Başta evliliğe aç gibi davranan erkek?

rkek arkadaşımla 1 senedir güzel giden bir ilişkimiz var ve başta tamamen evlilik düşüncesiyle başladık ilişkiye. Asker olduğu için uzak mesafe maalesef başta beni kısıtladı sürekli, başta itiraz ettim ama sonra ona güven vermek için nasıl istiyorsa öyle davrandım fakat sonrasında değişti her şey hiçbir sebebi yok aramamaya sormamaya başladı. Başta askerlik psikolojisi diyerek alttan aldım ve hiç sorun çıkarmadım. Ama bir süre sonra ben de güven problemi oluşmaya başladı. Aradığımda açmıyor artık yazdığımda cevap vermemeye başlamıştı. Çok geç yazıyordu. Bu adam önceki izninde beni ailesi ve arkadaşlarıyla tanıştırdı üstelik. Ben de evlilik yolunda bir adım atıcaz diye daha çok üstüne düştüm maalesef anaç ruhumuz.
birbirimizi sürekli özlediğimizi söyledik oradayken izne geldiğinde bol bol bana vakit ayıracağını söyledi. Ama öyle olmadı maalesef adam yanıma 2 kere geldi ben de onun yanına 2 defa gittim o kadar sürekli arkadaşlarıyla yiyip içiyor ama yanıma gelmeyi düşünüyor musun diye sorduğumda İstanbul çok kalabalık orada bunalıyorumm diyip gelmiyor. Daha fazla kavga etmeye başladık onu bunalttığımı ve sıkıldığını söyledi. Gece sürekli dışarıya çıkıyor bana gelince tık yok adamda. Yanıma gelmesini geçtik adam günde 1 kere zor arıyor artık. Bu durum onu 6 ay bekleyen ben için çok zor olmaya başladı. Onun cesaret edemeyip yapamadığını ben yaptım ve ayrıldık. İzinde olmasına rağmen 12 gündür ne aradı ne de yazdı. Seven adam böyle yapmaz haklısınız ben de biliyorum. Ama insanın zoruna gidiyor bu onu beklediğim ilk 6 ay değil çünkü. Belki de artık evlilik düşünmüyor veya bir başkası var emin değilim. Hayatıma ilk kez birini aldım ve inanılmaz üzülüyorum. Sizce neden böyle davranmış olabilir?

Başta evliliğe aç gibi davranan erkek?