Bayanlarda kişisel temizlik?

arkadaşlar bu soruyu bilerek gizli olarak sormuyorum çünkü gerçekten merak ediyorum.Bayanlar kişisel temizliğe ve bakıma önem veriyor.ama bu düşündüğüm noktayı unutuyorlar mı yoksa istemiyorlar mı bilemiyorum sorun kibarca bir tabirle istenmeyen tüyler. evet bir bayanda gördüm mü hemen soğuyorum bilmiyorum belkide bende neredeyse yok denecek kadar az olmasından ötürü. ama gerçekten ya tamam insanlık hali her gün bunu yapmak zorunda değilsin yada işin çıkmıştır olmamıştır ama cidden bunu birde sanki göstermek için kış günü kısa kollu giymek neden ? Ha merak ettim bir gün çoook yakın bir arkadaşıma sordum neden almıyorsunuz diye cevabı çok manidar oldu " çünkü kışın sıcak tutuyor" dedi e peki o zaman yaz için bahaneniz ne cidden ya bilemiyorum aslında bu konuyu takmıyordum kafaya unutuyordum ama bugun birşey gördüm ufaktan hoşlandığım aramızda bir elektriklenme olan bir kız terlik giymiş bende ayakkabımı bağlarken eğildim bir de ne göreyim kızın ayak baş parmaklarında resmen fırça var yuh dedim erkeklerin çoğunda öyle bulamazsın ama. ben şimdiden bayanlardan özür diliyorum ama cidden bunu sormak zorundayım ne kadar güzel bakımınızı yapıyorsunuz hayır sevgilinizle buluşurken bile "amaaaan nasıl olsa aylardır çıkıyoruz aldırmaz " deyip öyle dolaşıyorsunuz sonra onun en ufak birşeyinde sen kendine bakmıyorsun tabi beni tavladın ya diye cümle kuruyorsunuz bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
Bayanlarda kişisel temizlik?