Kızlar neden tipsiz erkek tercih eder?

Çevremde kızların sevgili olduğu tiplere bakıyorum hep kısa boylu göbekli tipsiz erkeklerle sevgili oluyorlar özellikle lisede göbekli esmer tipsiz kekolarla hep sevgili oluyorlar lisede iki tane çocuk vardı bir tanesi ukranyalı sarı saçlı mavi gözlüydü çok tatlıydı baya yakışıklıydı boyu uzundu ama zayıftı birtaneside yarı Rus yarı türktü bu fit kaslıydı boyuda baya uzundu 1.98 falandı boyu ikisininde ortak yanı çöktü ikiside asosyaldi kızlarla konuşmuyordu ve ikisininde sevgilisi yoktu kızlar yani hemcinslerim böyle asosyal sarışın uzun yakışıklı kişiler varken gidip neden esmer göbekli kişilere bakıyorlar o iki çocuguda yakından takip ettim ikisininde sevgilisi falan yokmuş 1. sebeb hiçkimse ile konuşmamaları hiçbir kız ile konuşmazlar kimseyede teklif falan etmezler peki neden kızlar bu çocukları kapmıyor okulda kızlar niye teklif etmiyor ikiside fit sarışın mavi gözlü aşırı derecede yakışıklı kişiydi zaten biri ukranyalı diğeri Rus bunlar varken gidip okuldaki esmer göbekli erkeklere size göre neden baktılar kısaca sizce bunun nedeni ne olabilir bu durum normal mi sıkıntı hemcinslerimdemi yoksa çocukların asosyal süt çocuğu olmalarımı ama ikiside aşırı sevimliydi sapsarı civciv gibilerdi ya ama üzüldüm çevreleri asosyaldi sessiz sakin karakterli temizdi ikiside peki yanlız olmalarının sizce sebebi ne? ?

Kızlar neden tipsiz erkek tercih eder?