Kankam var Evlenecek. Samsuna gelin gidecek. Son kez veda etmek için evlerine gittim. 4 seneden beri tanıyorum. Ara ara evlerine giderdim. Erkek kardeşi var. Bana gittiğimde aynı soruları sorup duruyor. Mesleğin ne? baban ne kadar maaş alıyor? eviniz kira mı kaç para maaş alıyorsun. Sen ablamla aynı yaşıt mısın nasıl olabilir dedi. Sorular soruyor. Hep abla diyen Kardeşi son günde bana abla değil ismimle hitap etti 2 kez. Aramız da 5 yaş var üstelik. Mesleğini yapma babanın yanında çalışmak ister misin? diyor. Üstelik bir ayrılıp barıştığı sevgilisi de var. Ne demek istediğini anlayamadım? Ablası 3 ay sonra gene gelecek evine. Yani bana karşı bir ilgisi mi var çözemedim sizce ben mi yanlış anladım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl27 yaşında birisi ilgi duyduğu karşı cinse işiyle maaşıyla ilgili sorular sormaz düşüncesindeyim. Size ismiyle hitap etmesi, muhtemel bir aşk ilişkisi için yaş farkı engelini bertaraf etmeye çalışıyor gibi yorumlanabilir ama bu onun küstahlığından da olabilir. Nitekim babanızın işini, sizin maaşınızı sorması bu yaşta biri için küstahlıktır bana göre. Size ilgisi varsa bence daha çok sizi tanımaya çalışırdı. Neleri sevdiğinizi, erkekte ne gibi özellikler aradığınızı (örtülü şekilde) sorması gerekirdi. Sizinle sohbeti uzatabilmek için konu yaratıyor, ortak noktalarınızı buluyor olmalıydı. Benim kanaatim size ilgisi yok. Varsa da tuhaf… iyi düşünmeniz gerekir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Şimdi bu arkadaşımız seninle ilgili fakat Medenî Cesareti yok sen onun iç değil dış dünyasında yer alan cildi pahallı O hep okumak istediği fakat erişemediği kitapsın onun için bu arada sana yavaşmış onuda bil en nihayetinde bende bi erkeğim hemcinsimi ayıplamıyor kınamıyorum fakat abla dediğim birine sonradan niyetimi bozmak benim karakter seviyemi gösterir bu kişi belden aşağısıyla beyni arasında sıkışım kalmış yüz verme seviyen değil bence olduğu yerde bırak gelişimimi tamamlayamamış bi ergen henüz sen daha olgunlarına bak okey 🙏🏻🦋👍
110 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu kadar anormal sorular da fazlaydı zaten 😟
Soran+1 yılHoşlandım bende ama adım atmaz.
- +1 yıl
Aslında benimde beynim yanmış sen ilgisi olduğunu nasıl anlarım demişsin kafa gitti kusıra bakma sorucan 🙏🏻😂mesela sosyalden seni takip ediyor mu , hikaye ve paylaşımlarına yorum yapar mı sık sık daha sonra bu kişi tarafından gizli gizli izlendiğini ya da seyredildiğini hissediyormusun onun dışında sana bakışları nasıl gibi gibi ok.🦋🙏🏻
Soran+1 yılSosyal medya hiç eklemedi. Vede sevgilisi var. Ayrılıp barışıyor araları bozuk gelgitli. Bakışları çok yoğun. Arada geliyor yanıma takılıyor şakalar yapıyorda o kadar değil bazen ilgisisiz oluyor. Ama sanmıyorum eklemez daha kendi halinde. Ve de son yaptığı haraketler tuhaftı kafamı iyice karıştırdı diyim.
