erkekler hiç mi ciddi düşünmez, hepsinin mi aklı oralarda?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe alaka; Bak ben bir aydır çok ciddi bir şekilde evlenmek maksadıyla eş arıyorum. Gayet ciddiyim, işim gücüm var, aklım başımda, usturuplu biriyim, eğitimliyim, bar pavyon bilmem, kumar oynamam, alkolik değilim vs.. vs.. Ama bir kişi bile bulamadım bırak evlenmeyi, ciddi bir şekilde karşılıklı bu iş olur mu olmaz mı birbirimizi tanıyalım diye. Tek bir kişi yok. Haa derseniz arayamamışsın. Ben internet kurduyum, gayet de aradım, ne kadar arkadaşlık evlilik uygulaması var indirip kaydoldum. Hepsine büyük harflerle SADECE CİDDİ OLANLAR YAZSIN dedim kimse yazmadı, yazdığım kimse dönmedi. Forumlar, sosyal medyalar instagram, facebook, telegram, gruplara girdim, aktiviteleri takip ettim daha nasıl anlatayım sığmaz buraya. Bana yazanlar ya para karşılığı seks yapanlar, ya travestiler yine para karşılığı ya da dolandırıcı birkaç kişi. Bir Allah'ın kulu da çıkıp ya ben de ciddi düşünüyorum bak bu da ciddi düşünüyormuş bi konuşalım demedi. Yani hikaye bu erkekler ciddi düşünmez mi. Kadınlar ciddi düşünmüyor. Para peşindeler, ya da zengin birini düşürmek, ya da ne bilim dertleri ne ancak ciddi düşünene dürüst birisi değil o belli!
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Vasat24 Takip attım ancak sana mesaj gönderemiyormuşum, neden bilmiyorum. Farklı bir platform söylersen adres atayım. Telegram olur mu, Instagram, Face vs..
En İyi Cevaplar
+1 yılHayır bu devirde artık tam tersi kızların aklı girişine orada biz sadece omruz boyunca evli kalacağımız için o oonu da bizim için önemli olduğu için onu soruyoruz mesela 3 yildir ben de evlenmek istiyorum sen bana yazsan sana ilk soracağım sorular bu konular olur çünkü hem çok ihtiyacım var artık bu konulara ve exeşim de bu konularda istediğim gibi değildi bazen, yanlış anlama ben se. ting falan yaparım demiyorum sadece ilerde yasayacaklarimizi yasayabileceklerimizi veya birbirimizin yok dediklerini anlamamız için konuşuruz bazı şeyleri diyorum 😊
00 Yorumla
+1 yıldünya yusyuvarlak bir top dönüp duruyor. bizde üstünde herşeyden habersiz debelenen varlıklarız. sonsuz bir gökyüzü anlaşılamayan bilimsel varoluşlar. Din ve siyasi kavramlar. İnsan olmaktan öte süperego ve idealar. Böyle bir gezegende olmak ve ciddiyet. Hayat ciddiye alınacak bir şey değil bence
00 Yorumla
+1 yılÇoğu erkeğin derdi belli amaçları zaman geçirmek için o kadar bu devirde ciddi düşünen sayısı gerçekten çok az çoğu kişi eğlence peşinde aşk ve sevginin kıymetini anlamını bilmiyorlar ve yok sayıyorlar çoğu kişinin derdi seks ve cinsellik o kadar adam gibi doğru düzgün gerçekten ve kalbten seven birini bulmak bu devirde çok zor çoğunluğun derdi belli zaten ciddi düşünenler var ama sayısı çok az çoğunun derdi aklıda fikride orada adam gibi doğru düzgün kalbten ve gerçekten seven yok artık varsa bile çok az var hepsinin derdi yatan düşüncelerinde bile var o öyle insanların uyurken bile öyle şeyler düşünüp hayal kuruyorlar
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
62Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılCiddi düşünenler genelde sevilmiyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Doğrusuna denk gelmeyince öyle şeyler yaşamanız normal bir durum. Aklına, kalbine , yüreğine hitap eden insanı bulabilmek esas olan. Var öyle insanlar ama günümüz kadınları aşk, ilişki yaşamak anlamında para, mevki , kariyer kriteri olunca böyle şeyler hissetmesi normal geliyor. Önce hangi niyet ile yaklaşım gosterio, ilişkiden ne bekledigini bileceksin.
02 Yorumla- +1 yıl
Ee ne yapsın kadınların da paraya çok ihtiyaçları var erkeklerden daha fazla alışveriş yapıyorlar bir dünya kadınlar icin eşya üretiliyor ütün üretiliyor kadınlar ne yapsın sahip olmak istiyor her şeye.. ama sırf zengin diye tabiii bir erkeğin peşinde olmak da doğru değil sevgi saygı ve anlaşabilmek de fazlasıyla önemli.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılne alaka?
her erkek dokundugu kadın ıle evlenecek dıye bır kaide var mı?
siz kım daha zengın hesabı yapıyorsunuz degıl mı?
bız bır arac alırken bıle bayıye gıdıp gorup test sürüsü yaptıkttan sonra çingen pazarlığı yapıp alıyoruz , bilmem anlatabildim mi?
02 Yorumla- +1 yıl
Yahu o zaman kiminle evleniyor bu erkekler?
- +1 yıl
evlenecekler resmı dini hak. bırak insanlar yenı yerler gorsun yenı ınsanlarla tanıssın karıyerını yapsın , zamanı gelince su yolunu bulur. sabır işi bunlar , evlenılmek ıcın evlenılmez.
+1 yılvalla yüzüyle konuştum yüzü de aynı 101. ciddi çıktı xd
11 Yorumla- +1 yıl
Hahahahahahahah ay ben buna çok güldüm
+1 yılorada olması aklının hormonlarından dolayı karşı cinsin onda yarattığı hormonal hareketler yüzünden kanunu bu olması gerekiyor normal ama erkeğin kendini tutması lazım karşı tarafında bazen tabi
ben tutan taraftayım :)02 Yorumla- +1 yıl
Her erkek tutamaz sanki çok zor gibi 😁 en ufak bir dekolteden etkileniyorlar hele de Türk erkekleri.
- +1 yıl
hormonal olarak etkilenebilir ama kendine mukayyet olmakta önemli :)
+1 yılYani sanirim ki bir erkekler değil gibi. burada çok bayan yorumları okudum. iliskileri ve istekleri bence her manada yatak odasina baglamamak lazim...
02 Yorumla- +1 yıl
Ama her şey oraya çıkıyor
- +1 yıl
Bilemedim benim görüşüm bu yönde.. sizinde görüşünüze saygim var
+1 yılBak ciddi bir erkrk
Gidipte sizi tavlamak için ilgiye boğmaz
Akışına bırakır
Cunki kendi değerinin farkındadır
Hee yok sen ben prenses olcam diyorsan
Abazanlara kanmaya devaaam00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDedi profiline açık sütyen koyan ablamız. Cidden sorunlarınız var.
5160 Yorumla- +1 yıl
istediğini koyar kime ne ki sanki hiç meme görmediniz
- +1 yıl
aynı şey mi şeyini koysun o zaman aynıysa
- +1 yıl
görmek istemiyorsan özellikle görmek için hesabına girip resmi büyütmek zorunda değilsin
- +1 yıl
koyanda yok değil ama gidipte sorularına saçma sapan yazmıyorum alakasız görüş yapma
- +1 yıl
ayrıca göğüs cinsel organ olmuyor
- +1 yıl
öyleyse erkekte vücudunu koyuyor
- +1 yıl
Koyabda sıkıntı var isteyen tepki gösterir at gözlüğüyle bakmayı bırakınca anlarsın
Göğüs cinsel organ olmuyorsa arasına niye sokuyorlar yalıyorlar a
Erkek vücudu cinsel bir cagrisimda bulunmuyor bikini mayoyla resimde çekiniyor kadınlar kimse bişey demiyor ama drek meme koymak saçmalık - +1 yıl
o sizin ªptal hareketleriniz göğüs bebeği doyurmak için var sizde kapatın o zaman göğsünüzü madem cinsel organ
- +1 yıl
herkes Müslüman değil sizin saçma düşünceleriniz kimsenin umrunda değil
- +1 yıl
meme cinsel organ değilmiş tamamen açmak için yeni furya 🤣
- +1 yıl
bunu herkesle yatan erkeklerin demesi ne komik
- +1 yıl
he hee kesin öyledir çinliler 100 yıl yaşarken türkiyede bu 70-80
- +1 yıl
Emince kadınlar tahrik oluyor kendinden geçiyor sen olmuyorsan sende anatomik sorunlar var demektir ,
- +1 yıl
diğer ülkelerden bahsetmiyorum bile
- +1 yıl
ne alaka
- +1 yıl
sen kendi yaşına bak edepsiz
- +1 yıl
yatarsın tabi ailen ahlak vermemiş sana
- +1 yıl
Ya bu cahil cühelayla tartışmaya bile değmez Sanane istediğimi koyarım profilime istemediğimi koymam o kadar! Bunun cevabını verecek insan sen değilsin değil mi? İşte o yüzden kapatacaksın çeneni! Ayrıca göğüs vücudumuzun yani kadın vücudunun estetik bir parçası o yüzden güzel güzel göğüs dekolteli kıyafetler üretiliyor fabrikalarda! İlgi çekiyor estetik açıdan güzelliğimizi ön plana çıkarıyor. Erkek organı öyle mi!! Biraz beyin yahu. Sizin hiç mi beyniniz yok ben anlamıyorum insan biraz bir şeylere yorum yaparken mantıklı düşünür öyle yorum yazar. Ya vallahi cahil cühela olmak zor Allah yardımcınız olsun
- +1 yıl
Taze gaza gelmiş hissiz feminist büyüde gel 🤣
- +1 yıl
yalnız arada bi fark var ben başkalarının ne dediğine göre hayatımı şekillendirmiyorum
- +1 yıl
ben feminist değilim eşitliği savunmam
- +1 yıl
Serap misin nesin sensin cahil aptal milleti tahrik edip edip hayadan edepten bahsetmeyin.
Göz neyi görürse kalp onu ister insanları kötülüğe iletmeyin.
Yrak koyana karışmayacaksiniz ozaman sizin düşüncenize göre ayıp yoksa o zaman biri size cinsel tacizde bulunursa ses çıkarmayın. - +1 yıl
senin ağzına sçrım ama ben
- +1 yıl
ananada etsinler tacizi o zaman ªq véleti
- +1 yıl
gt kadar beyninle adaptan bahsetme
- +1 yıl
Bir de kim ahlak ve namus şövalyeliği yapıyorsa en ahlaksızı ve namussuzu odur demiş ünlü bir düşünür hatırlatayım dedim:) siz ahlak ve namus şövalyeliği yapmaya devam edin nasıl olsa elinize bir şey geçmeyecek kimse sizi tınlamıyor 21. Yüzyıldayız bir bitmediniz şu cahil cühelalar hala varlar ne yazık ki. Bize açık görüşlü, medeniyet sahibi ve anlayış sahibi erkekler lazım böyle cahil cühelalar değil açıkçası. Siz var ya gidin çarşaflı kadınlarla evlenin başka türlü sizin şansınız yok gibi görünüyor.
