Hic inanasım yok 🙄
Çünkü daha denk gelemedim ben..
Peki siz bulabileceğinize inanıyor musunuz?

Hic inanasım yok 🙄
Çünkü daha denk gelemedim ben..
Peki siz bulabileceğinize inanıyor musunuz?
Evet ben gerçekten de ruh ikizi diye bir şey olduğuna inanıyorum. Bu sadece duygusal ilişkilerde değil arkadaşlık ilişkilerini de olan bir kavram
Benim ruhumun ikizi yoktur bence. Şahsına münhasır bir ruh, ikizini bulmak çok zor. Bazılarıyla çok uyum sağladığın zaman ruh ikizim olabilir mi diye bir acaba diyorsun ama yok her konuda birbirine benzemek imkansız.
Ben inanmıyorum. Ruh ikizi olduğuna. Çünkü sen leb demeden leblebiyi anlayanı gormedim...
Hahahaha sen olsan olsan ruh esim olursun 😂😂
Olmadi mi🥲
🤭🤭🥰🥰
Teşekkür ederim 😊
Onu bilmem ama beni doğru düzgün tanımadığı halde cümlelerimi kuran bir hanım kızımız var
Kendisiyle sohbet çok keyifli Allah nazardan saklasın
Cevap
64Cevap
Ruh ikizine inanmıyorum
Olabilir
Olabilir derken ruh ikizi mi inanmayışım mı?
Evet tercih meselesi 🙂
Peki :)
Var da ne olduğu hep yanlış anlaşılıyor ruh eşi illa ki romantik partner değildir dostun kardeşin ailenden biri senle aynı cinsiyetten bile olabilir olay cinsel veya romantik bişey değil çünkü olay birbirini en iyi anlayan 2 insan arasında ki bağ mesela örnek vermek gerekirse çukurda ki vartolu ve yamaç kardeşleri de düşmanda oldular ama ruh ikizi oldukları da açıktı kısaca ruh ikizi dediğinin aşk, cinsellik veya romantizm değil başka bir bağ
Böyle bir kelime Elbette var ama burada önemli olan işte bunu bulmak bu günümüzde Maalesef ki çok çok çok zor
kesinlikle var da kavuşabilen yok. sanki evren o kişiyi yaratmış ama bir araa gelemeniz için aranıza binlerce engel koymuş gibi. izleyen bilir Hancock diye bir film vardır. 2 süper kahraman ama bir araya geldiklerinde ölümlü oluyorlar başlarına gelmeyen kalmıyor aynen onun gibi
teşkkrler ;)
Bence var size denk gelmemiş olabilir ama mutlaka var aramak lazım istemek lazım çekim yasasını harakete geçirmek lazım yani biz şimdi 9 gezegen keşfettik diye sadece 9 gezegen olmuyor daha bilmediğimiz keşfedilmeyi bekleyen kim bilir neler var dimi ama Esmer hanım 🙏🏻🦋
Ruh ikizi demeyeyim de.. Aynı karaktere sahip kişiler vardır diyeyim ben onun onun adına efendim... Aynı karaktere sahip olanı bulmak zaten melese güzel insan.. İnşallah herkes kendi karakterini bulur diyelim..
Kesinlikle var ve çok güzel eğlenceli oluyor sohbet muhabbet çok farklı oluyor hayatı çok daha dolu dolu yaşanabiliyor,
iyilere denk gelmeniz dileğiyle...
Amin...
Belki vardır ama bulacağıma olan inancımı çoktan yitirdim..
Ruh ikizi diye birşeyin varlığına inanmıyorum. Çok uyumlu iki insan olabilir ama ruh ikizi olamaz bence.
Tarihte ilk defa benimle aynı düşündüğün bir konu çıktı. :P
Hayır yoktur. En fazla sanmak vardır. Zaten bir süre sonra yanlış sanıldığı da anlaşılır. Ve sonra tekrar başa dönülür. Yoktur.
😇😇
var tabiki, ben buldum bir iki kez de bir şey çıkmıyor icinden , boşuna heveslenmeyin 😃🤣🤣😉
Mesela Mevlana ile Şems’e ruh ikizi diyorlar. Olabilir yani. Ruh ikizi romantik bir ilişkiden daha çok ruhunu olgunlaştıran, hayatını ondan önce ve ondan sonra olarak ikiye ayıran dönüm noktası olarak anlatılır.
Gunumuz iliskilerinde herkesin (istisnalar haric) ruh ucuzu onuzu yirmizi binizi oldugu icin artik ikizi mikizi kalmadi oncedendi onlar guzel asklar saf masum sevgiler menfaatsiz sahte olmayan duygular
Ruh ikizim diyenlerin menfaatleri çatışınca ruh öküzüm demeye başlıyolar
Ruh ikizim yok. Ben türümün hayatta kalan son üyesiyim. 😄
🤣
😂😂
Ruh ikizine değil de ruh eşine inanıyorum, evet. 😄🦋
fotograftaki michele morrone gibi birisini bulsam ruh ikizi olup olmamız çokta mühim değil
olduğuna inanıyorum , Bir gün karşılaşıcağımı ve birlikte olacağımızı ümit ediyorum
Aynı nehir de bile 2. Defa yıkanılmaz demiş descartes. Ruh ikizinin varlığına inanmak gülünç
araştırmalar sonucu böyle bir şey olduğu kanıtlanmış varmış
karşılaşmamış olabilirsin ama varmış :)
Varmış ama bulamadım ki, daha ne kadar arayacak isem.
