merak ettğim aklıma takılan bi soru sormak istiyorum bazen erkekler sevgisinden ölse de eşek gibi sevse de neden sevdiğini söyleyemez ki ?
Haydi bakalım eller klavyeye...
Haydi bakalım eller klavyeye...
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevabı şiirde :)
Gizli Sevda
Gönülden geçenler dile gelmiyor
Seni seviyorum diyemedim ki...
Kısmet uzanmadan ele gelmiyor,
Utancım kördüğüm oldu dilimde
Mahvolan ömrümden ne var elimde
Kaç kere demeye niyetlendim de
Faydasız sevgilim gayrı ne dense,
Ah! kaçan fırsatlar bir geri gelse
Dillerim tutuldu sanki, nedense,
Delimiydim dostlar, bilmem ki neydim
Çevre şartlarına başımı eğdim
Çok şey değişirdi, diyebilseydim,
Talibin oldukça fikrime sordum
Demek ki sevdamı hissedemiyordum
Sanki bir bakışta söyle diyordun
Ne kadar uygunduk birbirimize
Titriyordum gelir gelmez gözgöze
Hayatiyim kaç kez başladım söze
Hayati Vasfi Taşyürek
"bazen dil gönlün hissettiklerini kelimelere dökemez.eğer sevdiğinin yanındaysan konuşmak görültüden başka bir şey değidir zaten"
çok mu edebi oldu bu acaba
Ya bende aynı durumdayım biliyor musun böyle sürekli bana kaçamak bakışlar atıyo göz göze geliyoruz arkadaşlara da benim için bişeyler söylemiş ama bana göre hoşlanıyor bekliyorm ne zaman söyliycek diye. Sınıf arkadaşıyız belki rededersem yüz yüze bakıyoz diye söylemiyordır diye düşünüyorum ama bilmiyorum kiii 😕
Haci ben en son (eski sevgilim) teklif ettigimde kiz kabul etmemisti. Ve babasini falan ise karistirdi. Sonunda kazanan ben oldum kendimi sevdirmeyi basardim. yani kizlar bu konuda ilkinde kabulenemiyormus gibi davraniyorlar tek bildigim gercek bu. Yani sor saklakiyoar
Cevap
36Cevap
Kızların reddi pis oluyor.Özgüveni sarsılıyor insanın.Toplayana kadar bayağı bir zorlanıyorsun.Zamanla da attığın tüm adımlar bir şekilde ters tepmeye başlıyor ve söyleyemez hale geliyorsun.Misal benim başımdan enson geçen olay.Baştan sona sabırla bir oku: link
Daha önceden de yaşadım reddedilmeyi falan.Artık insanın kalbi senin istediğiin birisinin seni isteyebileceğine inanmamaya başlıyor.Sonra da işin ucunu bırakıyorsun zaten.Sevsem de sonuç gelmeyecek ki diyorsun.Yenileceğim bir güreşe neden çıkayım diye düşünüyorsun.
O zaman ne yapmayacaksın.Sevsende çabalamayacsın.Şimdi ben gitseydim deseydim:"Ben senden etkileniyorum.Sende benden etkileniyorsan birşeyleri başlatabiliriz falan" diye.Bana dönüp:"Ben size hiç o gözle bakmadım.Benim sevdiğim bi başkası var." diyecekti.Şimdi varmı maceraya girmenin bir alemi.Uyuz oluyor kızlar bu özgüven eksikliği olayına çünkü bu durum egolarını(bencilliklerini) tatmin etmelerini engelliyor.Yani işin altında aslında bencillik var.
Bu durum herkeste farklidir. Kimisi soyleyecek birsey bulamazsa sevgisini soyler, kimisi de her zaman soyler. Bence her zaman soylenirse bir anlami olmaz. Sadece sevgini soylemen gereken bir durum oldugunda soylenirse daha degerlidir. Haa kimileri de hiç soylemez. Ama sevgisini hareketleriyle gosterir.
Eğer sonucunda reddedilirse onu kaybetme korkusu var her şeyden önce. Eldeki arkadaşlıktan da olacağı için..
Evet, çok seven insan bazen bunu göze alamıyor işte. Basite indirgemek istemiyorum ama bir yerden sonra kumara giriyor bu.
Esra madem ki öyle neden gelip kızlar söylemiyor?Neden erkek hep bu riski almak zorunda kalsın?Bir insanın peşinden koşmak çok mu güzel bir durum sence?Yani erkeğin hiç onuru yok öyle mi?Atsın kenara gelsin söylesin hep.Kızlar hep o piti piti yapsın birini alsın ötekileri aşağı çukura yuvarlasın.Çok kötü bir felsefe bu bence.
Hmm bu tıpkı balıkların hafızası azdır onları katledelim gitsin demek gibi birşey herhal.Çabukta unutsa onda arızalar meydana getirir.Eğer ona bakacak olursan o teklif etmemesinin acısını da unutur.Teklif edip reddedileceğinin acısını unutacağına teklif etmeyip pişmanlığpının acısını unutsun daha iyidir bence.
Ne var bunda, Adam gibi söylerim,
Söylersem, belki yanimda olur
Söylemessem, zaten kaybetmeyi kabullenmisim demektir
en azindan bi sansimi denerim ...
Ama bazilari iste, horgörülmekten korkuyor,
karsindakine rezil olmamak icin
hiç çekinmem. elindeyken kaybetmeden gerektiği değeri göstermelisin. yoksa ileride çok pişmanlık yaşarsın keşkelerle birlikte.
teşekkürler.
