Yaklaşık 1 senedir bir erkek arkadaşım var, aramızda 5 yaş fark var ben ondan büyüğüm 26 yaşındayım. O da 21. Bunun problem olabileceğini düşünmemiştim çünkü çokça olgun davranışlar sergiliyordu.
Ancak sanırım ben yanlış değerlendirdim çünkü ilişki içerisinde, ufacık tefecik şeyler için tartışma yaratmaya başladığını fark ettim. Örneğin, markete gittiğini neden haber vermiyorsun diye biz bir gün boyunca kavga ettik. Askere gidecek ve alttan alıyorum uzun zamandır yani yaklaşık Şubat ayından beri bunun gerginliği ile alttan alıyorum fakat yoruldum.
Dün, iş arkadaşım bana napıyosun nasılsın yazınca ipler koptu. Bana hep güvendigini söyleyen insan, sana iş arkadaşın nasıl mesaj atabilir diye güvensiz bakışları ve ağzına geleni saymasıyla kavga çıkarttı, artık biz diye birsey olmadığını, bundan sonra kesinlikle barışmayacağını söyledi. Babası ve ben ona açıklamalar yapıp durduk fakat inanmamak için bahaneler uydurdu. Çıkıp gittikten 45 dk, 1 saat sonra pişman olduğunu hata yaptığını söyledi. Tabi bu süre zarfı içinde annem onu arayıp kızımı üzemezsin diye konuşmuş ve telefonda kavga etmişler
Dünden beri bana yalvarıyor ancak bir yanım hala onu çok seviyor ve kabul etmek istiyorken diğer yanım asla kabul edemiyor ve bu yanım daha baskın geliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum çok değişik bir durumdayım fikriniz var mı benim için?
Kadınların büyük olduğu ilişkilerin süreceğini ne yazık ki düşünmüyorum. Ben senin erkek arkadaşından 1 yaş küçük olduğum halde onun yaşında bir erkekle ilişki yaşamayı tercih etmem. Benim erkek arkadaşım benden 4 yaş büyük, onun hayata karşı deneyimi, iş deneyimi, olayları yönetebilme becerisi beni etkiliyor bu durum onda yeni yeni oturmaya başladı. Sen yaşı artık oturmuş, insanları hayatı tanıyan daha mantıklı düşünerek kararlar verebilen birisin. Görüyoruz ki o öyle değil hala fevri bu tür ufak konularda bile fevri olan biri çok daha büyük şeylerde aynı hareketleri sergileyebilir.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Allahim ağzına yüzüne kurban olurum ağzına sağlık kiiz ne güzel söyledin valla yemin ederim halimden nasıl güzel anlamışsın çok teşekkür ederim
erkekler geç olgunlaşır 5 küçük 21 yaşında erkek daha çocuktur. bu kadar küçü kbiriyle baştan olmamalıydın ona çocuk bakıcılığı yapmışsın daha askere gidecek falan olgunlaşması yıllar alır
ayrıca aşırı kıskanç kısıtlayıcı biriyse 10 yaş büyük bile olsa ayrıl gitsin kafan rahat olur en azından. daha da affetme onu. ayrıca olaya babası ve annenin girmesi de yanlış olmuş. siz sözlü nişanlı değilsiniz aileyi araya sokmayın
bence ayrıl daha da affetme çocuk büyütmekle uğraşma senin 30 yaşlarında biriyle olman lazım
hatunun buyuk oldugu iliskilerde erkegin biraz daha tabi bir yapisinin olmasi sart yoksa bu tarz iliskiler yurumez maalesef genede onunla konusup cok ciddi uyarilarda bulunup o sartla devam edebilirsin fakat askerlik zamanida ekstra huysuz olucak haberin olsun abicim
Bundan eminim o yüzden etmek istemiyorum ama kopek gibi pişmanım ben senin hatanda böyle yapmadim diyor. Hatalarım markete gitmeyi haber vermemek ya da kendi yanlış anladığı durumlar genelde
Ama genelde daraltiyordu yani nasıl desem niye cevrimicisin kimle konuşuyorsun uyucam dedin uyuyormusun bilmemne flan hep böyle bi sorgulama durumları oluyordu bende haliyle ortada bi halt yoksa bile gerilip yanlış yaptigimi düşünmeme sebep oluyordu