Erkekler yapıyor bence, konuştuğum erkeklerde denk geldim hep. Bana kalırsa ben veriyorum reelde görsem tipinden etkilenirim eğer olursa tanışırız kişiliğini beğenirim falan devam eder. Burada herkesin tipini bilmediğimiz için muhabbeti ve kişiliğiyle tanıyoruz. Tipini görmeden samimi olduğum insanlar da oldu tipe tamamen önem versem böyle olmazdı herhalde.
Erkek tipe önem vermiyorum diyorsa ciddi düşünmediği içindir. Kadın tipe önem vermiyorum diyorsa evde kalma korkusu ile hemen koca bulmak istedigi içindir. Aslında kimse yalan söylemiyor sadece ne için söyledikleri cinsiyete göre degisiyor.
Arkadaşlar ben bu sözü genelde kadınlardan ve bayan arkadaşlarımdan çok duyuyorum benim için tipi şekli şemali önemli değil diyorlar sonra bakıyorum yanlarında hep kaslı ve seksi erkekler bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yorum sizin
Kadınlar bir tık daha fazla yalan söylüyor bu konuda. :) Herkesin güzellik göreceliği farklı tabi.. Ben önem veriyorum mesela ama ne kadar? Kıstasım ne? Çok değişken şeyler bunlar.
O zaman neden cok guzel kadinlarin yanında tipsiz erkekler oluyor? Tipe önem vermiyorlarsa. Hadi para diyelim ama adamin parasi olmasa bile tipsiz erkeklerle takilam cok kadin var. Adriana limanin falan takildigi erkeklere bakin. Hangisi yakışıklı? Erkekler daha cok tipe önem veriyor. Yakisikli erkegin yaninda cirkin kadin az görmüşümdür ama tipsiz erkehin yaninda biblo gibi hatunlar oluyor.
Olay her zaman para degil. Rihannanin cocuk yaptigi adama bakin mesela. Rihannanin servetini bilmeyen yok. Kadinlar kendilerine iyi davranan adamlara bakarlar daha cok. Ilgi, sadakat, guven gibi duygular daha önemli olur kadinlar icin. Para için beraber olan kadinlar da var ama b*k gibi parasi olup cok guzel olan kadinlar da var ve bunlar genelde tipsiz erkeklerle oluyorlar. Mesele sadece para degil yani.
Ama erkekler oyle degil. Dogumdan sonra karisi kilo aldi diye soguyan var. Memeleri kucuk diye soguyan var. Kadin yillar icinde eski guzelligi, fizigi kalmadi diye karisini arzulamayan var. Bunun psikolojik baskisini kadina yapan var. Kiz kilolu diye alay eden erkekler var. Bunu espri malzemesi yapan var. Kızın kukusu kara diye begenmeyen var. Daha cok sayarim. Erkekler daha cok tipe önem veriyor. Boyle olmasa bugun bu kadar kadin bicak altina yatmazdi. Kalca buyutmeler, meme buyutmeler, dudak doldurmalar, bel inceltmeler bu kadar yapılmazdı. Kadinlar erkekler yuzunden, erkeklerin bu sekilciligi yuzunden kendilerini begenmiyorlar. erkeklerde sekilcilik ve tipe önem verme daha fazla.
Bir erkegi sadakatle, ilgiyle, güvenle, parayla yaninda tutamazsin oyle. Seni begendiyse gelir. Begenmediyse üstüne para versende gelmez erkekler. Beden hakkinda en acımasız yorumlari yapanlarda genelde erkekler oluyor.