ya ben anlamıyorum bazı kızlar var ki anasının gözü sevgilisinin resmen ağzına s*çıyo ama yine el üstünde. ben mal gibi ayrılsak bile bekliyorum 1 mesaj atsa hemen uçuyorum falan ama onlar gibi kıymetim yok bu kızlar bunu nasıl beceriyo napıyo ne ediyo var mı bileniniz yaa helppp :/
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1. Kısacası şu onu önemsemiceksin.
2. O senin üstüne düşücek onu kaybetmekten korktuğunu belli etmiceksin ki seni gitmekle tehdit etmicek.
3. Mesaj atarsa biraz geç cevap vericeksin orada sürekli onu beklediğini bilmeyecek.
4. Yaptığı ilk hatayı tekrarlaması için 2. şansı vericeksin 1.'de kızmıycaksın ki senin önemsemediğini düşünüp tekrarlamaya kalksın bidaha yaparsa burnundan getiriceksin.
5. Sürekli mıç mıç seni sevdiğini söylemesini beklemiceksin o çok sık kullansada sen sürekli aşkım, bebeğim, çaklıtım, böbreğim demiceksin g0tunu kaldırmaya gerek yok.
6. Onun çok önemli olduğunu hissettirmiceksin ona, mesela birşeyler yapmak istedi erteliceksin. O yokkende nefes alıyordun geziyordun tozuyordun gülüyordun isterse gitsin umrunda olmayacakmıs gibi davranacaksın.
7. Sınırları zorlamaya calısıcaksın O a dediyse sen b diceksin sabrını ölcüceksin tabi b0kunuda çıkarmadan
8. Arada kavgalar ediceksiniz ve sürekli sessiz kalıp onun laflarını bitirmesini bekliyceksin o susunca sen ağzını açmıycaksın, açarsan ölürsün !! şaka şaka evet sen ağzını açmıcaksın ki, kavganızı bile umursamadığını düşünücek sonra ufak dokunuşlarla aranızı tekrar iyileştiriceksin..
Ne fazla kırıcaksın ne fazla kırılıcaksın herşeyi dozunda yavaş yavaş yapıcaksın ağzna scma konusuda abartarak sana kalmış ama unutma ''Her yanlış bir nakış'' hata seviyeni kendin belirle bozmaya değil yapmaya uğraş teşekkürler ;) #SenYoksanOlmaz816 Yorumla
Soran+1 yılyusuf miroğlu yasaları gibi :)
Cevap sahibi+1 yılBişiler bildiğime göre ve yazdığıma göre sence? sırf bana karşı çıkmak için yorum yapmayınız pls ben sorusuna cevap verdim istediği cevabıda aldı uygulamak ona kalmış. uzman profösör cony bey ;)
Cevap sahibi+1 yılHee dimi birde nefs-i müdafa hariç hiçbir şekilde silah kullanmayacaksınız ekleyelim tam olsun :D
Cevap sahibi+1 yılSağolun hocam yolumuzdan ilerliyoruz ozaman :D
Cevap sahibi+1 yılBir insana ona değer verdiğinizi o yokken yapamaycağınızı belli edersenz b0ku yediniz abi daha size çektirmediği acı kalmaz kendini büyütür szi ezer ve istediği zaman gitmeye müsait olur yaşandı onaylandı ona göre davranın.
- +1 yıl
yemin ederim hepsi dogru hem yaşattım hem yaşadım.. dediklerinin her biri bu kadar gerçekçi olamazdı resmen aklımdakileri yazmış.. :D abi hassas nokta bu işte bende diyorum neden sürekli kaybediyorum... önemsediğimi sevdiğimi belli ediyorum salak gibi sürekli mutlu etmeye calısıyorum ee snunda anlıyo onsuz yapamıcamı cekıp gıdıyolar hep diodum :D tuttum bunu :D her iki taraf içinde geçerli bunlar beyler :D
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle 2 taraf içinde geçerlidir. Malesef gerçek bunlar bir insan sevildiğini hissederse sizin vazgeçemeyeceğinizi hissederse, anlarsa ilk vazgeçeceği siz olursunuz bu böyledir. :)
- +1 yıl
Sen bunun dediklerine uyma bence. Tamamen denge işi bu. İçine etme işi değil :)
- +1 yıl
sana kimse aşık olmaz sevmez mantık evliliği yaparsın o bile zor bu nasıl sevgi anlayışı insanları yanıltıyorsun. bu nasıl tavsiye karakter meselesi karakter hala şunu kafanıza sokamadınız ben böyle bir kızın yüzüne bakmam isterse dünya güzeli olsun ve bir çok erkekte öyle sen basit insanları tercih etmissin demekki yok götü kalkmasın falan sen sevdiğin insana şevkat gösterirken bunu düşünüyorsan ohooo böyle sevgimi olur alışveriş mi yapıyoruz ne bu böyle herşeyi hesap ederek mi yapılır. bak sana ne öneriyorum git insanları etkileme seminerlerine katıl orada bişeyler öğrenirsin ya da bir ilişki uzmanı dinle kimsenin hayatınıda kendin gibi öğütler vererek mahvetmeye çalışmaaaa
- +1 yıl
Bncede cok yanlis dusunuyosun insan asik olunca sevibce bu tur oyunlar oynayamsz hani tartismalarda biraz daha sakin ve anlasyisla yaklasmak onemli zaten ben verdigim degerin karsiligini almiyosam ne isim var o adamla akisina biraklmakisn mutsuz oldugun biriyle devam etmemelisin
Cevap sahibi+1 yılSiz bir insanı deliler gibi sevsenizde o bunu elbet gitmek için kullanacaktır ! Kimse kendini kandırmasın burada birine çok değer verirseniz gider. severseniz ağzınıza sıçarlar abi. bugun olmasa yarın yarın olmasa başka bir gün elbet bir şekilde görürsünüz , yaşarsınız ben buraya gelip sev ama uzak dur sev ama sevmiyomuş gibi yap demiyorum. Sevdiğini hissettir evet ama onsuz yaşayamayacağınıda belli edersen. O olmazsa ölürüm dersen gider. elbet gider yani insanlar böyledir ellerindekinin kıymetini bilmezler, kaybednce anlarlar belki ama ozamanda iş işten geçmş olur. Yazdıklarımı bir tarafınızdan anlayıp gelmeyin buraya. Anlayanlar gayet iyi anlıyor. bir insanın sevgisiyle oynanmaz, yarı yolda bırakılmaz en azından bende böyledir ama şu saatten sonrada ağzıma sıctırmaya meraklı olmadıgım ıcın Yapılacaklar abartılcak şeyler değil. O ilişkiyi de bitirmez bunlar. kendini ağırdan alırsın, sevgiline olgun bir birey olduğunu ve tek'te yaşabileceğini öğretirsin. Vazgeçmesi kolay olmaz.
En İyi Cevaplar
Bana da derler cocugu cok sıkıyorsun. her dedigini yaptiriyorsun köle gibi cocuk acimasizsin derler ama disardan gorundugu gibi degil o ornek vereyom bir gun yemek kartini unutmus bana soylemedi tokum dedi oglen arasi ki hic tok olmaz yemek aldiktan sonra ogrendim o soylemedi ama bende yemegimden zorlana yediriyorum ac ac olmaz sonucta calisiyoruz stajdayiz. bozuntuya vermemek icinde benimki yemiyor baya israr ederek kizarak kuserek yediriyorum. yanda arkadaslarimiz cocugu skma zorla yemek mi yedirir sevgilime diolar ki tavrini koy nasil insansin sen vs. ama asil amacim orda o yemegi bereber yemek disardan gorundugu gibi olmuyor yani
02 Yorumla
Soran+1 yılseninki de fedakarlık işte
Kimse kimsenin ağzına sıçmasın.
Ağzına sıçılanlarda buna müsade etmesin. Bıraksın gitsin.
İlişki yaşıyorsunuz millet ilişki. Birşeyler paylaşmanız, birbirinize değer vermeniz gerekirken neyin tribi bu. Kimsenin gözünde beş kuruş değeri olmayan insanların kendi egolarını tatmin etmesi bu. Bir insan zaten değerli olduğunu düşünüyorsa, bu tarz hareketlere gerek yok. Aldığı değeride karşısındakine misliyle vermeli...
Böyle bir kızla işim olmaz. Güzelliğide o saatten sonra beş para etmez benim için.
İkinci el prezervatif gibidir bunlar. Bir boka yaramaz. Bilmeyen insan alır az birşey kurcalar. Ne olduğunu anlayınca atar bir köşeye...05 Yorumla
Soran+1 yılvalla ben normalim de ne kıymetim var ki senin o beğenmediklerin el üstünde
- +1 yıl
İnan bana yarın onlardan ayrıldığı zaman erkekler ben nasıl sevmişim bu karaktersizi diyecekler. Senden ayrıldıklarında ise abi tamam herşey iyi hoşta, en azından iyi insandı diyecekler.
Ayrıca bu durumdan duruma değişebiliyor tabi. Aşık olan bir erkek bu durumda bazen savunmasız olabiliyor.
Unutma, bugün el üstünde tutarlar onları, yarın yolda gördüklerinde tanımayacaklar birbirlerini.
Soran+1 yılonlar belki onu yaşayacak ama ben iyi halimleyken ilerde bile bu muameleyi görcemi sanmıyorum artık
- +1 yıl
Haklısın. Ama bazı şeylerin oluşması için kişilerden çok şartlar önemlidir.
Senin o el üstünde tutuluyor dediğin kızı, başka bir erkek süründürecek belki.
Sen nasıl birini seviyor, ona bağlanıyorsan, o kız içinde durum aynı şekildedir. Biri seviyor, bağlanıyor, kızda bunu fırsat bilip ince ince mahfediyor onu.
O kızla alakalı bir durum değil, veya sürünen erkeklede alakalı değil. Şartlarla alakalı bir durum olduğuna inanıyorum...
O kızıda belki zamanında biri iyice bir süründürmüştür. Süründürmediyse gün gelir süründürür. Emin ol...
Ama şu bir gerçek. El üstünde tutulmayı hak ediyorsundur belki. Bunun içinde gereken değeri ver, karşılığını alamıyorsan verdiğin değeri kes. Hatasını anlamasını sağla. Birden çok yöntem var.
Siz kadınsınız kadın. Aklınızı kullanın biraz. Böyle şeyler yakışmıyor size. :D
Tövbe tövbe bunu söyleyende benim ama hadi hayırlısı. :D - +1 yıl
Şunuda belirteyim bayan. Hamileyken diye belirtmişsin...
Hamileyken seni el üstünde tutacak kişi eşindir. Yani bırak boşver diyemez, seninle hayatını paylaşıyor ve karnında onun canını taşıyorsun. Ama sevgililer umursamaz, hak ettiği değeri vermez, bu gibi durumlarda da ayrılabilme seçeneğin var...
Doğanın kanunu gibi. Her sevene bir üzen denk gelir. erkek duygusalsa kız üzen taraftır adamın dünyasını karartır yinede sevilir. Kız duygusaldır erkek odundur ve kız ne yaparsa yapsın üzmeye devam eder. Kızda vazgeçmek istemez. Böyle gelmiş böylede gidiyor işte. Zıt kutupmu denir doğa kanunumu yoksa kaçan kovalanırmı bilemem. Hep üzülen taraf olmak benide rahatsız ediyor ancak her seferinde aynı sahne.
22 Yorumla
Soran+1 yılbeni özetlemişsin
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
66
Cevap
120Cevap
Erkekler elde edemedigi seyin pesinde kosarlar. Bende senin gibiydim. Kafasina gore ayrilirdi ama ben berklerdim hep bir mesajina bakardi barismamiz. Sonra bende ilgilenmemeye basladim hep tersledim agzina ettim. Simdi pesimde kosturuyor. Hepsi ayni bunlarin onun gözündr ulasilmaz olmalisin ki gözündr degerli ol. Kacan her zaman kovalanir
12 Yorumla
Soran+1 yılben terslesem mesaj atmayı bile kesiyor ya :D
- +1 yıl
Cünkü senin ondan vaz gecmeyecegini biliyor o hic terk edilme duygusu yasamadigi icin seni kaybetmekten kormuyor cunku sen ona bu duyguyu hic yasatmadin. Sana git ayril demiyorum ama mesafeli davran her soyledigine evet askim tamam askim deme her aradiginda cikma seninle her bulusmak istediginde tamam deme ne biliyim bugun ailemle olucam bir arkadasa soz verdim gibi seyler soyle. Hayatinin merkezinde sanmasin kendini. Seni her an kaybetme korkusu olsun icinde
Gizli Üye(30-35)+1 yıliş kendini ağırdan satmakta bitiyor. örneğim hoş olmayacak ama, kalitesiz ürünün ucuz yani kolay elde edilebilir olması, kaliteli ürünün ise pahalı olması gibi. kişi kendini iyi pazarlayıp, zor ulaşılabilir biriymiş gibi davranırsa kıymetli olduğu düşünülüp peşinde koşulur.
111 Yorumla
Soran+1 yılnası yapmalı ki bunu bende o maharet yok sanırım
Cevap sahibi+1 yılkendini mükemmelmiş gibi göstermeyi becereceksin işte. hiçbir b. k olmayan bile öyleymiş gibi davranınca insanlar ikna oluyor. insan dediğin aptaldır çünkü :)
Cevap sahibi+1 yılhaksız olan sen olsan bile karşındakini senin haklı olduğunu düşündüreceksin. bir de fazla tavizin olmayacak. biri sana hata yaptığı zaman yüzüne vuracaksın. burun sürttüreceksin, tükürdüğünü yalamayacaksın.
Soran+1 yıl5sene sonra da gösterileblr mi dersin
Cevap sahibi+1 yılbiriyle ilk tanıştıktan itibaren bu izlenimi vermek gerek. önceden farklı sonradan farklı olunca sökmez.
Soran+1 yılzaten ayrıyız da hala cepteyim resmen ayrıyım öyle duruyorum ama hiç kıymetim yok bıktım
Cevap sahibi+1 yılsana değer vermeyeni hala düşünmek niye?
Soran+1 yılonla olmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılsana tavsiye, bir saniyeni bile sana değer vermeyenle harcama. giden zamanın telafisi olmuyor. hayat kısa.
Soran+1 yılhakkın var da 5 sene geçti sürsün istiyorum. bende diyorum çok istese nolursa olsun düzelir diye ama ne bileyim
Cevap sahibi+1 yılben de 4 yıl bekledim. hiçbir şey düzelmedi. daha da kötüye gitti. battı balık yan gider.
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Birinde bnde ole bir kizi cok sewmistim hemdd cok cirkindi ama cok sewiodum napim heseyine katlaniodum bnu nasil mi becerdi bir yilda surekli yanimda olma istegiyle bna deger vermesiyle en azindan bn ole hissediodum tabi sonra isler degisti ama bir ara bildigin herseye katlaniodum hani tokat atsa tukurse ohh iyi yaptin askm derdim o derce
03 Yorumla
Soran+1 yılhelal valla nası becermişse işte
Soran+1 yılo tarz şeylere karşıyım
Aşk işleri karışık işler, genelde öyle oluyor... Bazen insanın sevdiğiyle seveni başka, bazen sevenin kıymeti bilinmez hmm birde şu kaçan kovalanır teorisi. Ama her seferinde de kişilere durumlara göre değişen kurallar... Bende çözemedim çözsem yalnız olmam ve sanırsam o bahsettiklerin gibi olamayacağım için hep yalnız kalıcam...
01 Yorumla
Soran+1 yılson cümlen beni özetlemiş
+1 yılTamda ddgn gbı bnmde 5senelk ılskm vardı cocuga yapmadgm sey kalmıyodu hala kapımda yatıyodu aldatyodum tek bı kelımemle affedıodu vs vs snra onu braktm smdi 2senelık bı cıktgm var resmen yaşattıklarımı yaşıyorum ama ayrılamıyorum.. Deneyımlerime dayanarak söleyeblcgm tek sey var CIddı anlamda ASIK OLMAK ozmn ıkı tarafta da dengeli oluyor hersey taktık uygulamaya vs grek kalmıyo..
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa arkadasim iste boyle. Adam gibi kizlara odunlar keresteler agac kokleri ayilar boz ayilar siyah ayilar denk gelir. Boyle cirkef kizlara da romantik anlayisli adam gibileri denk gelir. Sonra bu iyi erkek sevgililer bu kizlar yuzunden ilk saydigim erkek modeline girerler bir kiz yuzunden. Sonra da erkekler boyle soyle. Ben 5sene oluo hala idare ediom kizi ama degerimi hala bilmio. Her sabah upuzun guzel mesajlar yazardim. Uyumadan once hergece masallar siirler uydurur yazardm. Simdiyse iyi geceler bile yazasim yok. Hicbissye kizmazken Hemen kizar oldm. En cok mesah yazmadigim saat uyurken oluo. Normalde en fazla 1saat gec mesaj atmisimdr. Ama iste birakilmio bazi insanlar gercekten sevio cunku. Belkide sevdikleri icin oyle iyiler.
04 Yorumla
Soran+1 yılbizimde 5sene oldu bende ayrılmak istemiyorum da terkedildim keşke oda senin gibi olsaydı
Cevap sahibi+1 yılNeler cektirdiysen artk :p
Soran+1 yılyok bee çektirebilsem zaten o bana dolanırdı
Cevap sahibi+1 yılOda dogru :d
sorunun acıklaması tamamen karakter ve huy konusu ile ilgili o dediğin kızlar ile senin arandaki farklardan bitanesi ilk başta nasılsa sonuna dığru o şekilde gider mantığı sen başta tamam aşkım olur bitanem vs bunları deyip sen nasıl istersen ile bitirip ipi n ucunu verirsen oda sonuna kadar çeker sonuç ne kadar seversen sev seni üzeceğini tahmin ediyorsan belli etme yoksa bu şeklide çözüm yoluna ks 'ye hep sorarsın umarım daha mutlu olursun ii bayramlar ii geceler...
01 Yorumla
Soran+1 yıltşklr. inş hepimz mutlu olurz. hayırlı bayramlar
Sic an yaraniyor. Sevince cepte gorup kiymet bilen olmuyor. Vur kac yapcan senden tatlisi olmaz gelince gidince gel :)
18 Yorumla
Soran+1 yılhah işt onu nası yapcm
- +1 yıl
Karsi tarafn beklentisi neyse tersinj yapcaksn ama onu sinirlendirmeden masumca tavirlarla sinirlnip gttiginde askm askmlar baslayacak bu bir iki derken roller degiscek :) cok senin istediklerini yaptiginda sende onun yaptigi yapcan arada inatlascan ama kizdrmadan filan. Yani hem cok seviyorumlar hemde pekte onemli degilsinler rolleri :)
Bunlar bole bacn tutarsiz dengesz olunca superler gel adam gibi seveyim ugrastrma diince... husran.
Soran+1 yılişte ben hep hüsranlardayım valla
Soran+1 yılumarım :(
Soran+1 yılteşekkür ederm sze de hayırlı bayramlar :)
Sevdiği insanın agzina bilmem ne yapan insan. Vay be bunamı özendin arkadaşım? Yazık. Sen önce kendini bir kaleme al. Kendi eksiklerini çıkar. O defteri veya her neye yazdiysan yaninda tasi ki üzülmene izin verme. Her hatanı yazarsan üzülmezsin. Ve senin gibi kızlarıda üzenin cigerini...
00 YorumlaEntrikadan nefret ederim. Bir kızdan hoşlanıyorsam yanımda tutarım , sahiplenirim , nasıl hissediyorsam öyle davranırım. Ben hissetiklerimi, duygularımı yaşarım ha benim hissettiklerim hissettirdiklerim karşı tarafın götünü kaldırıyorsa siktirsin gitsin o kaybeder. 4 S kuralı, ben ve tanıdığım düzgün adamlar da geçmiyor.
00 Yorumla
+1 yıl11 Yorumla
Soran+1 yılgüldüm :D
+1 yılSen sevgini göster bu tarz şeylerle ilişki olmaz ne sen ne o mutlu olur sen değerini ver kıymet bilmesse zaten sana layık değildir insan ruh ikizini kolay bulamıyor zaman gerekiyor iyice gözlemle ama sakın başkalarının bu tarz hareketlerini yapma kendin ol
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı. kaçan kovalanir bende çok kovaladm yok kovalamayim o kovalasin demedim dememde ama gtu kalkti aldi yolu :)
11 Yorumla
Soran+1 yılhahahaha :D
aslında ortasını bulmak lazım cok mazlum kızda iyi değil cok ağıza edende iyi değil tatlı sert yapması lazım orantıyı kacırmıcak cok sert olursa erkek ezik oluyo bu sefer ezik erkek istemem diyolar cok uysal davranıncada erkek beni eziyo maco kaba saba diyolar ortayı ayarlamak gerek
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
+1 yılBen buna karşıyım en ıyı gorustekı gıbı sureklı davranırsan nolur bılıyotrmusun bır sure sonra karşındakıde sıkılır yeter l*n der bırakır sneı gıder bu sfer sen gerı donersın bırakma dıye ozmaan azına eder en ıyısı kıvamında herşey o soyluyortsa sende soyle o ustune duserse sende dus anladınmı ona göre hareket et
00 Yorumla
+1 yılben şimdi iki kıza aşık olsam ikisinden en son aşık olduğumu seçerim. bana daha az hata yapmış olanı seçerim. çekici veya etkilenme yönünde ikisi de belki aynıdır. size uygun olmayan sıçma hareketlerine girmeyin. karşılıklı sıçarsınız o zaman içine. ne biçim muhabbet ya.
00 Yorumla
+1 yıl10 YorumlaÖyle bir kızla çıkmıştım. Evet başlarda çok sıkıntı çektim, sürekli ben alttan aldım o hatalı olmasına rağmen. Yaklaşık 6 ay önce ayrıldık. Ve hâlâ geri dönmem için yalvarıyo. Arapların çok sevdiğim bir sözü vardır; "men dakka dukka." yani: "eden bulur". Pişmanmıyım? Ona acıyomuyum? Tabi ki hayır :))))
010 Yorumla
Soran+1 yıleee ne yapıodu sana
Soran+1 yılben ne yapayım asıl da kıymetli olurum
Soran+1 yılbana niye sadece acı veriyor bu saydıkların hiç hayrını örmedim ama başkaları ohh valla
- +1 yıl
Yannız şöyle bir durum var, ben saydıklarım evlilik içinde geçerli. Yani evlenmek istediğim insanda bunları ararım. Ama bir erkek heyecan arıyosa ağzına etcek kadın ister. Ben heyecan aramıyorum, ben okulumu bitirdikten sonra adam akıllı bir kızla ömrümü birleştirmek istiyorum
.
Soran+1 yılinş bulursun dcm de inş gerek yok inan etraf benim türümde olan salaklarla dolu
Soran+1 yılöyle hissettirildiğim için salağım dedim. değerimin de anlaşılacağını sanmıyorum ama vakti geçince anlaşılsa ne olur. inş bulursun sende benim gibi birini de kıymet verrsn
+1 yılEee neyzen tevfikin de dediği gibi deveyi diken yaranır.
11 Yorumla
Soran+1 yıldoğrusun
Canım deveye diken insana ziken yaranir son zamanlarda bunu suratima vura vura öğrettiler :D bide kaçan kovalaniyor bu da farklı bir felsefe bundan sonra uygulamaya koymaya calisacam ama olur mu bilemem belki de ters teper belli de olmaz hani :)
10 YorumlaHersey neyde bitiyo biliyo musun? Argo bir tabir vardır sevmezsiniz siz ama olay o. Gosteripte vermemek. Eger ciddi düşünüyorsan evliliğe kadar onu öyle düzene sokacaksın ki tam o gece son noktaya geleceksin.
04 Yorumla
Soran+1 yıladamın umrunda olduğumu sanmıyorum kardeşim
Soran+1 yılne yaptın
+1 yılAğzına sıçtığı için erkek onu el üstünde tutmuyor. erkek kadına o kadar imtiyaz verdiği için kadın ağzına sıçıyor.
yani o kadar imtiyaz veren erkeğin ağzına her kadın sıçar sen bulsan sende sıçarsın :)20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşöyle birşey vardır kızlar kendilerine yüz vermeyn çağkın tipleri severler çünbkü kızlar en çok ilgi görülen şeyleri isterler elbise gibi.. erkeklern öyle davranmasının nedenide yüz vermezsen insan o şeyi daha çok istiyor ona muhtaç olmadıgını bilirse yani, erkekler kısacası havalı güçlü akıllı bayanları severler aslında bakma burada laf etmelerine zor olanı sever insanlar
03 Yorumla
Soran+1 yılben basitim sanırım bu durumda
Cevap sahibi+1 yılyok est yanls anlama tabikide. s insanlar zoru seviyor sadece kısacası bu
Soran+1 yılyok yanlış anlamdm sorun değil ya
+1 yılilginc böle hatunlar varmis:D
bana niye denk gelmiyor..
kafasini duvara sürtüp ates cikartayim:)45 Yorumla
Soran+1 yılsana benim gibi salaklar denk geliyodur
- +1 yıl
yok bana cok zeki olduklarini sananlar geliyo
- +1 yıl
sonucta zeki olduklarını sandıkları için salak oluyorlar aşsdkmasdmsd
- +1 yıl
@niday ne yapim :D huyum kurusun pek bir odunum:D
karşıdaki insana o kadar kendini bağlayabilmen lazım kendini. bağlarsan ağzınada s. çsan ayrılmaz. ama nedense ben hiç öyle bir insan olamadım. kimseye taviz vermedim. taviz verirsen ağzına s. çarlar, önemsemezsen hep g. tünde gezerler. erkek ya da bayan farketmiyor.
10 YorumlaEfendi durust çocukları elinin tersiyle it Nerde uçarı serseri ele avuca sığmaz hovarda tipler varsa onların peşinde koş , Sonra da "bön çök mötsözöm"
Kızım sana söyledim Gelinim sen anla.21 Yorumla- +1 yıl
Bence öyle kızlar mutsuz olmayı hakediyor.
+1 yılSenin kendine ozguvenin varsa bunu basarabilirsin ama once ayaklarinin yere saglam basmasi lazim karsindakine her zaman tam teslimiyat yerine arada bak gittim giderim sinyalleri vermek lazim onu severken deli gibi sevmen lazim ama her zamanda onsuzda yasabilecegini ona arada gostermen sart bu bir oyun her asamasi.. Ama her konuda sen dik durursan basarili olursun gercek duygularini her zaman belli etmemen lazim ve once kendini sevmen sart ;)
01 Yorumla
Soran+1 yıl5sene sonra giderimi yemiyolar glb
- Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılKız kendine aşık etmiştir erkekler de saf zaten herkes kötü manyak değil ya işte öyle kandırmıştır bir de ayrılmakla tehdit ederler zavallı erkekler (hepsi değil tabi)
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen hepsi değil
Abi cevaplara bak ya s. ikenler sıçanlarr noluyo laynnnnn
21 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D
Onu takmadığını belli etmen lazım mesalabir gün o seni ararsa ya da mesaj atarsa şu an arkadaşlarımlayım sonra konuşalım de bak nasıl meraklanıcak sonra hiç birşey olmamış gibi konuşmaya başla oda seni kıskandırmaya çalışacak sen hiç takmıyomuş gibi yap bak onun gözünde nasıl değerlisin hatta soğuk davranırsa anlamamış gibi birşey mi oldu falan de tabi bunlarda dozunda yapmalısın ben birebir denedim faydasını gördüm :Dd
10 Yorumlao kızlar güzel oluyorlar, peki ya sen onlar gibi güzel misin :D
mesela barbara palvin istediği gibi gelip ağzıma sıçabilir çünkü güzel onun hakkı var buna, ama burger king'de hamburger yiyen sivilceli kız ancak ayaklarıma masaj yapar :D15 Yorumla
Soran+1 yıl1.76 boyunda sarışın mavi gözlü falan bir kızım sen söyle güzel miyim çünkü senin tek ölçütün bu belli oldu
Soran+1 yılsen direk fiziksel bşiden bahsettin diye açıklama yapma gereği duydum çirkin değilim ama yine de el üstünde değilim demek istedim
Soran+1 yılbelki de
+1 yılbazı kızlarda var çocuk azına ediyor hala onla çevremde çok var hatta kızı bıçakladı ben araya girmesem öldürecekti bir hafta düşman gibi oldular ikinci hafta gene bal şekerler biz kıza l*n desek anında bırakıyor :D
04 Yorumla
Soran+1 yılben ne lanlar duydum seninki çok narinmiş
- +1 yıl
ben genelde el üstünde tutuyorum da ne oluyor ki :) azımıza edip gidiyor kızlar demek ki dövmek sövmek lazım diyorum bazen
Soran+1 yılişte aynı teorideyiz bende iyiyim ne oluo ki diyorm he mutszm ağlıom hyır 23 yaşındayım liseli ergen gibi davranmakta zoruma gidiyo artık
- +1 yıl
artık ilişkilerin tabiri cazise boku çıktı 3 ay önce ayrıldım ilişkim varken üstümde nedensiz sebepsiz bir baskı vardı ayrıldım şimdi iyiyim eskiden daha iyi ilişkilerim olurdu şimdi farklı kızlar çözemiyorum
+1 yılBunun erkek versiyonlarıda var onlarıda ben anlamıyorum!
25 Yorumla
Soran+1 yılnerdeymiş öyle erkek el üstünde tutan
- +1 yıl
nerde aşk acısı çeken veya kendini bu olaylara kapatmış görürseniz bilin ki onlarda sizden
Soran+1 yılgöremedk ki
- +1 yıl
Geçen gün birisine de bunu dedim bu yeni nesil nasıl birşey ya şimdikileri anlayamıyorum demek ki son acı çekenler bizlermişiz
çünkü en aptalları seçip onlara kendilerini kitliyorlar bir kadın 1 erkekle herşeyi yaşar ve hiçbirşey olmamış gibi o erkeğin en yakın arkadaşıylada evleneiblir bu kadınlar için özelliklede kaşar olanlar için çok kolay
00 YorumlaBence sorun kızlarda değil, seçtikleri çocuklarda. Yani ezemeyecekleri tiple çıkmıyorlar, böylece çıktıklarını eziyormuş gibi görünüyorlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılben ezilen tarafım merak etme
+1 yılS*ken yaranir diye bir soz vardir. Kesinlikle oyle :)
22 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef beceremiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Ağzına sı. çtırmaktan zevk alan adam bulacaksınız bundan zevk aldığı için zıçtırıyor zaten yoksa zıçtırırmı:/
13 Yorumla
Soran+1 yılbnmkne desıçılıyo ama zevk faln aldğm yok
Soran+1 yılpeki
Sana tavsiye sicma sonra oyle bir burnundan getryr ki anlatamam
20 YorumlaAaaahahaahhh yani ben aşık olanın tepesine binicen olay elinde oluyor sonra bu kadar elinden kaçmaya yakın Trip at uzaklaş peşinden gelir yani bana hep böyle oluyor 😊😊:):)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcanım sen aranızdaki sorunu sıcağı sıcağına yansıtıyosun öyle olmaz 3 gün geçecek bir olay oldugun da görüştüğünde tam öpüşmeye başlayacağın an sıçıçan agzına bana böyle böyle yaptın diye:)
02 Yorumla
Soran+1 yıloda zehretmek olur ya iyice
Cevap sahibi+1 yılEeee olay burada kopuyo:)
Elde tutmayi bilirsen bide seni gercekten seviyosa herseyine katlanir :D
02 Yorumla
Soran+1 yılnası tutmam lazım
- Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.
u +1 yılSevgiyi Cok belli etmemek lazim seni seviyorum kelimesini cok kullanmayin
02 Yorumla
Soran+1 yılasıl o kızlar napıyo merakım o
Sende s** kendine yedire biliyorsan. senin icin degerli olan biri Isei şunu yapmam böyle yapmam diye şikayetlenmek hoş olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılşikayetlendgm neden ben öyle el üstünde değilim
Bu kızlar aşırı ilgi ve sevgiden g*tü kalkan tipler. Sırtını o sevgiye verip karşısındakinin herzaman ilk adımı atacağından, ne olursa olsun affediceğine inanan tipler. Tecrubeyle sabit
12 Yorumla
Soran+1 yılbuda bir başarı işte
- +1 yıl
aynen öyle doğru demişsin :) +1 benden
Çok özür dileyerek söylüyorum, Afedersiniz ama belli kesimlerden bahsediyorum sadece tabiki kıymetli olurmuş , kalbe önem vermek var 'vermek ' var yani o yüzden bebeğim bizi ne yapsınlar ki?
02 Yorumla
Soran+1 yılvalla o kızlar inan senden benden akıllı bırak vermeyi göstermiyolar bile
+1 yılCunku o sevgili geri zekali ve yokluk cekecek ondan.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek kadını elinde oynatmıcak kadın erkeği oynatıcak mutluluğun sırrı budur
Çünkü erkek evlilikte baskın olursa aldatır döver istediğini yapar kadın kontrolu alırsa sorun kalmaz13 Yorumla
Soran+1 yılnası alcmı bir bilsem keşke
Cevap sahibi+1 yılKendine güvenceksin kesin net kararlı olcaksın sözünden dönmüceksin
Gerekirse günlerce süründürceksin
+1 yılburada seven taraf sen olduğun için öyle
sevgilisinin ağzına sçanlarda seven taraf erkekler olunca bence olay bu şekil00 Yorumla
+1 yılbende dışarıda sevgilisne bağırıp çağıran erkekler görüyorum niye böyle
04 Yorumla
Soran+1 yılbenim ayı da öyleydi
- +1 yıl
çok ciddiyim itekliyor el harektleri falan sora normalmiş gibi devm :D
Soran+1 yılbeni sokakta ağlatmışlığı var sonra ağlayınca da vay bşi yokş gibi hadi ağlama diye sarılıyo ya mal madem öyle niye bağırıp çağrıon
- +1 yıl
yok ya zaman cok kötü kadınlarımıza hiç değer verilmediğini düşünüyorum şahsen kadınlar çiçektir sözden ibaret olmuş
adam seviyordur bu da istismar ediyordur. ama eninde sonunda o anasının gözünün ya gözü gider ya... tü:)
ayrıca marifet değil. siz de ayrılkan arkasından beklemeyin. bırakan kaybetmiştir unutmayın.00 Yorumla
+1 yıldostum öyle tipler erkeklerde var merak etme karakteri o* tipler. insan aşık olmaya korkar oldu l*n devir nasıl bir devirse
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen arkadaşım
+1 yılAhaha aynı benn kuzum ya altı kişiyle çıktım hepsinden ben ayrıldım teker teker geri döndüler hemde kaç kez daha bunun dışında başka kişiler var peşimde koşann
04 Yorumla
Soran+1 yılsen yine insanca ayrılmşsn falan
- +1 yıl
Nasıl ayrılanlar varmış ki
Soran+1 yılkavga gürültü vs sn düzgn bırakmşsn ondan dönmüşlerdir
- +1 yıl
Biterken çirkeflişiorum demedik söz bırakmam yani :-D
+1 yılSeven si.. lir si.. n sevilir arkadaşım o gelsin sen görme duyma
00 Yorumla
+1 yılValal ben de Pısırık erkek istemem Erkek dediğin SAçımdan tutatcak Eline Dolayacak KAfamı duvarda nduvara vuracak :DASFSdasdasd Tokat manyaa yapacak beni AÇSFSDsadsad
32 Yorumla- +1 yıl
psikopat :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılonlar evlendiklerinde ben gorurumu bakalım bır kere erkeğin istedıgı olsun o zaman oyle yapabılecekmı o kızlar , ınan evlilikte pişmanlık yasarlar dedi dersin.
16 Yorumla
Soran+1 yılnedne pişman olsunlar anlayamadım zaten parmaklrında oynatıyolar
Cevap sahibi+1 yılsevgılıyken parmagınd aoynakmak kolay evlenınce artık ıs garantı oluyor bır daha parmagınd oynatsın bakalım eskısı gıbı olur mu sence?
Cevap sahibi+1 yılkızı elde edemedıgı ıcın kız ona cazip gelıyor hele elde etsın evlensin bakalım aynı şey olacak mı , insan psikolojinde bu yok o kadra uzun sure aşk yok.
Soran+1 yılyani hakkın var dedğnde ama bizde sevgiliyken bile iş yok evlensem hiç olmaz inan
Cevap sahibi+1 yılorası bellı olmaz , kımın mıutlu olacağını bilinmez.
İnsanlar, ender olarak kullandıkları özgür düşüncenin bir telafisi olarak ifade özgürlüğü istiyorlar maalesef.
00 Yorumlatuvalet eğitimleri yok mu ya ağıza s*çmak nedir nasıl bir fantazi bu :/ :(
23 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum artık :D
- +1 yıl
hunharcahaha
Sevdigim teyzemin bir sozu var " kim sicar o gecer" diye. Kadin hakli.
01 Yorumla
Soran+1 yılnası sıçıyolar işte sorum orda ben yapamıyorumda napıyo bu kızlar
+1 yılişi baştan sıkı tutman lazım bide kız güzelse genelde el üstünde tutulur
03 Yorumla
Soran+1 yılbende çirkin değilim ki ama nedense beceremedm
- +1 yıl
bide bazen erkek kızdan çirkin olur o kızı elinde tutmak için öyle yapar ama dediğim gibi ilk baş çok önemli onun götünü kaldırma senin götün kalksın :D prenses ol
Soran+1 yılahh keşke öyle olsam
Gizli Üye(30-35)+1 yılbeen agzina siciyorum :D ama sonradan yumusuyorum kiskandigimi belli ediorum agzjna sicarak oda. bunun hosuna gidiyo bir hata yaptiginda herseyi burnundan getiriyorum yalvariyo resmen sirri cok ciddi olmuycaksin ama
02 Yorumla
Soran+1 yılnası yapıyosun işte :D nedir bunun sırrı
Cevap sahibi+1 yılbaştan ipleri kendine cekiceksin yani sakin rolü karsi taraf oynuycak sen hircin olcaksin zaten hep bole devam eder
- Devamını Gör (126)
Devamını Gör(171)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bazı hatunlar var sevgilisinin ağzına s*çıyo resmen ama hala el üstünde nasıl oluyo ya bu iş :/?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler