelemiyor yanıma toplu taşıma kullanmayı sevmiyor. Telefonun hopörleri bozuk diye evde rahat konuşamıyor ne yapcağımı bilmiyorum lütfen yardım edin.

Arkadaşlar konuştuğum kişi benden bunu istedi yardımcı olur musunuz lütfen?