Söyleyemezsin bazen işte.Ben 8 yıldır söylemedim.Söylemeyeceğimde.Eğer söylersem cevabın ne olacağını biliyorum.O yüzden söylemenin bir anlamı yok.Böyle kalsın daha iyi.
Ben de sevgisinden ölen, eşşek gibi seven ama söylemeyen erkeklerdenim. Bir nedeni duygularımı ifade etmeyi sevmemem ve çekingen olmam, diğer neden de karşılık bulamamam.
Benim eski sevgilide cok seviyodu ve baya pesimden kostu aradi mesaj atti filan ama en sln bulustugumuz ve baristigimiz zaman hic bisiy olmamais gibi baristik iki sevgili cok gururlu yani sevmiyo desem neden pesimden kossun birakip gider ama ozledim bile demedi ya
bazı kızlar varki harbiden boş insanlar, adam sevdiğini söylese çıkma teklif etse ben bi düşüneyim der, sevdiği halde o teklifi beklediği halde adamı strese sokar, onun için olabilir
yok kız öyle biri değilse, söylenir yani dünyanın sonu değilya, kız baskasınla çıkıncamı aklına gelecek, ben hoşlanıp seviyorsam müsait bi zamanda akşam yemeğine vs davet eder orda söylerim. içi beni yakacağına dışı onu yaksın.
reddedilmek çok koyar. ben söylerim ama :D koyan koymuş zaten
Bunun mantıklı bir sebebi yoktur. Kadınların doğasında nasıl ki çabuk sinirlenmek, sabırsızlık ve kıskançlık duyguları baskınsa erkeklerin doğasında da bu duygu mevcuttur...
yıllardır bize öğretilen '' kaçan kovalanır '' edbiyatı yüzünden bi de hafiften bi reddedilme olasılığı vardır ya o da yir bitirir valla adamı
Tanımadığın bilmediğin nasıl tepkiyle karşılaşacağını bilmediğin birine seni seviyorum demek hep aptallıktır hemde risk almaktır,hiç biyerlerini kaldırmaya gerek yok bazı şeyleri söylemeden hissettire biliyorum çok şükür.
Erkek sevgisini nasıl hissettirir. Nasıl davranır?
belkide karşımızdakinden "hmm peki" cevabını almaktan korktuğumuz içindir kimbilir?
link
acı gerçekler
Hissettiyorsa sorun yok ağızdan çıkan her söz doğru olsaydı..
Eşşek gibi sevmek nasıl olur?
Eşşek adı üstünde söylemesini bekleme.:)
öyle ama allahla kulun arasında size yansıtmıyoruz sadece :))
yööök şımartmamak en iyisi sonra ilişkide heyecan kalmadı kamil , ara verelim kamil sen beni artık sevmiyon kamil demeye başlarlar en güzeli hiç alıştırmamak :))
derler derler inasanoğlu tamahkardır hep daha fazlasını ister . ve her güzel şeyi tüketir. aşkı koklatacaksın elde ettirmeyeceksin ona ki tüketemeyecek ;)
kim hakediyor kimse haketmiyor aşk biter alışkanlık kalır ;) nerden çıktın lan gece gece moralimi bozma bas git diyorsun içinden haklısın ben kaçar :))
herkese bi cins düşüyor işte bozma moralini gecen güzel osun ...
rica ederim o havadaki batman ışığı mı yoksa beni yeni görevler bekler gecen güzel moralin tavan olsun :))
çok basit utanırlar bazen ilk adımı kızlardan beklerler
Ama utanmalarin sebebi nedir ?
şu an ellerim başka yerde meşgul olduğu için klavyeye gitmiyor dolayısıyla bir yorum yapamıyorum.
şu an ellerimin nerede olduğunu sen daha iyi biliyorsun. misafirimi de...
Eller klavyeye dayandı :) Vala 1 defa tek çıktım bi kızla 2 hafta. Sürekli söylerdim ama sıkmadan..
yabancısı oldukları bi duygu olduğundan tanımlayamazlar sonrada geçer zaten
çünkü kızlar sanki bi bok varmış gibi tüm arkadaşlarına anlatır bunu. e haliyle de adam rencide oluyor tabi o yüzden yani
Rahat davranamazlar o an ki tutukluk red cevabı almaktan korkma.
Sevdiğim an vakit kaybetmem söylerim :) Sevmediğim an da öyle...
kaybetmek istemez hep hayalindeki gibi kalmasını ister
BENCE SÖYLEYİN... ŞTTT ERKEKLER SİZE SÖYLÜYORUM ,,, BELKİ KIZ DA SEVİYODUR,,, YILLARDIR SENİN AÇILMANI BEKLİYORDUR HA NE DERSİNİZ... Kİ ÇOĞU ZAMAN DA DUYGULAR KARŞILIKLIDIR EMİN OLUN :)
Karşıdakinin kabul etme ihtimalini görmez, kaybetme ihtimaline odaklıdır. Sevdiği insanla sıradan biri olarak bile konuşmaktan keyif alır bu lüksü kaybetmekten korkar söyleyemez, karşıdakinin kendini sevdiğinden emin olmak ister
eşşek gibi seven eşşek gibi söyle yok öyle bişey
söylerim niye söylemiyim
kendilerine güveni olmadıkları için
utangaç insan diye bir gerçek var :)
Malesef, ama erkekler bu konuda cekingen degiler diye biliyordum
Şımarmasın diye söylemiyorum
risk alıp rezil olmak istemezler çünkü.
yanılıorsun
seven erkek belli eder söylemese de
köpek gibi sevse böyle olmazdi halbuse ):
hepsi aynı değil bazıları söylemez
hayat harbi çok sıkıcı