Bir kaç gündür beri dayımın kızı beni arıyor bu son zamanlarda her neyse hal hatır sorduktan sonra ailemle ilgili konuşmaya başladı dinledim tabi bütün bu sözleri söyledi işte kız kardeşin evleniyor haberin var mı yok dedim
Sonra ailen bu yaz için 2 hafta sonraya bilet tarihi almışlar Türkiye ye gidiyorlar uçakla ne zaman dedim ayın 23de dedi şok oldum işin gerçeği çünkü hiç birseyden haberim yok benim nasıl olur söylemezler dedim ailemi aradım doğru mu bütün bunlar dedim evet de kim söyledi dediler dayımın kızı dedim ailenin herseyden haberi var iken ben sizin öz kizinizim neden birsey söylemediniz bana dedim ses yok dayımın kızını aramışlar neden bütün bunları anlattın diye kizmislar dayımın kızı da ben değil hala senin kız beni aradı deyince bu sabah saatlerinde babam aradı beni sen aramışsın yalancı dedi yüzüme ya baba yalan borcum yok size dedim bütün arama kayıtlarını babama atmakta zorunda kaldım gerçekten eşimin sesi yükseldi yeter artık dedi neden sürekli seni üzüyorlar böyle dedi ve telefonu ver dedi kapattı babam hattaydı sinirlendi babama kanıtları gönderdim arama kayıtlarını teker teker eşim de sinirlenince ses soluk çıkmadı birdaha ne arama oldu ne bir söz hiç birsey şuanda ailem ne düşünüyorlardır bilmiyorum kafam çok karışık tansiyonum sinirden düştü üstelik hamileyim 6 aylık ve sinirden ağladım ailem neden bu kadar saklar gizler benden diye açıkçası moralim yok
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer