Güncellemeler
+1 yıl
Konuştuk işte çok büyük bir sıkıntı yaşamış. Morali bozukken ve stresliyken benim de moralimi bozmak istememiş iyiyiz
Mesajlara bakmaz ve görüldü bile atmaz. Daha 1 gün öncesinde çok ama çok iyiyken. Neden? Yedekte bulunma dışında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Biz kadınlarda yapıyoruz bunu genelde sıkıldığımız için ya da başka birisi hoşumuza gittiyse osmxpsmxos
Cok haklisinn
Ilgi verdi ilgiyi geri cekti pesinde koş merak et istiyor
Ya da diğerlerine yöneldi kfkffkfkvk neyse zararın neresinden dönsek kar
Aynen o da olabilir
Yakın zamanda babada oldu baktım yazmıyor merak edip aramıyor eskisi gibi bende şakayla karışık bir mesaj attım bana beni hatırladın demek yazdı adam meğer yazdıklarına cevap vermediğim için sinirlenmiş 🤣🤣
Bunu kadinlarda cok yapiyor. Bende cozemiyorum bu kafayi ama skilmistir buyuk ihtimal
Peki bunu tam nasıl anlıycam
Anlamana gerek yokki birisi senin mesajini gormuyorsa gormek istemedigindendir ve seni umursamiyordur sanada direk silip hayatindan cikarmak duser. Ben sahsen kimsenin gtunu kaldirmam direk silerim
Cevap verirse gerçekten iyi olup olmadığını sorucam hala evet derse yani iyiyim derse yanlış bir şey mi yaptığımı ya da yanlış bir şey mi söylediğimi sorucam sonra da konuşmayı tamamen kesicem
Çünkü o erkek artık profesyonel çaylak erkek değildir 😂
Ne gibi anlamadım
Aslında aradığın cevap sende
Hiç sana yazan bir erkeğe görüldü attıp bıraktın mı öyle
Kesinlikle bırakmışsındır bunun anlamı ben artık senden bir haz almıyorum kısaca senle konuşmak istemiyorumdur
Hayır kendisi çok yoğun erken yatıp erken uyuyor görüldü atmadı mesajıma ama wp de aktifmiş sabah 5 e doğru
Keşke direkt söylese bunu
Yedekte bulunma dışında kişisel bir sebebi vardır, en doğrusu açıkça sormak
Soru oynuyorsundur o da uğraşmak istememiştir bu kadar basit
Başka biri vardır çünkü
sohbetini sevmemiştir
Diger mesaj attıklarını yönelmiştir sevinmelisin bence
Klasik erkekler yedekte tutmuştur 1. Olan yeşil ışık yakınca seni elemiştir
Love bombing yapıp gohstlamış üzgünüm
Neden böyle bir şey yaptı peki
Nereden tanismistin bu bahsettigin erkekle?
Bunu kizlarda yapiyor 😅
Başkasını bulmuştur, genelde böyle olur.
Baktın vermiyon vazgeçmiştir
Alacağını aldıysa keser ilgi alakayı
Daha 2 haftadır konuştuk
Beğenmemiştir seni
1 gün öncesinde her şey çok iyiydi anlamadım
Soğumuş
Şu an konuşuyoruz ce eskisinden daha iyiyiz ilerleme var bakalım
Problemleri vardır
Çok çalışıyor ve erken yatıyor bazı yaşadığı sorunlar var
Psikolojiktir evet, iç savaşı vardır çözemediği
Nasılsın diye dün mesaj attım ama uyumuş çünkü akşam erken uyuyor daha cevap vermemiş (görüldü atmamış ve sabahın 4 ünde ep de aktifmiş en son)
Sadece yorgunluktan olduğunu sanmıyorum, stres ve depresyon benzeri bir durumdadır
Yağmurlu havalarda iyi olmadığını söylüyor ve bugün yağmurlu. Bilmiyorum umarım iyidir benimle artık konuşmasa da olur sadece merak ettim
Asıl mesele yağmur değil, iç tutarsızlığı. Demek ki bir şeylerden kolay etkileniyor. Ruh hali dengesiz. İç huzuru yok. Özgüven problemi de var. Türlü türlü şeyler çıkar şu cümleden. Sevmiyor değil kendini kötü hissediyor sadece. Ruhu boşlukta.
Umarım dediğiniz gibidir, artık mesajıma cevap verirse ona göre hareket edicem. Nasılsın diye sormuştum cevap evet ise gerçekten iyi misin konuşmak ister misin? Diye sorucam
Evet öyle yap, değiştirmeye çalışma, kimse istemezse değişmez çünkü, bir yerden sonra yoruyorsa da ayrıl tükenmeden
Yani iletişimi kes
Tamamdır teşekkürler
Rica ederim
Başkasını bulmuştur
Olabilir
Salla gitsin
Soğutmak için bilerek uzaklaştırma taktiği
Hoslanmamis senden
Bıkar o yüzden
Sıkılmıştır
Muradına ermiştir