22 yaşında evlenmek?

Öncelikle burada kararından Emin olman lazım yani gerçekten bir evlilik yapmak istiyor musun bak karşındaki insandan demiyorum genel olarak kendini şu an evliliğe hazır hissediyor musun
Sonra karşıdaki kişiye bakmalısın yani ona olan hislerine bakmalısın Gerçekten onu seviyor musun aşık mısın evlendikten kısa bir süre sonra ya da ileride fark etmez pişmanlık yaşar mısın yani hislerin heves mi yoksa gerçek mi
Sonra karşıdaki insanın sana olan hislerine bakmalısın davranışlarına bakmalısın gerçekten seni seviyor mu kıymetini değerini biliyor mu bilir mi ondan emin misin
Hislerimden eminim beni üzmüyor sadece yaş konusuna biraz takıldım 2 ay sonra düğünüm var hala kafam çok karışık
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Doğru insan olduğuna inanıyorsan çok beklemeyin derim zira ilişki yerinde saydıkça illaki problemler baş gösteriyor yani ilişki cıvıklaşabiliyor bu sefer yılların heba oluyor ve başka birine tekrar güvenmek zor oluyor
Ben 24 eşim18 yaşındaydı. Evlendik. Erkek kaç yaşında sizin?
24 yasinda ben 22 yaşındayım iki ay sonra düğünüm var fakat aklım yaşa takıldı tüm çevrem ne acelen vardı diyip diyip beynimi yıkadilar
Evlenilir tabiki, o kaç yaşında
Evet hazır hissettiğinde evlenilir
Bence uygun bir yaş.
Kardeşim yapmayın öyle hatalar
Kendini hazır hissediyorsan evlen
Evlenilir.
İstiyorsan evet
Neden evlenilmesin bulsam bende evlenicem
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş