Sevgilisi olmadığı halde sevgilim var diyen erkek?

Bu çocuk lisede beni çok sevdi. Aptaldım ona kötülükler yaptım. Ön yargılı davrandım çapkın dedim sonra birkaç kez sınıfta umurumda değilsin dedim. 2 sene süründürdüm. Çok pişmanım böyle anlattığıma bakmayın. Lise 3 te sevgili yaptı ama yapmadan önce bile bana sordu ve ben umrumda değilsin dedim. Ama kıskandım da. Sevgilisinin sınıfını değiştirttim ve ortaya çıktı. Sonra sevgilisi ile kavga ettik. Birgün bu çocuğa aşkımdan emin oldum. Gittim gözlerine baktım. Ayrıldı kızdan. Bana bakıyordu. Bakışırken kötü niyetli arkadaşım seninki ankaradan gelmiş dedi. Oysa seninki dediği eski flörtümdü. Çocuk yanlış anladı. Ama vazgeçmed hep baktı bana. Okulun son günü bile baktı. Hep aşkla bakıyordu. Lise bitti. 2 sene sonra bir etüt merkezinde karşılaştık. Beni görünce 5 ay geldi sürekli. Birgün konuştum naber dedim. Şaşırdı ama gülümsüyordu. Gözlerime bakamıyordu. Anladım hala seviyor. Bir daha cesaret etmedim konuşmaya ama bakıştık. Sonra 6. Aydan sonra gelmedi. Son geldiği gün çok üzgün baktı gözlerime. Çektiği acıyı hissettim. Gitti bir daha gelmed. 1 sene geçti bir kafede karşılaştık. Numarasını istedim onunla özel bir şey konuşacağımı söyledim. Verdi. Ama biraz soğuktu. Yani o yüzündeki gülümseme ara ara vardı. Sevmiyor mu diye düşünmeye başladım. Ertesi gün seninle konuşmak istiyorum ama yüz yüze yazdım. Buradan söyle dinliyorum yazdı. Sevgilin falan yoksa buluşsak dedm. Var maalesef dedi bana. Ama takipte ediyorum çocuğu arkadaşın hesabından. Beni etüt merkezinde görünce aşk şarkıları paylaşmıştı. Etüt merkezine son kez geldiği gün de seni sevmek ölümdü ben sevdalı ölümü seçtim diye bir söz paylaştı ve bunu öne çıkardı. O günden beri öne çıkanlarından kaldırmadı. Hangi kız öne çıkanlarında bunu görüp onunla sevgili olur? Sevgilisi yok biliyorum. Neden bana var dedi? Beni unuttu mu? Neden artık istemiyor?

Sevgilisi olmadığı halde sevgilim var diyen erkek?