Millet artik 10 kisiyle ayni anda flört ediyor nasil güvencez 😞😞😞
kimse olmayinca kafa daha rahat oluyor valla. Yalniz günlerimi özlüyorum.
Millet artik 10 kisiyle ayni anda flört ediyor nasil güvencez 😞😞😞
kimse olmayinca kafa daha rahat oluyor valla. Yalniz günlerimi özlüyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Yalnızca kendine ve Allaha güven insanları sev ama onların herzaman birgün gideceğini veya seni üzebilecekleri hep aklında olsun
Bende 10 tane flört yapmadım diye kaybediyorum ona bakarsan sadık erkeğin değerini bilen yok. Bu zamana kadar sadık oldukta noldu
Inan cok kisiyle flört edincede degerli olmuyosun. Hangi kiz isterki?
Hangi kızın istediğinin önemi yok ihtimal 10 kat artıyor.
Öyleleri değer biliniyor ama
Sadık erkek her zaman üzülmeye mahkum bir erkektir net. Ben daha değerini bileni görmedim, görseydim şu an yalnız kalmazdım.
Iste o yuzden biri olmazsa baskasi olur. Bu ayni anda olacagina sirasiyla da olabilir
İşte bende bu yüzden artık sayıyı arttırdım hangisi tutarsa. Ha birisi tuttu diğerlerini elerim.
Güvenilir kişilerde yalnız kalıyor. 10 kişi ile konuşmak farz oldu.
Ama ayni anda konusmak zorunda degilsin. Biri olmuyosa baskasi olur ne bu acele
Güveneceksin, güvenini kaybederse de tekmeyi verip def edeceksin
Yok artık 10 mu ben 33 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim de flörtüm de olmadı bu nasıl bir yalnızlık anlamadım
Merhaba bana karşı cins olarak yardımcı olabilir misin ben penisimi kısa buluyorum fotoğraf atsam nasıl olduğunu söyler misin 24 yaşındayım takıntılıyım yardımcı olursan çok sevinirim😊 Lütfen
Ordan bakinca saf mi duruyorum?
Engel yemeden uza
Peki
Karşına çıkar beklemediğin bir anda.
Eğer birlikte olduğun herifse onu yapan,
Devletin Türkiye'yi karantinaya kapattığı hızda sende ondan ayrıl.
Ama aramakta istemiyorum. ya da biriyle olmak istemiyorum. Boyle olaylar insani sogutuyot. Evliliklere bile guvenemicek noktaya geldik.
Sende doğru söylüyorsun elbette ama bir yandan da umudunu yitirme derim ben. Bol şanslar dileğiyle.
Hayırlı geceler. :)
Tesekkurler iyi geceler 😊
Sanki herkes öyle olmuş, cinsiyet ayrımı yapmadan. Güvenmek için bir yıl konuşmak gerek sanki.
1 yil sonrada yapar yapacak olan
Maalesef bende öyle görüyorum. Nerde o eski dürüst sevgiler..
Sence neden artti bu tur seyler? Ben sosyal medyanin buyuk etkisi oldugunu dusunuyorum.
Bende aynen öyle görüyorum sosyal medya ve yayınlanan içeriklerin kontrolsüz olması. Yani şu an istediğin her bilgiye her şeye anında ulaşıyorsun. İnsanlar sapkın sapkın ve bilmedikleri şeyleri gördükçe özen gösterdi. Bunun üstüne birde eğitimsizlik gelince sonuç ortada.
Memleket peynir dolmuş kızlar ın hepsi bozuk
Neden sadece kizlar
Erkekde 🍑 yok ondan
Demek ki gönüllerini çelenler olmuş
Ahaha
Çok kommikk
Bugüne kadar kaç flörtün. oldu?
Neden sordun
Ona göre yorum yapicam.
Bir kac kisiyle ayni anda flört etmedim. Ama oldu bir iki tane
Herkesin flörtü oluyo eninde sonunda yolu biriyle birleşiyor onlarca kişiyle flört eden işin b*kunu çıkartıyor zaten
Sen de takıl 10 kişiyle
Niye sanami sorcam
Sordun
kimseye
Güvenmicez
Haklisin
Çok zor
Bıktım yalnızlıktan ama güven yok :/
Ben çok rahatın
Flört ettiğim yok
boş ver zaten
26 yaşındayım sevgilim olmadı