18-19 tane daha kriterim varda üşendim yazmaya agavahga gerçekten seçiciyim ama 18-19 kriterimden 7 ve üstünü karlılayan oluyosa sevgilim oluyıe zaten onu elde etmek için herleyş yapıyorum onun dışında tüm kriterlerimi taşıyan bi tane insan vardı onlada 4.5 yıllık ilişkim oldu
Profil de ki gibi Beyaz ten Hafif açık saç V type vücut 1.90 boy 85 kg 19 cm ayak bilegi çevre çapı Fit görünüm Estetik uzuvlar Gövde alt vğcut propoersiyonu orantılı Geniş sırt Geniş gögüs kafesi ve sternum Köprücük kemigi açıklıgı ve dogal çukur görünümü Sivri çene hatları Uzun boyun Dümdüz sütun gibi bir bacak Full body lazer epilasyon Vs vs daha burada yazamayacgım detay şeyler
Teşekkür ediyorum mesela ben de 1.55-1.63arası kızlardan hoşkanıyorum öyle über aradıgım bişey yok var kriterlerim ama uzun ve sarışın kızlarda nefret ediyorum mesela
Benim kriterler 1.55-1.63 boy olarak minyon tipli 48-55 kg Uzun saç Çekik göz Karekteristik burun Alt dudak üst dudaga göre bi tık daha kalın Sivri yüz hatları Belirgin köprücük kemigi hafif çukur olması yeterli 80ve üstü gögüs bedeni ( 80 beden altında ki ler gögüs degil hormonel çıkıntıdır) tercihen en az C cup İnce bel 57-61 cm Bel gamzesi İnce el bilegi ve uzun ince el parmakları Çıkık kavisli kalça en az 90 cm ve üstü ( fitness hoxasıyım 2 aya yaparım bunu olmasad olur kalçası) Üst bacak alt bacaga göre bi tık kalın Ayak bilegi çevre çapı 18 cm ve altı Üst gövde alt vücut proporsiyonu orantılı olacak 36-37 ayak numarası (düztaban olmayan) Sarışın hariç her şey olur (siyahi bile olur)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Boy ve ince bir fiziğe sahip olması
sonra zeka seviyesini merak ederim
iletişim becerilerine bakarım.
tamam ise evlenmeye hazırım
Kadın da
El
Ayak bilegi çevre çapı
Gözler çekik mi
Gögüs
Kalça
Alt dusagın üst dudaga göre kalınlıgı
Oo baya secicisiniz
18-19 tane daha kriterim varda üşendim yazmaya agavahga gerçekten seçiciyim ama 18-19 kriterimden 7 ve üstünü karlılayan oluyosa sevgilim oluyıe zaten onu elde etmek için herleyş yapıyorum onun dışında tüm kriterlerimi taşıyan bi tane insan vardı onlada 4.5 yıllık ilişkim oldu
Peki yanlış anlamada sizin tipiniz nasıl acb 🤔😄
Profil de ki gibi
Beyaz ten
Hafif açık saç
V type vücut
1.90 boy
85 kg
19 cm ayak bilegi çevre çapı
Fit görünüm
Estetik uzuvlar
Gövde alt vğcut propoersiyonu orantılı
Geniş sırt
Geniş gögüs kafesi ve sternum
Köprücük kemigi açıklıgı ve dogal çukur görünümü
Sivri çene hatları
Uzun boyun
Dümdüz sütun gibi bir bacak
Full body lazer epilasyon
Vs vs daha burada yazamayacgım detay şeyler
Hmm hakliymissiniz o zmaan seçimde😄🤣herseyden önce Hayırlı insanlarla karşılaşmanız dilegiyle😌
Teşekkür ediyorum mesela ben de 1.55-1.63arası kızlardan hoşkanıyorum öyle über aradıgım bişey yok var kriterlerim ama uzun ve sarışın kızlarda nefret ediyorum mesela
Aynen açıkçası sarışınlar banada itici geliyor.. en ideal beyaz ten siyah saç 😄
Benim kriterler
1.55-1.63 boy olarak minyon tipli
48-55 kg
Uzun saç
Çekik göz
Karekteristik burun
Alt dudak üst dudaga göre bi tık daha kalın
Sivri yüz hatları
Belirgin köprücük kemigi hafif çukur olması yeterli
80ve üstü gögüs bedeni ( 80 beden altında ki ler gögüs degil hormonel çıkıntıdır) tercihen en az C cup
İnce bel 57-61 cm
Bel gamzesi
İnce el bilegi ve uzun ince el parmakları
Çıkık kavisli kalça en az 90 cm ve üstü ( fitness hoxasıyım 2 aya yaparım bunu olmasad olur kalçası)
Üst bacak alt bacaga göre bi tık kalın
Ayak bilegi çevre çapı 18 cm ve altı
Üst gövde alt vücut proporsiyonu orantılı olacak
36-37 ayak numarası (düztaban olmayan)
Sarışın hariç her şey olur (siyahi bile olur)
Hadi bakalım Rabbim gonlunuze göre versin inşallah seçici bey teskkur yorum için🙏😊
Gözlerine Tipine giyim stiline bakımlı biri hoşuma gider
Bakışları dişleri
Genel anlamda ise zekası önemlidir
Önce dişiliğine sonra kişiliğine bakarım 😊
Genel olarak bir göz taraması yaparım
Sohbet edebiliyor mu ona bakarım ya
Tavırlarına, konuşmasına ve giyimine.
İnce bel küçük göğüs dolgun kalça
Meme ve popo dolgunluğu.
sadakat ve dürüstlük
Gözleri elleri
Soğuma sebebim yalan