Arkadaşımı kız arkadaşı için teselli ederken bana yönelmiş olabilir mi 🤔 Ben mi öyle anlıyorum yoksa?

Aslinda çok uzun zaman olmadı tanışalı. Soru çözüyoruz birlikte yapamadığım soruları soruyorum bende başka soru sormaya gelende yok çok fazla. Ara veriyoruz aralarda sohbet ediyoruz aramizda duygusal birsey yok kız arkadaşından bahsetti sorunlarından falan, zaten mutsuz görünüyordu konustu rahatladı. Devam etti arkadaş olduk. Herseyimizi anlaşıyoruz birbirimize. Benimde hayatımda birisi var şu an onun tanıdığı birisi ama haberi yok. Sabah aradi bugün görüşelim kahve içelim dedi. Şu an müsait değilim daha sonra yapalım dedim. Neden benimle görüşmek istemiyor musun dedi. Hayır başka bir arkadaşımla birlikteyim dedim. Kim diyor 😀 bilmemesi gerek Şu an diye uydurdum bir kız ismi. Biraz trip attı kapattı kızmiydi falan dedi. Erkek arkadaşım bu neden bu kadar sık ariyor sen neden erkek arkadaşım var yanımda demedin diye trip atıyor. Diyemem bu sefer kim diyecek onun ismini vermek zorunda kalicam olmayacak. Neyse baba trip attı resmen. Erkek arkadaşım benden etkilendiğine emin gorusmeni istemiyorum diyor haklı mı sizce. Tamam diyip kapatması gerekirken sorgulaması benden etkilendiğini mi gösteriyor

Arkadaşımı kız arkadaşı için teselli ederken bana yönelmiş olabilir mi 🤔 Ben mi öyle anlıyorum yoksa?