- +1 yıl
insanların canı cėhenneme onlar sadece dünyayı maffeden varlıklar
- +1 yıl
kendi düşüncesini savunamayan bir éziksin
- +1 yıl
kuş beyninle anlamını beklemiyorum zaten
- +1 yıl
sen benim zekama erişemezsin zavallı
- +1 yıl
seni ancak başkaları dedikleri şeylerle yönetir
- +1 yıl
Ya bırak Allah aşkına senin gibi erkeklerin yolda görsem yüzüne bakmam senin gibi erkekler bana da benim gibilerine de lazım değil açıkçası sadece çarşaflı vs o tarz kadınlara layıksınız onlar da dizi karaktersizsiniz diye kabul etmeyecek mal gibi kaldınız ortada 😂😂😂😂
- +1 yıl
ergen olacak yaşı geçtim bilimden de haberin yok galiba saf
- +1 yıl
doğayı maffeden varlığı sevmemenin neresi kalpsizlik oluyormuş
- +1 yıl
13 yaş ergen seni man kafalı
- +1 yıl
Ya Oğuz sen yavrum kendi s. kik düşüncelerinle çok yaşamazsın bu kafayla çok dar beyinlisin be yavrum yazık hayatına sjdkdk
- +1 yıl
ulan parayla ilişkiye giren biri nasıl ahlaktan bahsediyor sen anca kirli kişilere lâyıksın zaten
- +1 yıl
iyileştirmeye çalışıyor ÇÜNKÜ BAŞTA KENDİLERİ BOZUYOR AMA NOLDU İYİLEŞTİ Mİ HA
- +1 yıl
Parayı bas sustur şunları bildirim gelip duruyor daha fazla yalvartma ekonomik kriz var özellikle kendini tanrıça zannede basss gitsin
- +1 yıl
Ya bu gerızekalı çocuk zaten parası olmasa onu da yaşayamayacak parasını veriyor iki saniyelik iliski yaşıyor yoksa kimse bakmaz bu çocuğa 😂😂😂
- +1 yıl
anca paraylq bulursun zaten pżvńhk
- +1 yıl
iğrnçsin
- +1 yıl
Pezzeveeennkkkk evlenemeyecen evde kalacan hey yavrum hey bakmıyor kadınlar bunlara hep kuyruk acıları bundan başka bir açıklaması yok bana her gün bin beş yüz erkek yazıyor çiziyor bunlar da parayla iliskiye girsin kimse çünkü yüzlerine bakmıyor 😂😂😂😂😂
- +1 yıl
annende öyleydi kesin
- +1 yıl
ulan kızlar seni sömürüyor mal ya dkfkfkf hem zevkine bakıyor hem parasını alıyor saf slak ya skfkf
- +1 yıl
ulan seninki yapmasa böyle pçliği niye yapasın
- +1 yıl
zamanında o da yapmış demek ki sende görmüşün
- +1 yıl
ben zaten zenginim paraya ihtiyacım yok sen gibi senle ciddi düşünen olmaz 2. elsin artık
- +1 yıl
kucaktan kucağa dolaşmış erkeği kimse istemez anca kullanır atar
- +1 yıl
senin hangi pislikten olduğun belli ama
- +1 yıl
bøk değer veren çıkar sana
- +1 yıl
sana da herkesle yatmış kız denk gelir zaten o da helal bulamadım diye keyfine herkesle yapar
- +1 yıl
e herhalde 2. el kim ister
- +1 yıl
Ya bu dostum konuşmaya değmez işte bunlar hep kuyruk acısından. Çünkü kadınlar bunlara yüz vermiyor bunlar da yüz vermedikçe kuduruyorlar çünkü Türkiye’de çok fazla sapık erkek var artık o yüzden erkekleri sallamıyor kadınlar hele güzel kadınlar hiç sallamıyor bu tarz erkekler de istedikleri kadınlar kendilerine yüz vermediği zaman kuduruyorlar, kabullenmek istemiyorlar sağa sola saldırıyorlar işte. Durum bu. Kadınlara bokk atmaya çalışıyorlar daha sonrasında yani bir nevi kadınlar siz bana karşı öyleyseniz ben de kadınlara karşı böyleyim hesabı. Bunun başka bir açıklaması yok benim profilimdeki gibi başka birisi karşılık verse böyle erkeklere bunlar gece heyecandan uyuyamaz deli gibi heyecan ve mutluluk olur içlerinde. İşte bunlarla karşılaşmadıkları icin ancak para karşılığı bir iki saatlik sekss yapabiliyorlar hepsi bu. @ogzum7
- +1 yıl
ders alıp almaması beni ilgilendirmez
- +1 yıl
Ya serap neyin kafasindasin profil resmine bunu koyup ancak prim kasma beklentisi içinde olan bir kadınsın sen kimsenin kimseye saldırdığı yok sadece doğru olanı söylüyoruz ama sen korsün.
