Güncellemeler
+1 yıl
4 saat oldu hala yok
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar şimdi mesaj attı foto atmış yalandan yeni uyanmış gibi ama inandırıcı gelmedi. En son spora gitmişti ne ara spordan çıkıp ne ara uyudu çok saçma
1 aydır birlikteyiz tam güveniyorum henüz daha önce bu yüzden bir iki defa tartışmak tamam dikkat edicem dedi ama 3 saat önce mesaj attım en son WP girdi mesaja bakmadı aradim açmadı az önce yine aradım meşgul çaldı ve netini kapattı şüphelenmeli miyim ne yapmam lazım? lütfen biseyler diyin kafayı yicem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ya arkadasim cvp vermenden oglan cocuklarin arkasindan kosmakdan vazgecin
Kimsenin peşinden kostugum yok. Sonuçta bir ilişki içindeyiz ve bana yapılan yanlışin hesabını sormak istiyorum sadece
Ayril gitsin hic ugrasma ya okuzle
Uyumuşum yazmis ama hiç inandirici gelmiyor
Kanma
Kanmadim zaten daha mesajına bile bakmadım bakmak gibi de bir niyetim yok
Ay bu ne ya deli eder bu adam seni uzak dur
Çok seviyorum ya yoksa çoktan silmiştim her yerden ama kendime engel olamıyorum 🤦♀️
Netini açtı şimdi ama mesaj atmadı
Haklısın anlıyorum seni ama yol yakınken dön : ( ben uzatmalara oynadım psikolojim bozuldu resmen
Ciddi misin olmuyor diyince de kapıma geliyor
Adam kapımda köleydi bir ara ben istemeden taa İstanbul’dan Adana’ya geldi ben de buluşmadım inadına pış pış evine gitti. Kendine bağladı bir şekilde aşık oldum. Şimdi de psikolojimin altını üstüne getirdi gitti uzak dur bu tür narsist insanlardan kuzum
Ya üzüldüm senin adına oturup adam gibi sevmek varken niye böyle saçma şeyler yapıyorlar anlamıyorum ya. Peki madem niye kapımıza geliyorlar o zaman? Ya ben ona çok aşığım kendime hakim olamıyorum uzak durmam lazım da napmaliyim sence? Tekrar mesaj atmayı ve aramayı düşünmüyorum mesaj atar ararsa da cevap vermicem.
Aynen biz de bir aydır konuşmuyoruz. Kendisi sorun çözmekten kaçınan birisi olduğu için beni engelledi. Ona ulaşabileceğim bir sürü yer varken hiç ses çıkarmadım. Engelimi kaldırmış numaramı falan kaydetmiş. Yine yazmadım şu an sessizliğimi koruyorum. Açıkçası özledim yalan söyleyemem ama ne olacak bunun sonu bilmiyorum. Bu arada kendisi çok gururlu birisi. Hep kavga sonrası ben yazdım aradım vs vs ilk defa uzun bir süredir sessizim sen de denemelisin bence işe yarıyor. Seni unutur diye korkma sakın. Ki unutuyorsa zaten hiç senin olmamıştır
Bizim tam tersi işte daha önce iki üç defa bu yüzden tartıştık tamam dikkat edicem dedi ama yine yaptı. Ve bana pek güven vermiyor açıkçası. Engelledim arkadaşımdan ulasmaya çalıştı engeli kaldırdım geldi saatlerce konuştu yine dikkat edicem falan dedi ama yine yaptı. Ben gidince hep peşimden koşuyor deli gibi takıntılı bana ama bu şekilde davranması da büyük şüphe uyandırıyor bende. Sen de yazma bence sonuçta o hataları yaparken hata olduğunun farkindaydi dimi. Sonradan pişman olmaları çok saçma. Seni çok iyi anlıyorum özlüyor insan ama onunla olup daha çok üzülmekten iyidir
Yalandan foto mu atmış sen ne dedin peki
Ayne ne güzel uyumusum ya falan yazmış bakmadım mesaja. Bugün bakımıcam yarın ayrılırım biraz da o düşünsün
Helal kız sndblajdks
Teşekkürler bu arada çok destek oldun 🤍🦋
❤️🌸
Oyy fenaymis
Sorma ya napicam
Sakin kal. davranisini masaya yatir. Biri varsa söyle ben gölge etmeyim de
Öyle yapıcam zaten. Ama öyle diyince veya silince de peşimden koşuyor kapıma geliyor
Gelsin sağlam dur. konusma sürünsün
Bak bu mesajı atmayı düşünüyorum
Bu hareketinin beni çok rahatsız ettiğini daha kaç kere dile getirmem gerekiyor? Ve sen daha kaç kere dikkat edicem diyip aynı şeyi tekrar edeceksin? O gün kapıda o kadar söz vermis olmana ragmen. Madem öyle ara diyorsun ama arayınca da telefonlarım açılmıyor hatta bir ara neti kapattın yanında kim varsa artık bu şekilde davranmana gerek yok söyle ben gölge yapmam zaten. Ki dediğin gibi değer veriyor olsan bu şekilde davranmazdin umursamadin bildiğin. Tam mutlu olduk diyorum sonra sen yine bozuyorsun. Biliyorum sen hep yapacaksın bunu. Engellemek gibi bir niyetim yoktu aslında ama senden bir mesaj dahi gelmesini istemiyorum. Lütfen başkasından ulaşmaya çalışma ve kapıma gelme. Artık iki güzel söze kanip yaptıklarını göz ardı etmek gibi bir niyetim yok. Değer verdik sevdik adam gibi kıymet bilseydin. (biraz uzun ama umarım okursun )
Mesajı şimdi atmicam ama yarın aticam. Şimdi ararsa veya yazarsa cevap vermicem
Çok güzel çok yerinde olmus. Sözlerinin arkasında dur. Davranışın mantıklı bı aciklamasi yok açıkçası
Şimdi foto attı yeni uyanmış gibi ne güzel uyumuşum ya yazmış bir de. Ama inanmadım. Ne ara spordan çıktı ne ara eve gidip uyudu ayrıca aradığımda açmamasi falan meşgule atması mantıksız geliyor.
Mantıksız tabiki inanma. Gerçekten seven insan böyle şeylere hiç girmez bile. Aşırı net olur karissindakine ve önceliği o olur kesinlikle
Öyle haklısın bu arada teşekkürler yanımda durdun 🥲 pek samimi arkadasim yok böyle şeyleri hep içime atarım teşekkürler iyi hissettim 🤍
Mesajına bakmicam zaten yarın ayrılırım şu an yeterince moralim bozuk zaten beni bekledi falan demesin
Aynen yarın kendini daha toplamisken yaparsın. Benimle paylasabilirsin bu tarz durumlarda dinlerim yardımcı olurum.
Teşekkür ederim 💙
Evet.
Of ya
Bekle diyorum
Aradım yine meşgul çaldı netini kapattı şimdi baktım neti açmış ama hala cevap yok? Bu ne demek ya daha kaç saat beklemeliyim
Bir açıklaması olacaktır
Ya bana mantıksiz geliyor 4 saat olacak neredeyse bisey olsa iki dakika mesaj atardı ve şüphelendiğimi bildiği için arayınca açardı. Netini kapatıp neden açıyor peki? Demekki tel elinde ama bilerek mesaj atmıyor. Açıklamasının da çok saçma olacağını düşünüyorum
Belki başka birinin yanında ondan dolayı net kapalı senden bildirim gelmesin diye her şey olabilir
işte ben de onu diyorum. Mesaj atar ararsa cevap vermeyi düşünmüyorum
Direk engelliyim mi sence?
Hayır engelleme bir dönüş yapsın bakalım ne diyecek
Yeni uykudan uyanmış gibi foto attı ne güzel uyumuşum neti kapatmadim odamda net çekmiyor falan yazmış ama inandırıcı gelmedi çünkü bir kere aradım açmadı 2 saat sonra aradım çalmadan direk meşgule attı uyuyor olsa çalardı birkaç kere. Hadi diyelim meşgule attı yine mesaj atabilirdi. Her yönden inandırıcı gelmiyor
Haklısın güven vermiyor sevsr iki eli kanda olsa haber eder belki senden hoşlanmadı
Konuda bu işte. Bana deli gibi takıntılı 3-4 ay boyunca beni görmek için sürekli gittiğim mekanlara gitti sonra geldi açıldı hatta gelip babanla tanisayim falan diyor. Tartışıp küsünce hep peşimden koşuyor kapıma geliyor normalde hep mesaj atar hatta bir yere gidince güven vermek için foto atıyor ama bugün ve bundan önce bir iki defa daha bu geç yazma olayını yaptı. Sürekli yaptığı bişey değil ama işte şüphe uyandırıyor ve açıklamaları mantıksız hani hoşlanmıyor olsa neden peşimden koşsun ki
O zaman başka birini buldu şimdi onun peşinde
Ama yine uzun uzun açıklamalar yapmış başka birini bulsa hiç yazmazdi. Bilmiyorum ya neden yapıyor bunu
Zamanla anlarsın
Var mı bir gelişme