Sevgilim arkadaşımı mı kıskanıyor?

benim bir arkadaşım var çok iyi çok komik bir çocuktur sürekli espiri yapar mesela geçen gün markete gittik beraber param çıkmadı almayı unutmuşum iki saat bu konuyla espiri yaptı işte sen nasıl bir canım senin kafanda beyin yerine tornavida var markete geleceksen yanına para niye almıyon sen mandıra filozofu musun para kullanmıyon mu falan diyo baya yardı beni gülme krizine girdim byle çok espiritüel bir çocuk ama sevgilim arkadaşımı sevmedid seni aşağılıyor onunla takılma kötü biri diyor ben de sevgilimi anlamadım açıkçası çocuğun espiritüel olmasının nesi kötü ki bence böyle pozitif espirili bir arkadaşım var diye kıskanıyor sizce sevgilim kıskanç birisi mi ayrılmalı mıyım?

Güncellemeler
+1 yıl
bi de işte geçen gün çok öyle özenmeden bir gömlek giymiştim bu arkadaşım gömleğimi görünce başladı gülmeye o ne lan gömlek mi giydin aynı yrramın başı gibi olmuşsun gömlek giyen maymun da ilk defa görüyorum falan diyo beni yardı geçirdi bunu arkadaşımın espiritülliğini pekiştirmek için söyledim çok komik çocuk fena espiriler yapıyo
Sevgilim arkadaşımı mı kıskanıyor?