Aşk İlişkileri 1 ay 4 kez ayrılıp barışılan ilişkide sevgi var mıdır? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 00 Yoksa alışkanlıktan mı barışılıyor? Güncellemeler: Takip Et 00 Paylaş FacebookTwitter 4 kez ayrılıp barışılan ilişkide sevgi var mıdır? 33 Görüşünü yaz
YarabantlıRakıŞisesi | Aşk İlişkileri konusunda 3,5b görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Sevgiden değildir o ayrılıp barışma. Bir tarafın yaptığı hatadandır. Düzelen bir şeylerin üstüne aynı hatayı yapmak yersizdir. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Yenilenyeniden | Aşk İlişkileri konusunda 302 görüş paylaştı. Xper 6 1 ay Gerçekten seven sevilen ilişkide bu kadar kuş barış olmaz. Çocuk oyuncağı mi bu. Ya seviyosndur ya sevmiyosundur Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla Soran 1 ay En uzun küslük 10 ay sürdü Yorumla
biryıkıkinsan Bilge 1 ay Oyuncak etmişsiniz o ne öyle Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
shogunn | Aşk İlişkileri konusunda 342 görüş paylaştı. Xper 6 1 ay Kanserr ilişki alışkanlık sadece cinsellik Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla Soran 1 ay Cinsellik yok Yorumla shogunn 1 ay O xaman sade aloşkanlık bide cünsellik girdimi sadece seks için bile geri dönüş oluyor ayrıl barış olayı yalama yaptıysa bırakcan aga yoksa yoruyor Yorumla
bymemoclup Xper 5 1 ay one sen anlamadiysan biz nasil anlayalim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33Sevgiden değildir o ayrılıp barışma. Bir tarafın yaptığı hatadandır. Düzelen bir şeylerin üstüne aynı hatayı yapmak yersizdir.
Gerçekten seven sevilen ilişkide bu kadar kuş barış olmaz. Çocuk oyuncağı mi bu. Ya seviyosndur ya sevmiyosundur
En uzun küslük 10 ay sürdü
Oyuncak etmişsiniz o ne öyle
Kanserr ilişki alışkanlık sadece cinsellik
Cinsellik yok
O xaman sade aloşkanlık bide cünsellik girdimi sadece seks için bile geri dönüş oluyor ayrıl barış olayı yalama yaptıysa bırakcan aga yoksa yoruyor
one sen anlamadiysan biz nasil anlayalim
Kanser eder