Aşk İlişkileri Sizce gelecekteki sevgiliniz/eşiniz şu an kimle konuşuyordur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benimki ben gibi saptır ve kimseyle konuşmuyordur diye umuyorum. Sizinkiler sizce ne yapıyordur şu saatte. Konuştuğu biri var mıdır? 🤣 Sizce gelecekteki sevgiliniz/eşiniz şu an kimle konuşuyordur? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Eşimle şu an hızlı ve öfkeliyi izliyoruz dizine yattım oh mis gibi geçmişte kimle ne yaşadığı ne konuştuğuna hiç takılmadim bende önceki hayatından neden bana karşı sorumlu olsun? 0 0 Yorumla
umursamazbirkedy_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kimseyle konuşmuyor benimle tanışmayı bekliyor, hayatında biri yok. Yani inşallah. 😒 0 0 Yorumla
jonstark12 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı. Bilemem gelecekte bu zamanlar ne yaptığını sorarım 0 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bilmem. Belki vardır belki yoktur. Ben hayatına girince olmasın da.😂 0 0 Yorumla
irresponsibleeea Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. İ. bne acaba şu an kimle😂😂 0 0 Yorumla