Sevgilisi olmadığı halde sevgilim var diyen erkek? Lütfen açıklamayı okuyun çok kötüyüm intihar edicem?

O beni çok sevdi lisede. Ben küçüktüm aşkına inanmadım çapkın diye ön yargıyla kötü davrandım. Umurumda değilsin diye bağırdım ona. Açılma cesaretini kırdım. O 2 sene sevdi lise 3 te kıskanıyım diye sevgili yaptı. Ben kıskanınca sevdiğimi anladım ve ona baktım o da sevglisnden ayrldı bana bakıyordu. Kötü niyetli bir arkadaşım kanka seninki ankaradan geldi diye bağırdı. Seninki dediği eski flörtüm. Çocuk duydu tabi. Sevgilisi ile barıştı ama hep beni sevdi. Lisenin son günü öyle bir baktı Kİ gözlerime acısını hissettim.
Lise bitti 2 sene geçti bir etüt merkezinde karşılaştık. Beni görünce 6 ay geldi oraya. Birgün konuştum 10 dk. Konuşurken aptalca gülüyordu. Gözlerime bakamıyordu. Hala seviyordu. Bir daha konuşmadım. Birgün son kez geldi oraya. O gün çok fena baktı gözlerime. Ve gece şu sözü paylaştı. Seni sevmek ölümdü ben sevdalı ölümü seçtim.
aradan 1 yıl geçti. bir kafede karşılaştık. Bu söz hep öne çıkanlarında duruyordu. Beni hala seviyordur diye düşündüm o yüzden. Yanına gittim. Naber dedim. Biraz soğuktu bana. Numarasını aldım. Mesaj attım gece. Seninle konuşmak istiyprum yüzyüze, görüşsek tabi sevgilin yoksa dedim. Var maalesef dedi bana. Ama yok. Ortak arkadaşımızda dedi yokmuş sevgilisi. Bana neden var dedi? Ben buna nasıl dayanıcam? Neden öyle dedi?

Sevgilisi olmadığı halde sevgilim var diyen erkek? Lütfen açıklamayı okuyun çok kötüyüm intihar edicem?