- +1 yıl
Olabilir sonuçta hepimiz insanız beşer şaşar misali yani bak şimdi genç hanımefendi öncelikle duygularımız bebek gibidir onlara söz geçiremeyiz ama aranızda bi etkileşim olmasını istiyorsanız sizde karşı tarafın ilgisinden memnunsanız bu işin kızı erkeği olmaz Aşk laftan anlamaz yerinde olsam açık bi şekilde lafı evelemeden gevelemeden direk sorardım kendisine mesela bana bak lan yoksa sen bana mı yürüyen ya da oğlum sen benimle bi şeylerim yaşamak istiyorsun ya da kzum yoksa sen bana farklı bi ilgimi duyuyorsun benim yanlış yorumluyorum hee🤪
Soran+1 yıl🤣🤣 Şimdi dicem de ailesinin yanında konuşuyor bunları zor bir durum olur
- +1 yıl
Sen son yazdığına cevap olsun bu tamam sorucan bence zamana bırak sevgilisiyle de arası limoniymiş zaten “SU AKAR YATAĞINI BULUR”zaman her şeyin en iyi ilacıdır yani boş fazlada üstüne düşme yakında kokusu çıkar merak etme sorucan bide ben kendi adımada sana bu istişaredeki etkileşimin için çok teşekkür ederim 🙏🏻🦋artı sen biraz ilgini Çek fazla üstüne düşme akışına bırak dönerse senindir bide unutma biz erkeklerin dünyasında iki tür kız tipi var biri eğlenicekler diğeri evlenecekler onun seni hangisinde gördüğü bence çok önemli kendini asla hafif meşrep modunda göstermemelisin naçizane fikrim bu esenlikler diliyorum 🙏🏻🦋🐺🐺
Soran+1 yılÇok teşekkürler eline sağlık ❤️🙏
bilemeyeceğim ama bana pek tekin gelmedi. yani işin varken neden kendi babasının işini teklif eder bi erkek çözmüş değilim. hoşlanıyor olsa öncelikle çıkma teklif eder. üstelik saygılı olması gerekirken kendinden büyük birisine isimle hitap etmeye başlaması ayrı bir muamma. ben bile kendimden küçük bayana abla derken. aklı selim düşünürek şu anki durumunu tehlikeye sokacak bi davranış sergileme derim.
15 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten bende şaşırdım ya birden bire ismimle hitap etti o gün durdum bir an. Sinsi biri bence ezmeye mi çalıştı acaba
Soran+1 yıl3 ay sonra ablası gene evine gelecek. orada napıcak bakalım ama bu adım atmaz bence.
Soran+1 yılDimi doğru diyorsun
Sana ne desene
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
61Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı.
u +1 yılSana iltifat ediyorsa ya da çok ilgileniyorsa
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. O çocuğun beyninde parayla az biraz sks var başka da bir şey yok.. o çocuğun kafa da yürek de tam takır kuru bakır.. 👋😉🤣
Sana ukala ukala konuşuyor dumbuk ablan yaşında işte, üslubunu bir düzeltsene di mi ama..
Gerçi sen vermiş de olabilirsin o güveni ona
14 Yorumla
Soran+1 yılValla hiç de oturup da uzun uzun konuşma ortamı olmadı. Kendi saygısızlığı.
- +1 yıl
Şu yeni yetmelerin saygısızlığı var ya adamı hasta ediyor , sana ne ne kadar maaş aldığından, mesleğini yapıp yapmayacagindan falan.. düdük kafa yaa işi gücü hesap , bacak kadar boyuyla.. bak acayip sinirlendim o çocuğa.. eğer harfiyen senin dediklerini dediyse kişiliğini çözdüm
Soran+1 yılEvet valla öyle sorular sordu bende diyorum amaç ne acaba.
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sana değil de babanın parasına ilgisi var gibi, arada kısa süreliğine seni de götürebilir miyim diye düşünüyo çakal (bana öyle geldi günahına girmim de, çok da yanılmam). Uzak dur, kendine yakışan birini bul. Ona da ilgilenmediğini belli et. Ablaya ne oldu, abla de, veya bende senin ablanım, veya söyle ablam dinliyorum gibi.. Direkt mesajı alır 👍
10 Yorumla
+1 yılBelkide çocuk seni düşünüyor dur. yani hayatini merak ediyor olabilir. kesin hüküm verip yönlendirmek ya da sizi doldurmak istemem. Tabiki durum öyleyse büyük bir hata olur. siz akli başında bir hanimsiniz gereğini yapacaginizdan eminim. Sadece üzücü ve pisman olacaginiz bir hatayi yapmamanizi umarim
10 YorumlaBaban ne kadar maaş alıyor diyen soran bir çocuğun senden hoşlansa bile normal olduğunu düşünemem. Evin kira mı falan soruları çok gereksiz aptalca. Anormal bir karakter
15 Yorumla
Soran+1 yılAmacı ne olabilir gerçekten bana da anormal geldi
Soran+1 yılDimi haklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılBu çocuk dünyasını maddi kazançlara ve görsel güzelliklere göre yaşayan bir tip izlenimi veriyor. Böylesi insanların ilişkiler uzun süreli olmaz ve menfaatleri bitinceye kadar yol yürürler.
10 Yorumla İlgisi var gibi görünüyor. Ablamla nasıl aynı yaşta olabilirsin diyerek de iltifat etmiş aslında, arayışta da olabilir. Sürekli ayrılıp barıştığı sevgilisinin olması bu iddiayı güçlendiriyor
11 Yorumla
+1 yılYaşlar kaç sanki sen erkek o kız gibi davranmış hani kendini saglam bir kapiya atmaya kalkan kizlar gibi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı. Uğraşmaya değmez işine bak ergenin bir tık üstü o da İşte
10 YorumlaErkek olarak eğer hoşlantı varsa kesinlikle her yolu dener.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence olabilir biraz ilgisi oldugu kesin ama niye seni sorularla daraltiyor anlamadim bu ara da tekrardan hoş geldin KS ye:)
02 Yorumla
Soran+1 yılSağol canım ❤️ bende onu çözmeye çalışıyorum zaten 🤣
- +1 yıl
Amaan abla çözme boş ver zamanla kendi cozulcektir sana karsi o
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Senden çok babanın malına mülküne daha çok ilgisi var galiba. Kendi geleceğini mi garanti altına almak istiyor acaba 😂
06 Yorumla
Soran+1 yılHahahhaha güldüm ne bilim dengesiz sorular benim paramı da sordu bir de.
Soran+1 yılDimi sorma amacı ne olabilir ki. Ne anladın bu durumdan
Soran+1 yılO nasıl yicek ki yani saçma 🤣
Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Gözler yalan söylemez asla onu ancak bakışları ele verir.. Sözlerin kıymeti yok.. Bu sorular devam ediyorsa ne istiyorsun diye sor korkma..
04 Yorumla
Soran+1 yılYa evet bakıyor çok izliyor fark ettim
Soran+1 yılBakışları kaçırıyordu sorarken böyle utanma sıkılma gibi haraketleri vardı.
İlgisi var bu besbelli yanlış anlıyor olamazsın ama şöyle bir durumda yaş farkı , konuşma şekli , uygun değil. Değer vermiyor gibi ilgi duyuyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani hiç bu açıdan bakmamıştım
Soran+1 yılDimi karaktersiz
- Aşk İlişkileri konusunda 953 cevap paylaştı.
+1 yılİlgisi olsa bile senin olgunluğunu taşıyabilecek kapasitede değil. Zaten mesleğini bırak, babamın yanında çalış demesinden de anlaşılıyor.
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet anormal geldi de neden böyle diyor
- +1 yıl
Muhtemelen hoşlanmış senden. Bu hoşlanmanın amacı nedir bilemem tabii.
Soran+1 yılÇok tuhaf ya
- +1 yıl
Çocuk kaç yaşında?
- +1 yıl
Benden 5 yaş küçük demişsin, 4 işlemi bilmiyor musun gibi bir cevap verme. Çünkü yaşının gerçek olup olmadığını bilemem :)
Soran+1 yılO 23 ben 28
- +1 yıl
Aklıselim değil. Erkekler zaten geç olgunlaşır, o daha olgunlaşmamış, ergence düşünüyor. O bakımdan çok da üzerinde durma bence.
- Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı.
+1 yılSeviyor ve yavaşca ailene yaklaştırmak istiyor bir ihtimal. Bir küs bir barışık ilişkide ilişki değil.
00 Yorumla
+1 yılİlgili tabi ki. Seni arzuluyordur hatta. Boyun kilon kaç
02 Yorumla
Soran+1 yıl165 58 kilo
- +1 yıl
Güzel kadınsın diye tahmin ediyorum. Beğenilirsin çocuk da suç yok. Hoşuna gidiyor mu sana ilgisi
+1 yılÇocuğun sordu soruya bak saçma sapan anasını satayım.
Belki sana yürüme ihtimali var ya da kırık bir tiptir. Senin onda gönlün var mı yok mu onu bilemiyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSenden çok yaptığın işe ya da kazandigin paraya ilgisi var gibi
06 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalık değşl mi ya
- +1 yıl
Saçmalık tabi. Seninle ilgisi varsa seninle ilgili sorular sorar. Hangi tür müzik dinlersin hangi filmi seversin gibi. Ayrıca kıyafetinin yakıştığını saçının makyajının güzel olduğunu falan söyleyerek ilgisini belli ederdi
Soran+1 yılBana dediki bununda maşşallahı var felan yaptı
- +1 yıl
Sen ilgisi olsun istiyorsun diye zorluyorsun ama daha realist olmalisin
Soran+1 yılTamam ben yablış anladım galiba
- +1 yıl
Nasıl anlamışsın bilmiyorum ama sadece anlamak istediğin gibi anlama diyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Olabilir muhabet falan sürekli etmwk istiyorsa tlfon isterse...
08 Yorumla
Soran+1 yılSanmam ya korkak bence bekler öyle.
Soran+1 yılValla ablayı kesti demek ki bir şeyler var çocukta
Soran+1 yılYemek sektörü çalışmaz zaten kendi dedi
Soran+1 yılAma işte anası vardı yanında sorarken bozuntuya vermedim
Sugar mommy olarak falan mı üşündü acaba seni djgmkdndjc
06 Yorumla
Soran+1 yılO kadar yaşlı değilim ya
Soran+1 yılParalı değilim normal gelir yani aile durım da iyi de bu çocuk adım atar mı acaba gerçi sevgilisi de var
Soran+1 yılAtarsa ilk başta abla demicek sevgilisi varken yavşamıcak yani ayıp yaptığı adam gibi söylesin
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Bir şeyler ima etmiş ama sen ışık vermemiş gibisin.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama ne olabilir anormal sorular çünkü
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılVar gibi duruyor ama yanlış yönlendirmek de istemiyorum.
00 Yorumla Soru biraz kafa karıştırıcı ama anladığım kadarıyla her kimse sana biraz yürüyor gibi geldi haraketlerine dikkat et belli eder zamanla..👍
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. boş ver normal değil o çocuk
12 Yorumla
Soran+1 yılDimi tuhaf yani.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSana fazlasıyla ilgisi var da. Bu ilgi pek ciddi bir ilgi değil cinsellik ilgisi gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılNerden belli ki anlamadım
- +1 yıl
Abla demeyi bırakmış. Daha yakın davranıyor vs. Yakında ilgi alaka daha da artar
Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Sana ilgisini belli etmiş zaten. Ama sen buna karşılık verecek misin? Asıl mesele bu
04 Yorumla
Soran+1 yılTeklif mi etti yooo.
Soran+1 yılEminim ki gelmez
5 yaş küçük bi sevgilim vardı sürekli bana gelirdi 😁 sanırım iyi anlaşırdık normal bence böyle şeyşler olur yani
01 Yorumla
Soran+1 yılOlur da olmaz da bilmiyorum ya
Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Senin bi ilgin yoksa pek de önemli değil onun davranışları
00 YorumlaBence Takıntılı Bir çocuktur bunun aşkla ilgisi yok
06 Yorumla
Soran+1 yılTakıntı ne olabilir ki ben mi.
Soran+1 yıl4 senedir hep aynı sorular soruyor. Abla demeyi de kesti attı o gün.
Soran+1 yılGaliba
Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı. İlgisi olabilir tabi ki ama senin ilgini çektimi bu durum önemli olan o
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgilisi varken bunları sorması garip
Soran+1 yılBiraz hoşuma gitti
+1 yılİçgüveysi gelecek herhalde
10 Yorumla
+1 yıl5 yaş küçük olsada sonuçta erkek , olabilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKafanı agrıtma vur g. tune gitsin sdsd
10 Yorumla
+1 yılErgen cocuk. cinsel olarak seni istiyor iste
00 Yorumla
+1 yılHareketlerinden konuşma tarzından anlaman lagzimdi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılHep sizi düşünür
00 Yorumla
+1 yılBence yanlış anlamışsın
00 Yorumlaİlgisi olsa da boş ver 5 yş küçükmüş.
00 YorumlaSen ondan hoşlanıyo musun
00 Yorumla
+1 yılDiyelim ki ilgisi var ne yapmayı düşünüyorsun 🤔
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılseni * düşlüyordur. erkeklr sx te yaşı önemsemez
00 Yorumla
+1 yılsana değil paraya ilgisi var..
00 Yorumla
+1 yılÇocuk sana bildiğin yürüyor :)
00 Yorumlayavşağın teki açıkcası.
04 Yorumla
Soran+1 yılDimi sen ne anladın bu durumdan
Soran+1 yılBende ordan çaktım davayı zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBence yürümüş
00 Yorumla
+1 yılDirek yürümüş
00 Yorumla
+1 yılKadraja almış 😎
00 YorumlaS et
00 Yorumlaİlgisi var bence
00 Yorumla
+1 yılDetaylarıyla fikrimi belirteyim özelden yazsana
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. İlgisi olabilir
00 Yorumla
+1 yılOndan hayır gel. ez sanirim