İlişkiniz var ama geldi size "Sana aşık oldum." dedi. Sizde ilişkiniz olduğu için reddettiniz ama arkadaş kalalım diye teklifte bulundunuz. Bu mümkün mü, arkadaş kalınabilir mi?

İlişkiniz var ama geldi size "Sana aşık oldum." dedi. Sizde ilişkiniz olduğu için reddettiniz ama arkadaş kalalım diye teklifte bulundunuz. Bu mümkün mü, arkadaş kalınabilir mi?

Selamlar,
Kalamam kesinlikle, zamanında bunun ciddi olarak sıkıntısını yaşadım. İstemediğimi dile getirdim, en azından hayatımda kal arkadaş olalım istedi. Peki dedim kabul ettim. Başkaları ile birlikte olmama engel olmak istedi. Duygusal olarak manipüle etmeye çalıştı. Cinsel olarak beni kazanabileceğini sandı. Olmayınca olmuyor. Bence zorlamanın anlamı yok. Ben bu saatten sonra öyle bir hava aldığım kimseyi hayatıma almam. Kimseye de eziyet etmeye hakkım yok.
Sevgilim olduğunu bile bile “hoşlandığını” söylüyorsa, arkadaş markadaş kalamam. Ama sevgilim yoksa hoşlandığını söylediyse ve reddettiysem, arkadaş kalmaya karar verdiysek, sonrasında sevgilim olsa bile o arkadaşlık sürdürülebilir bence. Hani “bir zamanlar hoşlantı” olmuş, bitmiş gitmiş 😛
Bitmez o hoşlantı ya 😂
Cevap
10Cevap
Senden hoşlanan biriyle nasıl arkadaş olabilirsin ki? Bir yerden sonra yakınlaşma başlar.
Olanlar var işte 😂
Tamam işte, bir yerden sonra bir şey olabilir :)
Erkekler hep yapıyor. Soruyorsun arkadaşım diyor bir bakıyorsun flörtü çıkıyor 😂
Evet :)
Birine karşı hissim yoksa o kişiyle hiçbir bağ kurmam. Hele arkadaşlık hiç. Çok saçma yahu.
Kesinlikle katılıyorum koç kızı 😂
Hayatımda biri varken asla başkasıyla olmam konuşmam arkadaşta kalmam benden hoşlanıyorsa
Erkekler böyle diyor nedense arkadaşları ortaya çıkıyor bir anda 😶
Herkesin yapısı aynı değil ben beceremem sevgilim varken bir kadın arkadaş kalalım derse kalmam uzak dururum engellerim sevgilim var sonuçta yarın bir şey görse hoş olmaz rahatsız olmaması lazım
Insan kendini kandirir.. Bir iliskiniz varsa arkadas dahi kalinmaz. O kadini/erkek'i yipratmaktir bu sadece.. insanoglu uzulmemeli.
maalesef bu hos ve nazik bir geri ceviri ama reddettikce daha cok uzerine geliyor ve bu teori calismiyor.
Öyle saçmalık mı olur ya hayır onu diyecek kadar geniş olan varsa helal olsun
O saatten sonra arkadaş kalmanın bir esprisi yok..
sevişirkende arkadaş kalabilirsiniz
Tabi canım haklısın 😂
Evet, friendzone severim
Hayır kalmam.
Kalırım
mümkün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?