Laf sokucu bir şey paylaşmak istiyorum ne paylaşsam sizce siz olsanız ne yapardınız?

Bizim Tekirdağda yazlık ev var geçen hafta teyzem bize geldi bizde kaldı bir kaç gün bizim bahçede taş fırın var geçtiğimiz cumartesi günü babam pide yaptı kıymalı kaşarlı kaşarlı-sucuklu her neyse işte o gün öyle geçti benim teyzemde çok etçi bir insan pazar günü de annem yemek yoğurt çorbasıyla bulgur pilavı yapmıştı Dün sabahta teyzem çocuğunu bahçeye çıkardı telefonu odadaydı açıktı bende merak ettim baktım. Bir teyzem daha var o vefat etti onun kızıyla bizim dedikodumuzu yapmış ve kıza ilk fotoğrafı atmış çok açım yazmış falan işte neyse bu mesajları gördükten sonra anneme sordum dedim ki anne Yusuf ali sana teyze mangal kokusu geliyor diye bir şey söyledi mi dedim. Annem de Yok tövbeler olsun öyle bir şey söylemedi dedi Sonra param yok diye bir şey söyledin mi dedim Annemde Allah belasını versin ben öyle bir şey söylemedim falan dedi yani yazdığı kişiye hem yalan söylemiş hemde bizim dedikodumuzu yapmış
Laf sokucu bir şey paylaşmak istiyorum ne paylaşsam sizce siz olsanız ne yapardınız?