Evlendikten sonra yaşam tarzınızı komple degistirir miydiniz?

Tamamen değilse bile benim kontrolümde olmadan değişen şeylerde olur zaten.
Değiştirmem knk üşenirim :D
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Hayır öyle değiştirmem gereken bir yaşam tarzım yok benim gözümde, ki kendimi de değiştirmem. Baştan böyle kabul etmişse farklı bir şey beklememeli.
Sivrikleri törpülemekten bahsetmiyorum, tüm ikili ilişkilerde insanlar birbirinin huyuna gitmedikçe orta yolu zaten bulamaz, karakterlerden bahsediyorum...
Değiştirmek zorunda olduğum kötü özelliklerim varsa tabi değişirim ama komple değişmem
Yaşam tarzım daha mükemmel olacak
Hayır ya. Evlilik değişim demek demi ve benim sıcak baktığım bir kurum değil.
İnsan değişmek ya da birisini değiştirmek niyetiyle evlenmemeli.
Sevdiği insanla mutlu, huzurlu yaşamak için evlenmeli, onu doyasıya, özgürce sevmek için.
Birbirini olduğu hal üzere kabul eden kişiler değişmeye, değiştirmeye gereksinim duymazlar
Hem hayır hem evet. Sonuçta eşimle bir hayat paylaşmayacağım ve ikimizin de hayat anlayışı farklı olduğu için buna uymak zorunda olacağız, uyum sağlamak zorunda kalacağız. Ama aynı zamanda da bizi biz yapan özelliklerden de vazgeçmemeliyiz, kimse için kendimizi değiştirmemeliyiz.
Hayır, evlilik bir milat değil benim için sadece sevdiğim biriyle daha sık beraber olacağım bir yaşam biçimi. Ayrıca evlendiğim kişi beni o zamana kadar olduğum halim ile sevmiş birbirimizin hayatına dahil olmuşuz. Ne o beni değiştirsin ne ben onu değiştireyim. Olduğumuz halimizle uyumlu istek zaten evlenme kararı alınır. Aksi halde çok yıpratıcı bir ilişki biçimine dönüşüyor. 🌸
Herkese idealindeki kişiyle sonsuza dek mutlu olduğu bir evliliği dilerim. 😊 Benim sevilecek herhangi bir özelliğim olmadığı için ben evlenmeyeceğim ama evlendikten sonra değişene de değişmeyene de saygım sonsuz. 😊
Yani Ne Gibi Yapı huy olarak mı Evet 😅 Sevdiğim kıza karşı yumuşak Hep mutlu davranırım onu görmek zaten kalbime huzur verir
Neden değiştireyim ki? Zaten evlilik farklı bir hayat sen farkında olmadan yavaş yavaş değişiyor hayatın buna engel olamazsın.
Hayır. Evlilik bir insanı bu kadar değiştiriyorsa kalsin demek ki aynı kafada bir insanla değilmişim...
Kesinlikle değiştiririm hatunum ne derse o tabi her dediğine de tamam dersen bu sefer sıkıntı o yüzden ölçüyü çok iyi ayarlamak gerekir
Hayır Değiştirmezdim Önceki Yaşamım Nasıl İse Evlendikten Sonra Kaldığım Yerden Devam Ederim
İster istemez biraz değişir ama komple değişmez sanmam
Evlilik demek zaten baştan sona değişime uğramak demek
Hayır. evliliği eşim ve benim yaşam tarzımıza uydurururum
Evlenmek demek her şeyi değiştirmek değildir kaldığın yerden dahada mutlu olmak
mutlu olmaya çalışmak demektir
Bazı konulardan ödün verilebilir ama öyle evliliğe uygun olmayan bir yaşam tarzım yok ki değiştireyim.
evlilik tek basina bi yasam tarzi ama gunumuzde artik yasam sekli rezil olanlar bile evleniyo
Değiştirmem diyecek bekar arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum evlenince görürsünüz 😂
Evlenince elbette hayatı değişiyor insanın ama yaşam tarzimi komple değiştirmedim
En İyi Kız Görüşleri