tanıştığımız günden beri hep birileriyle konuşuyor görüşüyor gibi davrandım gözüne soktum bundan fazlasıyla rahatsız olmasına rağmen sesini çıkarmadı içine attı hep. çok değersiz hissettirdim yanaşmadım yanaştıkça ittim kaba davrandım sadık olmadım ama bunlara rağmen hep bana bebek gibi davranıp beni memnun etmeye çalıştı deli gibi kıskandı fakat onu bırakacağımdan sadık biri olmadığımdan ciddi yola giremedi benimle bide üstüne 9 yaş küçüğüm korktu. kaybetmek istemedi ama hiç neden sizce? beni gerçekten sevdiği için mi bırakmadı yoksa beni umursamadığı için mi?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
seni seviyor ama birlikte olamayacağınızı biliyor o yüzden sevilen ama ciddi alınmayan kişisin.
yaş sorun beni bırakır gidersin ben ortada kalırım benim önümde zaman yok diyor habire ciddi yola giremiyo benimle iyice uzaklaştı bu bir aydır gerçeklerin farkına yeni yeni vardığı için öfkeli bana çok
adamı anlıyorum yaşadım benzer bişey
ne yaşadın anlatır mısın lütfen özelden de konuşabiliriz istersen
özelden yaz sen sor ben cevaplayayım
Bence sevdiği için hep yanında durmuş gör diye onu bir umutla yaklaşmış hep
evet hep düzelmeni bekledim ama sen hep daha beterini yaptın dedi
Sen onu istiyor musun anlamdım? Ya da istememe sebebin ne
ben onu hep istedim ama belli edemedim hiç sevgimi gösteremiyorum üstüne bide hep ondan tepki görmek için karşı cinsi attım araya 30 değil 40 değil çok şey gördü ama her şeyi içinde yaşadı ve beni ciddi olamayacağı ama bi türlü kopamadığı biri olarak gördü hep
bide üstüne o 29 ben 20 yim beni bırakırsın ortada kalırım benim artık öyle bi lüksüm yok güven vermedin hiç imkansızız seninle diyor
Imkamsizsa uzak dursub yani seni de rahat bıraksın aliskanlik olmuşsun ona sen de sorun yok onda sorun.
artık uzak duruyo işte ama ben zorluyorum güvenini kazanmak istiyorum ama hiçbir şekilde güvenemiyo nolcak bilmiyorum inanki bir aydır hiç iyi değilim ya
Sen doğru cevabı çok daha iyi biliyorsun. Her davranışın bir bedeli olacak.
cevap ne ki inanki artık hiçbir şey bilemiyorum ya
adama insan gibi davranmamışsın ki çok bile durmuş.
gerçekten çok iyi dayandı biliyo musun… bana hayatım boyunca dayanan insan ve bunlara rağmen bana hep bebek gibi davranıp mutlu etmeye çalıştı beni neden sence hiç takmadığı için mi görmezden geldi her şeyi acaba ya da çok sevdiği için mi
daha önceden sıkıntılı bir ilişkimi yaşadın?
hayır aslında. sorumu cevaplar mısın🥺
sence neden dayandı bana sekiz ay boyunca
ilgi duymuş sana değer vermiş ama o kadar yetmiş..
o kadar yetmiş derken?
o kadar dayanmışşşş.
ama bu kadar şeye dayanmasında iki sebep olabilir ya gerçekten çok sevdi ya gram takmadı yani bunun ortası olamaz bence normal düzeyde değer veren biri çıkarırdı hayatından bence dayanamazdı
özelden yazabilirsin:)
yazdım
Bidiesem fantezinizi burada anlatmasanız keşke
ne diyosun
https://youtu.be/pe7aXWLvDAA
Birbirinize eziyet edin bakalım
neden öyle dedin ki