Vardır. Ama beni seçmedi o yüzden bulamam diyorum 😊
Kesinlikle yoktur bu saçmalığın daniskasıdır. Masalda mı yaşıyoruz biz.
Bence var yani şu koskoca dünya da illa ki vardır. Ama denk gelip bulur musunuz onu bilemem şans belki de kader... Bence inanmamız lazım bulmak için kalpten inanmak ve istemek lazım. Neye inanırsak en çok neyi dile getirirsek bu hayatta onları yaşıyoruz iyi veya kötü... Umarım bulursunuz gönlünüze göre 🤗
Ay beim ruhumun ikizini ben ne yapayım, hiç çekemem ama bir tane buldum sanıyorum😅
Ruh ikizi olduğuna inanıyorum ama ruh ikizimi bulabileceğimden emin değilim
Bence bu konuyu bir daha düşün !! Senin gibi düşünen, giyinen , yaşayan bir erkek ile ilişkiyi fazla sürdürmesin sıkılırsın. Kavgasız ilişki tat vermez.
Ben de sizin gibi düşünenlerdenim. Ben de bulamadım. Ruh ikizi bulanamayabilir ama aynı payda da birleşilse de olacak! Maalesef bu da çok kolay görülmüyor! En azından şu an için.
İnsanlar çift yaratılmış derler ama açıkçası ben ruh ikizimi istemiyorum. Bana bir tane daha ben lazım değil. Çiftler birbirini dengelemeli, tamamlamalı diye düşünüyorum.
Ruhum, hissim ve duygu'm yok. Vicdanım da yok kalbim de yok. Biri gitti, biri katılaştı; gerisi de kayboldu. Ondan inanmıyorum.
Eskiden böyle saçmalıklara inanmazdım. Ama böyle bir şey var evet. Rastladığında mutlu oluyorsun ama belki zaman yanlış , belkide doğru yer değil...
Bir zamanların efsanesi idi vardırda çooook nadirdir bulmak çünkü insanlar kendilerini olduklarından farklı göstermeye çalışıyorlar
İnanmıyorum. Doğru kişiyi insan kendisi şekillendirir
Benim ruh ikizi değil de, ruh öküzü bi ihtimal 😂😂
Denk gelmiş olsan şu an yalnız olmazdın:) ben olduğuna tereddütsüz inanıyorum 😅
Benim yok belkide olsa çoktan gelirdi diye düşünüyorum
Belki de daha karşına çıkmadı. Bence daha çok uzun bir yolun var sabretmek her zaman kazandırır.
Yoktur...
Beyin uyuşması vardır.. fikir birliği vardır...
Pek inanasım yok ya bu yaşa kadar çıkmamış karşıma 30 undan sonra da çıkacağını pek sanmıyorum...
Ruh ikizi diye bir şey vardır bence. Ama benim ruh ikizim ölmüş 🙄
Var aslında varda bana denk gelmez. Bende şans yok.
Yok maalesef o yalan sadece biraz benzeyen çıkar
Var.
Tabii ki bulunur yeter ki acele etmeyelim.
Ortak kültür olmadan birliktelikler yürümez.
Tabiki var mühim olan ruh ikizini bulmak ama genelde çoğu insan ruh öküzünü buluyor 😉😂
Ruh ikizi diye bir şey var
Ben inanmıyorum öyle bir şeye
Varsa da bulamam bence ya
Kesilir kesilir 😒
Ruh öküzü daha samimi geliyor bana 😏
Vardır muhtemelen ama bulur muyuz sanmam
Hikayedir bunlar
Değil midir🤔
Çok geniş kapsamlı ucu açık bir cevap oldu😄 aslında sorunun sahibi olarak senin daha net cevap vermen gerekiyor soruya😄
Denk gelmez dediğine göre Antepli esmer sevgilin yok 😄 Antepli ve esmer olan sen oluyorsun o zaman😄
Bu resimde ağzında sigara esmer sen misin peki 😄
Umut olmazsa hayat olmaz
Evet
Ben bize olan inancimizi kaybettim Ela😂
Birazcık umudum var ama geleceğini sanmıyorum
Umarım 😊
Vardır kim bilir şu an ne yapıyor Allah bilir
Benimki ikizsiz muhtemelen
Kesinlikle vardır ancak inanmıyorum.
Yakışıklıyım yakisliligmla kaliyrm
Var ruh ikizim 😛
Ben inanıyorum ama hala bulamadım 🤣