Sırtlan erkekte olgunlaşıp terk ettiğine pişman olur mu değer kıymet anlar mı? Ne zaman pişman olur Lütfen yardım amaçlı yazın?

Erkek arkadaşımın sıkıntıları vardı (bahane değil) yaşadıkları kolay değil psikolojisi çok bozuldu sağlıklı düşünmüyor dengesizce hareket ediyor tutarsız davranışlar sergiliyor bir dediği bir dediğini tutmuyor annesine de öyle davranıyor ve hayatını etkileyecek şeyler olduğu için ciddi ilişki sorumluluğunu alacak durumda değil maddi manevi kimseye ümit veremez annesiyle çok yakınlar annesinden hiçbir şeyini saklamaz anlatır ilk kez anne tam evlenmek istediğim insan senin gibi birisini buldum diyip beni tanıştırdı annesi hiç kızı olmadığı için beni kendi öz kızı gibi seviyor başımın tacısın herkesten farklısın benim için diyor ama annesininde baya morali bozuk baya bunalmış durumda hem X kişisinin hayatını etkileyecek sıkıntıları hemde maddi manevi sıkıntıları hepsini çok etkiledi en son biraz üstüne gittim baskı yaptım kavga ettik birbirimize kırıcı konuştuk her yerden engelledi 20 gün sonra kaldırdı hiçbir iletişim olmadı 1,5 hafta sonra geri engelledi benden sonra başkasıyla konuştuğunu öğrendiğim dediğim gibi annesinden bir şey saklamaz anne onlar gelip geçici yolluk demiş bana da sana baktığım gibi başkasına bakmadım sevmedim sevmiyorum senin yerine koymadım dedi neyse o kız bitti gitti başkasıyla konuştuğunu öğrendiğim o kızı da annesine hiç anlatmamış mesela annesinin haberi yok o kız kıskanç birisi sanırım takip ettiği kişileri çıkartmasını istemiş oda çıkarmış ama annesine anlatacak kadar önem vermiyor sanırım şu an ciddi ilişki sorumluluğunu alacak durumda olmasa bile en azından annesine biriyle konuşuyorum derdi ama dememiş demek ki gelip geçici de dememiş neden olabilir?

Sırtlan erkekte olgunlaşıp terk ettiğine pişman olur mu değer kıymet anlar mı? Ne zaman pişman olur Lütfen yardım amaçlı yazın?