Başkasının yapmasını istemediğini kendinde yapma yapıyorsan paranı verelim gel yapalım ne istiyosan - +1 yıl
@ogzum7 maalesef gerçekler bu erkekler açısından. Gerçekler acıtır ama üzülme dediğim gibi bulursun bir çarşaflı. Sorun yok
- +1 yıl
sana mı kaldı lan doğrusu yanlışı sokuk
- +1 yıl
gelen geçen çakmış sana
- +1 yıl
sen önce kendini temizle abaza
- +1 yıl
Allah bilir virüs de vardır sende åşağılık hėrif
- +1 yıl
babanla dene sen onu geçirsin sana bi ahlaksız
- +1 yıl
gelen geçen her kız kullanmış seni
- +1 yıl
anca cüzdan görevi görürsünüz zatem
- +1 yıl
sevgilimi getireyim o zaman ilişki neymiş gör ağlatsın seni bi
- +1 yıl
ya da sana zenci daha iyi olur kaşıntını alır
- +1 yıl
zaten o yüzden iğrnçsin
- +1 yıl
ciddi kızlar asla sana bakmaz gt lalesi
- +1 yıl
o senden daha temiz sen git gtünü ver
- +1 yıl
yok sana lazım zenci soksun bi sana da anlarsın
- +1 yıl
senin gibilere de anca para avcıları gelir donunuda alıp gider
- +1 yıl
sen zaten vermişin ªq
- +1 yıl
el malı olmuşun
- +1 yıl
sen benim gibisini rüyanda görürsün yaşlı
- +1 yıl
anana da çok basmışlar zamanında
- +1 yıl
babanla evlenene kadar kaç kişi yaptı
- +1 yıl
sana sokmuşlar onu anan anlatıyor
- +1 yıl
ananada basmışlar demek ondan
- +1 yıl
onu senin anana yapmışlar
- +1 yıl
@ogzum7 sen yaralı bir kuşsun kimseler sevmemiş seni ahhh yazık beeee.. yazık böyle ölüp gideceksin
- +1 yıl
senin gibileri zıçıyorlar işte
- +1 yıl
sen git de önce bi yazmayı öğren
- +1 yıl
burada ancak sen israf olabilirsin zavallı
- +1 yıl
yalan söylemekte üstüne yok
- +1 yıl
oksijeni boşa çalma lan sürüngen
- +1 yıl
ben niye birini kıskanıyım lan şahane hayatım var
- +1 yıl
başkası beni kıskansın
- +1 yıl
mükemmelliğin vücut bulmuş haliyim
- +1 yıl
@ogzum7 beni görmeyen biri mükemmelliğin ne olduğunu zaten bilemez
Cevap sahibi+1 yılAbi 165 bildirim ne delirdiniz mi? Tüm erkeklerin aklı cinsellikte diyen bir kadın profiline cinsellik çağrıştırıcı bir fotoğraf koyuyor. Meme gayet de cinsellik çağrıştırıcı bir organ, kendinizi kandırmayın yani
- +1 yıl
Sanane istersem gotttumu de koyarım
Cevap sahibi+1 yılKoyabilirsin ablam bana göre hava hoş gözümüz gönlümüz açılır. Ama sonra ağlama erkeklerin aklı vıttırı zıttırı diye
+1 yıldüşünenler de bi yerden sonra bu kadar bozulmuş kızı erkeği gördükten sonra bari sadece zevkime bakayım diyo
09 Yorumla- +1 yıl
Hahahaha bu yorum nedense güldürdü beni :) peki yani ne bileyim ya gerçekten düşünmesi için ne olması gerekir ki bir kadında neler bulması gerekir veya neler araması? Kafamda deli sorular..
- +1 yıl
her erkeğin aradığı farklı bazı ortak bişeyler vardır elbet mesela benim evlilik düşünebileceğim biri uysal, sakin, anaç ruhlu, erkek geçmişi veya arkadaşları olmayan, mütevazi (konuşmadan tut giyim kuşama) hayvan sever, şefkatli biri olurdu
- +1 yıl
Zor bulursunuz erkek geçmişi olmayanı bu devirde sonra neden erkekler artık evde kalıyoooo işte bu yüzden kalıyooo😂😌😌 bir de güzel kadınlar bakmıyor size pek o yüzden de olabilir sjdkdk
- +1 yıl
şahsi konuşucak olursam benim kızların bakmaması gibi bir sorunum hiç bir zaman olmadı çok şükür de asıl mesele evde kalmaksa ben zaten dünden razıyım çünkü insanlarla uğraşmayı sevmiyorum ve istediğimden azına razı gelecek biri de değilim çocukluğumdan beri her zaman ya hep ya hiç diyerek yaşadım o yüzden de kalkıp hiç bir işimi yarım yamalak yapmam (yapacaksam hiç bulaşmam) o yüzden de eğer bir evlilik yapacaksam böyle biriyle olacak veya evlilik falan olmayacak (ki işin aslı olmaması da bana zerre koymaz özgürlüğün bedeli yalnızlıksa ben anamın karnından evli doğmadım yalnızlığın hiç bir verisyonu da bana koymaz o hisse 5 yaşında alıştım ben)
- +1 yıl
Hakkınızda hayırlısı olsun o zaman ne diyeyim Allah gönlünüze göre versin
- +1 yıl
Ayrıca bozulmuş demeniz doğru değildi yorumun basında o zaman sizin anneniz de bozulmuş. Kız kardeşiniz de bozulmuş veya bozulacak. Bu şekilde kadınlara hitap etmeniz doğru değil bozuk falan. Haberiniz olsun
- +1 yıl
1-bozulmuş bir akrabam yok eğer bozulmuştan kasımın o olduğınu düşünüyorsan
2-boxulmuştan kastım önüne gelenle birlikte olan, konuşmasını bilmeyen, sürekli alıp hiç vermeden yaşamaya çalışan, sadakatsiz, güvenilmez, empatiden yoksun, laylaylom yaşayan, başkalarını düşünmekten aciz sadece kendi dediğine göre iş yapan ne aile ne insan tanıyanlar - +1 yıl
Yorumun başlarında bana hiç de öyle gelmedi ama neySe.
- +1 yıl
Hiç önyargılı biri olduğunu söylemişöermiydi sana
evet aklı oralardadır çoğunun, tabi bunu dışarı yansıtan var yansıtmayan var size yansıtanlar denk gelmiştir
00 Yorumla
+1 yılKarşındaki kişiye kendini nasıl sunduğunla ilgili bu durum.
01 Yorumla- +1 yıl
Ya Allah askına şimdi kıyafetten giyim kuşamdan girmeyin olaya
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılİkisi bir arada da olabilir. Cinselliğe fazla takıntılı bir gençlik var.
02 Yorumla- +1 yıl
Aslında cinsellik değil mesele. Mesele erkeklerin kadınları seks objesi olarak görmesi
- +1 yıl
Yoksa cinsellik bir şekilde yaşanıyor ve yaşanmaya devam edecek.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılHormonlatını kontrol edemeyn erkek görüp hepsini genellemseydin ablağ
08 Yorumla- +1 yıl
Geneli öyle bilmeyen mi var
- +1 yıl
Ablağ geneli öyle olabilir ama genellememen lazım bilimsel açıdan baktıgımızda testo nun çok baskın olmasından ve istensiz kontrol edilemeyen bir uzva sahip oldugumuzdan libiodunun artmış olması normal
Siz de sürekli paralı erkek 1.85 erkek arıyonuz aklınız hep orada - +1 yıl
Paralı erkek arıyoruz evet uzun boylu erkek arıyoruz ama yani seversek zaten veya yine aynı şekilde beğenirsek vs beraber olabiliriz yani başka etkenler de oluyor o iş sadece öyle olmuyor ama sadece para düşünen kızlar icin konuşacak olursam onların da evlilikleri bence bir yere kadar sürer daha da devam etmez çünkü aşkın ve sevginin olmadığı yerde para bir yere kadar sevgi olmazsa aşk olmazsa o insanla nasıl sürekli yatıp kalkacaksın ya düşünmesi bile mide bulandırıcı
- +1 yıl
Cidden sen böyle dğşünüyorsan sen gibi düşünen kadın sayısı %3 falandır hepsi aynı kadınları elde etmenin en kokay yolu kandırmak mış gibi yapmak yoksa erkeklerin o hayvani dna sını hiçbir kadın kabul etmez erkeklerde de demiseksüeller var ben gibi onlarda %10 biriyle duygusal bag olmadan hiçbişey yapamaaz istersen karşısında soyun hiçbrşey hissetmez
- +1 yıl
Ben de öyleyim işte duygusal bağ olması gerekiyor kesinlikle beğeni hoşlanma vs olması gerekiyor..
- +1 yıl
Aynen aynı şekilde 10 tane manken getir çıplak milim oynamaz duyhusal bag tutku şevket olması lazım
- +1 yıl
Ne kadar güzel veya yakışıklı olsalar bile dimi. İşte öyle herkese olmuyo o şeyler.. yani kimileri bizi daha fazla etkiliyor öyle böyle değil hem de.. Allah gönlümüze göre versin inşAllah
- +1 yıl
Aynen inşallah ne yazık ki istedigin kadını getir milim kıpırdamaz libidom bile bişey konuşmadıgım pahlaşmadıgım hissetmedigim bi insanla olamam bunun olması için bile öncelikle o kişinin benim kafama ulaşması ve yğksek mixah ıq suna sahip olması gerekir ancak öyle
+1 yılneden böyle sorularda hep bır genelleme yapıyosunuz herkesi bır kefeye koyup genelleme yapıyorsunuz sebep ne
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞu fotoğraf la kimse ciddi düşünmez objesiniz cidden
02 Yorumla- +1 yıl
Sensin obje canım
- +1 yıl
Sensin obje!!
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bilmiyorum bazilari tabi ciddi de ciddi olmayanlar “yasi” gelince evlenmek istiyorlar
00 YorumlaFotoya bakınca tüm ciddiyetimi tekrar kazanıp, aslında doğru yaptığımı anlıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCiddi düşünen nin aklı oralarda olmuyormu yaa?
04 Yorumla- +1 yıl
Oluyor mu?
Cevap sahibi+1 yılKendimden örnek vermek istiyorum;
Ben kesinlikle ciddi düşünüyorum
Mesela lay lay lom bir ilişkiden tiksiniyorum ama ister istemez nekadar ciddi düşünsemde acaba başka arzularım isteklerim olabilirmi diyede düşünüyorum bence her insan da bu tür düşunceler var ama bazısı nefsini körlüyor bazısı akışina bırakıyor- +1 yıl
Peki ciddi düşündüğünüz bir kadın oldu diyelim. Ona bu arzuları vs yansıtır mısınız yoksa evlenene kadar hiç dokunmaz mısınız ona. Yani ya da bu tür çekici konuşmalar falan yapmaz mısınız? Yoksa aman ne olacak ben erkeğim zaten evleneceğiz şimdiden ufak ufak alıştıralım birbirimizi diye mi düşünürsünüz?
Cevap sahibi+1 yılYa ben zinanın haram oldugunu biliyorum ama oda eger istekliyse ve bende onun bu istegine karşı koyamaz isem olurdu ama bana karşı ufak tefek şeyler yapmak istersede kabul olurum bende isteksiz degilim yanii ama eger ciddi modda takılırsakta bende öyle olurum evlendikten sonraya saklarım kendimi öyle diyeyim yanii
+1 yılVallaha ben hep ciddi düşünüyorum karşımdaki kişi sıkıntılı çıkıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAklım oralarda buralarda. İsteyen çok gidip geliyor.
03 Yorumla- +1 yıl
Ne😂😂
Cevap sahibi+1 yılYani aklım her iki şekilde de sağlıklı. Hangi yerimi isteyen hatun olursa ona göre hem aşağıdan hem yukarıdan çalışıyor. :)
Cevap sahibi+1 yılEvli misin?
Gizli Üye(30-35)+1 yıldüşünen var haklarını yememek lazım şahsen ben düşünmüyorum ama hala bekarım
09 Yorumla- +1 yıl
Doğru insanı bulmak zordur.
Cevap sahibi+1 yıl@sumeyya_demir inşallah dua ediyorum çıkar yoksa gerçekten doğru insanlar piyasada kalmıyor
- +1 yıl
Kesinlikle. Doğrusu için sabretmek gerek. Kalbin temizse bu yönden karşına gönlüne göre çıkacaktır. Dualarını eksik etme sen.
- +1 yıl
Sizin karşınıza istediğiniz gibi biri çıkmıyorsa hatayı belki de kendinizde aramanız gerekiyor belki kadınlarla flört ederken çok kaba ve anlayışsız veya cimri veya medeniyetsiz özellikler taşıdığınızı falan belli ediyorsunuz onlar da sizden bu sebeplerden dolayı uzak duruyor olamaz mı? Her şey olabilir yani hatayı biraz da kendinizde aramanız gerekiyor bence.
- +1 yıl
Keşke beni bi tanısaydın arkadaşım ya. O zaman ne derdin çok merak ediyorum.
- +1 yıl
Sana yorum yapmadım adama yaptım her yerden çıkmasan 🌿 ot gibi
Cevap sahibi+1 yılpeki benim yorumum da sizi geren ney anlıyamadım yorumumda bir terslik mi var ben göremiyorum?
- +1 yıl
Yorumumu okuyunuz yukarda yaptım size
Cevap sahibi+1 yılokumasına okudum da bu dedikleriniz beni kapsamıyor hayatımda birisi yok ki bu dedikleriniz olsun velev ki oldu bu dedikleriniz bende geçerli değil ayrıca hata hiçbirzaman tek taraflı olmaz
kadınlarınki nasıl parada ise erkeklerinki de orada
012 Yorumla- +1 yıl
Yahu o zaman evlenmeyi düşünmez mi erkekler?
- +1 yıl
Bu devirde ağır başlı kız bulmak kolay mı sizce?
- +1 yıl
Artık herkes laylaylom hayatın kendisi laylaylom olmuş sizin dediğiniz lafa bakın
- +1 yıl
O zaman evlenseydiniz onların biriyle
- +1 yıl
Hissettim
- +1 yıl
Sanmıyorum neyse
- +1 yıl
😅😅
- Aşk İlişkileri konusunda 383 cevap paylaştı.
+1 yıl"aşk erkeklerin Seksi bedavaya getirmek için uydurdukları koca bir yalandır" maalesef böyle
02 Yorumla- +1 yıl
O zaman onlardaki kalp ne ise yarıyor?
- +1 yıl
bizdeki kan akışına yarıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılDünya onun üzerine kurulu ve kadınlarda bunu iyi biliyor ve kullanıyorda
08 Yorumla- +1 yıl
Öyle mi diyorsunuz? :)
- +1 yıl
Evet erkekleri parmağında oynatıyorsunuz yalanmı
- +1 yıl
Etkilemek için tüm kozlarımızı oynuyoruzdur belki.. istediklerimizi.. 🙃
- +1 yıl
Alıyorsunuzda dünya kadar malın olacana fındık kadar a.. n olsun
- +1 yıl
Şu sözü neden bu kadar sık duyuyorum ben ya😂
- +1 yıl
Gerçek bu çünkü
- +1 yıl
Merhabalar ne vsr ne yok
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılAşık olan erkek sonsuz sever
00 Yorumla Ciddi düşüneni iplemeyenler ve üzenler yüzünden erkekler korkup kendisini üzülmeyecekeleri güvenli alanlara ve yollara çekti
02 Yorumla- +1 yıl
Ciddi düşünen erkekleri iplemeyenlerle de erkekler bu kadar ilgilenmesin o zaman
- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz da karşı cinsin bizde ilk bakışta nasıl bi ilk intiba bıraktığına bağlı bu.
07 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani biraz daha açar mısınız?
- +1 yıl
Mesela şu anki profil fotoğrafınla bana mesaj atsan benim düşüncem seninle en kısa sürede sevişmek olur.
- +1 yıl
Yooo ben kendimi böyle seviyorum herkesle de o tarz şeyler yaşamam ;)
- +1 yıl
Ben yaşarsın demiyorum ki ki istediğin gibi giyinmekte de özgürsün, başkasının ne düşündüğünü de umursama zaten. Ben sadece bir erkeğe o şekilde yaklaştığında o kişide nasıl bi izlenim bırakacağını söylüyorum. Bunun cahillikle de bi alakası yok sandığın gibi. En ufak bi dekolte kafada başka şeyler canlandırabiliyor maalesef durum bu.
- +1 yıl
İyi de benim çevremde çok açık kadınlar evleniyor yani eşlerinin de hoşuna gidiyor? Var böyle kadınlar benim çevremde? O zaman bu söylediklerinize biraz ters düşmüyor mu açık kadınların evlenmesi? O zaman sizin dediklerinize göre en ufak bir dekolte seksi çağrıştırıyor erkekler ciddi düşünmekten uzaklaşıyor diyorsunuz bunca açık kadın nasıl evleniyor o zaman?
- +1 yıl
Evlenen erkeklerin kafasında ilk bu düşünce canlanmadığını nerden biliyosun? O ilişki zamanla ciddi bi evreye ulaşıp evliliğe kadar gidemez mi?
- +1 yıl
Tamam ama gidebilir de başlarda sadece seks düşünüyor bu erkek diye uzak durmaya çalışıyor kadın
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hep ciddi düşündüm ama kızların aklı cebimde çıkınca olmadı
00 YorumlaElbette ciddi düşünüyoruz kendi adıma tabiki..
Ama hep manyaklar denk geliyor huzur veren mutluluk verene rastlamadim00 Yorumla
+1 yılCiddi düşünmek ya da düşünebilmek, karşındaki kişiye göre değişir.
01 Yorumla- +1 yıl
Nasıl bir kadın olması lazım size göre ciddi düşünebilmek için?
Profil resmini değiş önce istersen ya da veriyosan ver bizde faydanalim
018 Yorumla- +1 yıl
Profil resmiyle ne alaka cahil cühela!
- +1 yıl
Sanane estetik açıdan koydum ben onu sanane!!
- +1 yıl
Senin profiline ne koyduğun beni ilgilendirmez bana yazan çok senin yüzüne kimse bakmıyor ayrıca düşüncelerin de leş gibi cahillikten öteye geçememiş bir et parçasısın neyse kudurmaya devam et sen ancak başka kadınların güzelliklerine bakıp onlara sahip olamadığın icin kuduran o zavallı erkeklerdensin hepsi bu
- +1 yıl
Merak etme yüzümdeki meymenet senin yüz bin katındır.
- +1 yıl
Kimse gibi olup prim kasmıyorum sen iyice saçmaladın. Ne yazık ki sen aşırı kıskançsın güzel kadınlara sahip olamadığın icin onları kıskanıyorsun ve onlara bok atıyorsun
- +1 yıl
Herkes gibisin sen sacmaladiginin farkında bile değildim.
Sen kiskanc sin şu an bana ne diyorsan aynısıni milleti kisakandigin için yapıyorsun.
Karım misin da kiskaniyim seni a.
Sie sahip olmakta bişey yok iki dk onlardan daha güzelleri ne sahip oluyorum arada.
Sadece onlara doğruyu söylüyorum sevgiden beslen nefretten değil. - +1 yıl
Ya milletin neresini kıskanayım ben zaten gayet güzel birisiyim Zeki de olduğumu düşünüyorum bir şeye ihtiyacım da yok besini kıskanayım herkes beni kıskansın sen ne saçmalıyorsun ya
- +1 yıl
hadi ordan giiiit
- +1 yıl
Sıktırrrr
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen ciddi ilişki arıyorum ama nedense ciddi bir ilişki bulamadım herkesin aklı fikri seks yapmak olmuş
00 Yorumla
+1 yılşu an ne halde olduğunu görsen senin aklında orada kalırdı
00 YorumlaNiye düşünelim ki o kadar çeşit göğüse sahip kişiler varken
00 Yorumla
+1 yılİstediğini alamıyorsun sanırım.
05 Yorumla- +1 yıl
Ben biraz karışığım ya 😋
- +1 yıl
Cinsel tercihlerin mi farklı?
- +1 yıl
Farklı değil normal
- +1 yıl
Sadece ben sadece seks istemiyorum sevgi aşk vs de istiyorum.
- +1 yıl
Aşksız yapılan seks kuru ekmek yemeye benzer zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSenin aklın nerede peki
02 Yorumla- +1 yıl
Oralarda buralarda şuralarda
- +1 yıl
Benim aklımda oralarda
+1 yılCiddiyetten neyi kastettiğine bağlı
02 Yorumla- +1 yıl
Ciddiyet evlilik vs işte
- +1 yıl
Ben evliyim, ayrıca partnerlerimde var ve ciddiyim,🙂 ciddiyet sadece evlilik değil bence hayatın tümünü kapsar olgunluğun bir diğer adıdır
Hepsi değil de geneli diyelim 😂
04 Yorumla- +1 yıl
Nedeeennnnn
- +1 yıl
Laylaylooommmm aşklarda buluşalım sjdkdkdk
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBazen fazlasıyla ciddi düşünebiliyoruz
02 Yorumla- +1 yıl
Nasıl tavırlar sergiliyorsunuz o zamanlarda?
- +1 yıl
Duyguya ve ruha önem verecek tavırlar belki anlamaya yönelik hareketler
Ben düşünmem çok zor yani
019 Yorumla- +1 yıl
Neden yahu
- +1 yıl
Ne konuda güven istiyorsunuz ki
- +1 yıl
Ama illa ki birilerine güvenmek zorundayız. Sırf öyle düşünüyoruz diye de geçmez bu ömür. İnsanlar senelerdir güvenilir değil ona kalırsa kimler kimler aldatılmış, kimler kimler ihanetlere uğramış. Ama hayat devam ediyor ve kadın erkek birbirini hep çekiyor.
- +1 yıl
Yumuşak kadın ne oluyor?
- +1 yıl
Yumuşak karın istemiyorum derken ben anlamadım ya😅
- +1 yıl
Ha şu kıskançlık olayları falan diyorsunuz 😌
- +1 yıl
Neeee o zaman savunmasız mı olacak her kadın kendimizi kendimiz de koruyoruz 💪
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok😅
- +1 yıl
Neden çalışayım sizi tanımıyorummm :)
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi düşündükte ne oldu sanki.
03 Yorumla- +1 yıl
Ne oldu?
- +1 yıl
Guvenemedim ayrildim
- +1 yıl
Sen de benim hatalarımdan birisin demiş şairrrr 😁
+1 yılCiddi düşünülecek insanla ciddi düşünülür
03 Yorumla- +1 yıl
Uyum olduktan sonra dürüstlük güven olduktan sonra saygı olduktan sonra ciddiyet neden olmasın
- +1 yıl
Ama erkekler genelde seks düşünüyor bu devirde
- +1 yıl
Çünkü cinsellik nirvana gözüküyor memlekette
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Seven kişi ciddi düşünür
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence seven sevdigine kiyamaz
00 Yorumla
+1 yılbenim hiç olmadı aklım orada demekki hepsi değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Ciddiyetimizi bozdu kızlar.
00 Yorumla
+1 yılkarşıdakine göre değişir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ciddi dusuneninde oralarda
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi düşünüyorum sonuçta oda ciddi bir şey
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCiddi düşünüyorumda karşıma çıkanlar ciddiyetsiz
04 Yorumla- +1 yıl
Vayyy be :)
Cevap sahibi+1 yılSamimiyetle söylüyorum
- +1 yıl
İnşAllah Allah gönlünüze göre versin 🤲
Cevap sahibi+1 yılAmin🤲🤲🤲
+1 yılgenellikle öyledir.
00 YorumlaBen ciddiyim ama alakası ne
00 Yorumla
+1 yılCiddi olanın aklı başka yerde mi?
00 Yorumla
+1 yılYeterince mutlu isek düşünürüz
06 Yorumla- +1 yıl
Yeterince nasıl mutlu edilir ki bir erkek?
- +1 yıl
Fazla sıkmayarak severek tartışmadan üzmeden konuşarak isteklerine cevap vererek
- +1 yıl
Ya ama benim cazgır bir yapım var. Bu dediklerinizi nasıl yapayım 😌😅
- +1 yıl
farklı yollardan mutlu et cazgırlıklarını unutsun :D
- +1 yıl
Meselaaaa😅
- +1 yıl
özelden taktik vereyim
+1 yıldıyenın fotosuna bak
01 Yorumla- +1 yıl
Sen ne diyorsun ya yeter be her şeyi giyime kuşama bağladınız az medeniyet sahibi olun cahilsiniz
+1 yılevet
03 Yorumla- +1 yıl
sen masummusun
- +1 yıl
Sanane lan kimin masum olup olmadığı ya siz bu dünyaya insanları sinir etmek için mi geldiniz ya yeter be defffolll git sayfamdan
- +1 yıl
Güzelim kıza gelmiş yazdığı şeye bak yeter ya size ne kadınlar ne istiyorsa onu yapar ne istiyorsa onu giyer size girip çıkan ne bu kadar siz ne kadar BoKkk atmaya meraklısınız kadınlara ya!!! @AkrepDunyası
Gizli Üye(30-35)+1 yılyo sadece ciddi düşünen de cinsellik isteyebilir
025 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yaniiiii
Cevap sahibi+1 yılŞöyle karşındaki cinsellik istiyor diye tek derdi o olmuyor
- +1 yıl
Başka ne dertleri olabiliyor
Cevap sahibi+1 yılDert değil ki yAni demek istediğim şu sen birini sevince cinsel olarak da istersin sonuçta illa sadece cinsellik için yaklaşılmaz
- +1 yıl
Yani hoşlantı ve beğeni cinselliği de beraberinde getirir demek gibi bir şey mi bu? Ya da cinsellik düşünmek karşı cinsi beğendiğimiz ve hoşlandığımız anlamına da gelir sırf cinsellik için cinsellik değildir o demek gibi bir şey mi?
Cevap sahibi+1 yılYani öyle tabi herkes öyledir demiyorum da aseksüel değilsen hoşlandığın beğendiğin kişiyi de cinsel olarak istersin
Cevap sahibi+1 yılSonuçta sen de birinden hoşlanınca sevince istemiyor musun
- +1 yıl
Tabii ki kesinlikle istiyorum
Cevap sahibi+1 yılE o zaman aynı şey değil mi işte erkek isteyince niye sorun olsun
- +1 yıl
Aynı şey kesinlikle fakat aradaki farklılık şu kadın erkek seks istediğinde beni cinsel obje olarak görüyo kesin benimle ciddi bir şey düşünmez diye olaya bakıp öyle algılayıp uzak durmaya çalışabiliyor yoksa o hormonlar beğendiğim insana karşı bende de tavan yapıyo o konuda sıkıntı yok ondan bahsetmiyorum ama kadına böyle hissettirdigi zaman bi erkek acaba amacı o tür şeyler mi sadece deyip üzülebiliyor erkekler hiç bu açılardan düşünmüyor bunları
Cevap sahibi+1 yılYani bu da yaklaşma tarzı ile ilgili bence
- +1 yıl
Yani erkeklere güvenilir mi size bi soru daha 😌
Cevap sahibi+1 yılNeden güvenilmesin ki bence bunhn cinsle alakası yok güvenilmez kadın yok mu sonuçta bu olay kişi bazında değişir
Cevap sahibi+1 yılİsteme olarak şunu düşün en basiti sen erkek olsan karşındaki sen olsa istemez miydin kendini
- +1 yıl
Kesinlikle ben isterdim hahahaha
- +1 yıl
Ama ben beğendiğim kadını isterdim yani seks olarak da isterdim o şey ben de olduktan sonra galiba dkdkdkd
Cevap sahibi+1 yılE sen istiyorsun garip değil de niye karşındaki isteyince garip olsun 😂
- +1 yıl
Ya ben kadın halimle güzel kadınları beğeniyorum erkekleri düşünemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılSen bile öyle derken tabi insan sevdiği hoşlandığı birini de cinsel olarak ister
- +1 yıl
Ayyy ne diyeyim Allah gönlümüze göre versin inşAllah 🤲
Cevap sahibi+1 yılVerir ya sadece çok da her şey dört dörtlük olsun istememek gerek
- +1 yıl
Ya zaten öyle olamaz kimse
Cevap sahibi+1 yılİşte her kriteri 4 4 lük olsun isteyince tutmuyor sen evlenmek mi istiyorsun
- +1 yıl
Ya yok aslında istemiyorum ama aşırı hoşuma giden bir adam var. O adamla şahsen ister miydim. Galiba evet isterdim..
Cevap sahibi+1 yılNe diyelim umarım gönlünce olur
+1 yılBen ciddi düşünmüyorum başkasını bilemem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Düşünürler
00 Yorumla
+1 yılBence orada
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi