Güncellemeler
+1 yıl
Resmen üzerimde perde varmış 16 yaşımdayım sanki şu an kendimi özlemek ne demek tarif edemiyorum
Üniversite sınavına hazırlandığım sene stresten okb ortaya çıktı ve yıllardır hiç mutlu olamadığım için 5 yıldır devam ediyordu…Düşünün 5 yıl. Şimdi de bu sene 8 ay önce flörtümü engelledim bi daha gelmedi gönlümü almaya ona çok üzüldüm arkadaşlarım da olmadı üniversitede yalnız kaldım ama bu halde nasıl olduysa okbnin perdesi kalktı ve 5 sene önceki kendimi buldum. Şimdi napıyım ama arkadaş yok sevgili yok nasıl tekrar okbye depresyona düşmeyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Nasıl yaptın banada anlatırmısın lütfen:') ben 7 yaşımdan beri OKB ile mücadele ediyorumda.
Vay be bende 17 yaşımda başladı senin demekki çocukken ailen bunaltıp hastalığı ortaya çıkarmış
Evet maalesef:)
Benim annem kadar kötü olamaz ama bende çocukken olmadı işte 17de ortaya çıkmış demek ki temellerini onlar atmışlar
Hayatını dolu dolu yaşa ve çok sev
İnşAllah da kadınlar çok sevmemeli erkek sevmeli korumalı
Sevmezsen yaşayamazsınki. Zaten herkesi sevmemelisin güvendiğin ve sana gerçekten asla yanlış yapmıyacağını hissettiğim birini bi beden büyük sevmelisin.
Haklısın da baksana flörtüm engelledim başka yerden yazmalıydı ölmüş gibi acı duydum resmen 🥲🥲🥲
Ama onu sen engellmeişsin:) nasıl gururunu atıp sana yazmasını bekliyorsun? Olayı bilmiyorum tabi ama bende beni engelleyen biri ile uğraşmazdım
Eski hayatı takılmalı kullanıp atmalı bi hayattı biz de flörtüz sevgili değiliz diye beni 5 Gine bir arıyordu ve o sürede de eskortlarla takıldığını düşünüyodum en son yine 5 gün sonra beni arayınca bir saat konuştuk ben konuşamadım düğümlendim ve sonra ertesi gin aniden engelledim ama gönlümü alabilirdi ya
Ben ciddi kapalı kızım bana yükseldikçe başkalarıyla gidermeye çalışıyordu
O zaman iyi ki engellemişsin öyle birinden iyi bir şey geliceğini sanmam ve bence yazmasınıda bekleme daha iyilerini hakediyosun o seni haketmiyo.
Aferim lan basarıcağını biliyodum
Murattt Ankaralı gibisin la 😄
Manisalıyım la
Angarayı severim ama gelmistim 1 kere
Ama la diyişin de Angaralı gibi shahshhs
Uluss cebecii çangayaaaa deyilim angaralı la bebe manisa diyoz sana
Keşke oyun havası emojisi olsa koyarım geldi ahahahh
Bunu nasıl becerdiğini detaylı anlatsana? 19 senedir bununla cebelleşiyorum da
Çok fazla inanç ve yalnız kalıp Esra ezmesinin kişisel gelişim kitaplarını okuyarak beynimin kontrolünün kendi kontrolümde olduğu gerçeğini fark edip geçmişte kalan şeylerin bana eski sıkıcı geldiğini fark ederek ve yalnızlıkta kendimi bularak sanırım
İnançtan kastın dini inanç mı yoksa geçeceğine dair olan inanç mı?
Dini inanç
Tamam sağol
😊😊😊 ben başardım mı onu da bilmiyorum baksana arkadaş sevgili gezme tozma yok
ben arkadaşlarımla yakınım ya
Çok iyi kurtulursun hayatın içinde olarak
İçindeyim hep ama ne artma ne azalma var. Stabil. Hatta yakın zamanda anksiyete coştu. Xanax aldıracak kadar
Anksiyete çok daha büyük bi hastalık galiba ama okbde onun içinden bir dal zaten
Evet. İşin ilginç tarafı yıllar sonra ilk kez bu kadar ağır oldu. En son belki 2003 yılında yaşamışımdır.
Oha 20030 nasıl hatırlıyorsun ki yaş 25-29
28 yaşındayım. Çok eskileri hatırlayabiliyorum. En eski anım annemin beni ayağında salladığı zamanlardı. Benimle yaşıt bebeklik arkadaşım vardı, yan tarafımda da onu annesi sallıyordu salonda. 1-2 yaşlarında bişeydim. Nasıl hatırlıyorum inan fikrim yok.
Benim cv
Bilirmm okb genelde Zeki insanlarda çok çalışan beyinlerde ortaya çıkar
Fonksiyonel manyetik rezonans görüntüsünde okbli beynin normal beyne göre daha fazla aktivite içerisinde olduğu saptandı zaten. Sağlıkçıyım bir de. Bu arada siz kaç yaşındasınız? Kaç yaşında başladı bu okb?
22 yaşıma gireceğim önümüzdeki ay Allah izin verirse. Soruda yazmıştım 17 yaşımda Yks kaygısıyla başladı. Ve okblilerin hafızası çok kuvvetlidir ben de tam sınırın bir altında b12 eksikliği başlamış takviye almayı çok istemiyorum çünkü her şeyi hatırlamak yordu sanırım 😅
Anladıım. Dini inancımı yitirince rahatlama gelmişti. Din çok ağır geliyodu okbye
Dini takıntılar vesveseler dahil değil dine yalnız 🤠🤪
Aslında olay daha farklıydı ya. Tam dinle ilgili de değil sanırım
Sevgili yapsan onu da kıskançlık takıntılarınla yer bitirirsin sjjsjsjs
Kıskanç değilim
Bu hikaye bana çok tanıdık geldi aga be 🚬
Yapma ya 💔yapma yapma
Okurken boğazım düğümleniyor
O isen çok özledim seni
Hala gözüm arkada biliyormusun belki yazdıklarım dan anlamıyorsun bir şey ama söylediklerin o gibi 😥
Ne diyon la kızın adı neydi
Ben kendinde okb var sandığım için yapma yazmıştım sana 😄
Sevmediğin şeyleri keşfederek
Dertleşmek ister misin o zaman