Şirkette bir çocuk var, napmaya çalısıyor anlamıyorum.“ Bir erkeğin umudunu kestiği zaman olur, kadınlardan soğur. çevresi de şu kızı bi gör tanış çok temiz kızdır derler ya sen o kızsın işte “ dedi bana. İnstagramdan ekliyim mi dedi. Burnun düzgünmüş dedi durup dururken. Zayıflamıssın vs. Arkadaşın yok mu hiç haftasonu takılmıyo musun dedi. Ben de var iki tane burada dedim biri erkek biri kız dedim. Hıı erkek mi dedi kaşlarını kaldırarak.. Kız olanla buluşsana dedi. Bir keresinde de kadınlar ve erkekler hakkında konuşurken “bazı kızlar karışık sinyaller yolluyo friendzoneda bırakıyor insanı” dedi.
Başka bir gün yanımda otururken bir anda arkadaslarının yanına gitti, ben de sıkılıp çekip gitcektim beni görmüş arkamdan seslendi, duymamazlıktan geldim. Yanıma koştu geldi nereye gidiyosun diye. Hem böyle yapıyor hem de sonra haftasonu ofise gelicek misin diye mesaj attı. Ben de gıcık kaptım, gelmicem dedim, Geçen hafta da sabah erkenden mesaj attı, ofise gelmedin sanırım diye. Bu çocugun ilgisi var mı yok mu ne denir bu hareketlere? Bir de nişan atmış bu sanırım o söylemedi ama çocugun biri yanımızda “yenge nasıl “ dedi, o da “ayrıldık anlatırım sonra” dedi ben varken.
Başka bir gün yanımda otururken bir anda arkadaslarının yanına gitti, ben de sıkılıp çekip gitcektim beni görmüş arkamdan seslendi, duymamazlıktan geldim. Yanıma koştu geldi nereye gidiyosun diye. Hem böyle yapıyor hem de sonra haftasonu ofise gelicek misin diye mesaj attı. Ben de gıcık kaptım, gelmicem dedim, Geçen hafta da sabah erkenden mesaj attı, ofise gelmedin sanırım diye. Bu çocugun ilgisi var mı yok mu ne denir bu hareketlere? Bir de nişan atmış bu sanırım o söylemedi ama çocugun biri yanımızda “yenge nasıl “ dedi, o da “ayrıldık anlatırım sonra” dedi ben varken.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer